Moglibyście podać mi tytuły horrorów, których na prawde można sie bać?... z góry mówie że widziałam wszystkie ringi, klątwy, piły i Teksańskie masakry piłą mechaniczną..
Tak ja będę tak uprzejma:
(wszystkie filmy są w miarę nowe)
oczywiście polecam film który ma premierę w piątek 19 czerwca pt. "Udręczeni"- na faktach,zwiastun totalnie mnie wgniótł w fotel a to zaledwie 3 minuty, wybieram się na całość (102 min grozy ;p ;)
"Sierociniec"- hiszpański horror,super klimacik,nieźle jedzie po głowie
"Posłańcy"- trochę podobne postaci do Klątwy,straszne a zarazem ciekawe
"Egzorcyzmy Emily Rose"- na faktach,przerażające na maksa
"Lustra"- trochę nie mój klimat ale tobie może się spodoba
"Motel"- bardzo lubię takie filmy,dobra gra aktorska,w stylu :nie mogą uciec a chcą.
"Nieznajomi"- również na faktach, bardzo podobny do wyższego
"Smakosz 2"- pierwszej części nie polecam, horror z domieszką żartu(jak dla mnie), super się ogląda ze znajomymi wieczorem
"Stay Alive"- paczka przyjaciół gra w grę na dżojstiki a potem to co w grze dzieje się na prawdę ,momentami bardzo straszne
noo jak coś mi się przypomni to jeszcze napiszę
Sirociniec jest słaby.... Nieznajomi to taki gniot ze to sie nie da oglądać Smakosz 2 jest dobre a POLECAM Egzorcyzmy Emily Rose . A od siebie polecam Udręczeni.. Bardzo dobry horror i mozna sie nieźle przestraszyć
No i przede wszystkim nie pisze że dla ciebie to i to jest beznadziejne bo kazdy ma inny wymiar strachu ;)
"Sirociniec jest słaby.... Nieznajomi to taki gniot ze to sie nie da oglądać Smakosz 2 jest dobre a POLECAM Egzorcyzmy Emily Rose . A od siebie polecam Udręczeni.. Bardzo dobry horror i mozna sie nieźle przestraszyć"
Najgłupszy post jaki w tym roku na filmwebie przeczytałem...
Sierociniec do arcydzieło zeszłego lata, Nieznajomi to świetny dreszczowiec z jeszcze ciekawszą fabułą, Smakosz 2 to kpina z I części filmu. Po Udręczonych spodziewałem się czegoś nowego niż obcykanych i znanych z wcześniejszych filmów o nawiedzonym domu wątków i "straszeń".
Chyba jesteś schamerykanizowanym widzem...
Oj nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz jak dla mnie do Sierociniec był straasznie nudny... żałuje że poszedłem na to do kina chociaż zapowiadał sie ciekawie . Smakosz jest lepszy niż pierwsza część.... Widocznie nie znasz sie na tych filmach. Nie jesteś ekspertem od filmów i ja mam swoje zdanie
Och, może jeszcze tupniesz nogą? Szczytem Twojej ignorancji jest twierdzenie, że się MYLĘ, bo wg Ciebie Sierociniec był strasznie nudny, a Smakosz 2 lepszy od części pierwszej? Nie, to ja Ci powiem, że się mylisz Ty. Bo jeśli większość osób, które głosowały na te oba filmy uważają podobnie jak ja, to chyba jest coś i z nimi nie w porządku?
Sierociniec - 7,49/10
Smakosz 2 - 5,91/10
Po prostu żal Ci dupę ściska. Tyle na ten temat. Wracaj do swoich, podobnych amerykańskich i wieśniaczych, a przy tym niestrasznych i niewymagającym myślenia filmów jak Smakosz 2.
Po pierwsze : a nie muszę tupać nogą
Po Drugie : Oceny pomiędzy Smakoszem a Sierocińcem są znaczne inne.. Połowa ludzi twierdzi ze Sierociniec to kompletne dno. Może ci sie nie podobał Smakosz ale innym ludziom tak. Jak ty to określiłeś ze ludzie którzy uważają podobnie jak ty to raczej powiem że to ich sprawa czy sie film podobał czy nie. To jest twoja opinia i nie musisz sie posługiwać opinią innych a na dodatek powiem ci ze jak byłem w kinie na sierocińcu to połowa ludzi wychodziło już po 50 minutach filmu...
Po Trzecie : Tobie żal Dupę ściska bo sie nie znasz na filmie.. i tyle.. Powiedz mi co takiego przerażającego było w tym całym Sierocińcu??
Sierociniec był bardzo klimatyczny i tym właśnie miał straszyć. Był to bardzo głęboki film z przesłaniem, może właśnie dlatego nie został przez Ciebie zrozumiany. Smakosz 2 to gniot jakich mało, zresztą pierwsza część nie była wcale dużo lepsza:-) Pozdrawiam
Przerażające są Twoje wypowiedzi. Tyle tylko powiem. Jeszcze nigdy nie rozmawiałem z człowiekiem tak tępym. Jesteś może niepełnosprawny? Takich czasem też się trafia w sieci.. żegnam, bo widzę, że nie dociera, co do Ciebie się mówi/pisze.
"Oceny pomiędzy Smakoszem a Sierocińcem są znaczne inne.. Połowa ludzi twierdzi ze Sierociniec to kompletne dno. Może ci sie nie podobał Smakosz ale innym ludziom tak."
I to jest odpowiedź na to, że ocena Sierocińca jest o prawie dwa punkty wyższa? Bo połowa ludzi, jak Ty, twierdzi, że Sierociniec to kompletne dno? Liczyłeś może wypowiedzi na forum i doszedłeś do wniosku, że połowa jest negatywna? "Innym" ludziom się Smakosz mógł podobać, w to nie wątpię. Innym w znaczeniu tak psychicznym jak Ty. Aż wiesz co zrobię? Zmienię teraz ocenę tego "dzieła" na 2. Bo tak naprawdę na tylko tyle ten film zasługuje, dodam, że moim zdaniem, bo zaraz walniesz mi, że "większość" ludzi ocenia ten film pozytywnie, mimo, że ocena mówi co innego.
"Po Trzecie : Tobie żal Dupę ściska bo sie nie znasz na filmie.. i tyle.."
Żałość mnie normalnie bierze. Tak kompletnie nie znającego się na możliwości kontrargumentów, nie potwierdzających swoich informacji idioty w życiu na forum nie widziałem. Chyba zrobię kiedyś za wróżkę, bo mogę się spodziewać, że zaraz wyjedziesz z tym samym tekstem? Moja rada: naucz się pisać na forum, to może przestaniesz wzbudzać taką irytację!
I po ostatnie ode mnie, piszesz, że:
"Jak ty to określiłeś ze ludzie którzy uważają podobnie jak ty to raczej powiem że to ich sprawa czy sie film podobał czy nie"
A wcześniej co pisałeś? Że oglądanie takich filmów to nie kwestia subiektywna. "Oj nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz [...]", "Widocznie nie znasz sie na tych filmach. Nie jesteś ekspertem od filmów i ja mam swoje zdanie". I co te wypowiedzi mają znaczyć? Sam sobie przeczysz. Do tego uważasz się za bezkrytycznego tylko na siebie widza, nie umiejącego ani przyznać innym racji, ani pogodzić się z ich poglądem. Żenujący typ nooba. Tyle na ten temat.
Wiesz co nie będę zniżał sie do twojego poziomu czyli do poziomu kretyństwa do jakiego ty sie zaliczasz. Nie musisz sie argumentować moimi słowami plagiatorze. Możliwe że sam sie nie potrafisz wysłowić bezmózgi kretynie?? Widocznie sam jesteś idiotą ze nie potrafisz podzielać opinie lub zdań innych ludzi . Może nie wszystkim sie podobał Sierociniec wiec po co sie ze mną droczysz?? Jak dla mnie to sam naucz sie pisać na forum ale nie pouczaj innych nie jesteś dyktatorem i nie będziesz. Na koniec powiem ci tylko jedno: żal.pl że jesteś takim skretyniałem widzem na jakiego wyglądasz. To co ty piszesz za bzdety na tym forum to aż mi ziemniaki zdychają na poddaszu.. Kretyn i tyle.. Lecz sie
Ja mówiłem o tobie kretynie nie podoba ci sie coś to zamknij pysk i sie nie wypowiadaj lepiej
zje*ane ryje jesteście jak i polowa uzytkownikow tej strony padlo pytanie o
filmy a wy robicie wycieczki podajcie sobie gg umowcie sie i walcie sie
nawet w dupe a nie zasmiecacie topic.
mikolajsterczewski sam pierw puszcza psy, więc jak nie znasz topicu to się nie rzucaj, bo jak się puścisz to Cię tez "mogę" obrazić; denerwuje mnie taka postawa, więc czternastolatku po prosu zmień płytę, zamiast mędrkować i robić z siebie stróża prawa;
ach ta dziecięca solidarność.
Nie podoba ci sie coś żałosny debilu?? Robisz z siebie rozżaloną księżniczkę. Każdy ma swoje zdanie A poza tym jeśli " czternastolatek" ma tyle lat to ty zachowujesz sie na tym forum jakbyś był rozwydrzonym bachorem . Jesteś żal i tyle.. Współczuje innym ludziom że na takiego kretyna muszą sie natrafić w życiu
Tak racja, każdy ma swoje zdanie i moim zdaniem jesteś żałosnym, rozwydrzonym bachorem; dalej nie czytam, bo właśnie tupię nóżką o parkiet i zabieram swoje zabawki;
zmień piaskownicę.
Aż tak cholernie Cię to interesuje? Sprawdź w profilu; ojej nie ma? To co teraz? Jest jedna zasad, wieku się nie podaje, nawet się o go nie pyta, bo to już jest oznaka totalnego zażenowania, nie dorównując temu poziomowi; napisałbym, że 30, co by to zmieniło? Napisałbym, że 12, to co teraz?
Nie rozumiem niektórych nastolatków;
Może i kobiet się "o go" nie pyta ale ty jesteś facetem więc nie widzę w tym problemu. Zresztą sam oceniłeś mnie na podstawie wieku więc dlaczego teraz nagle twierdzisz, że wiek nie ma znaczenia?
No tak, przecież was o takim nicku jest 50.. hm, Twoje zachowanie jet stosowne do takiego wieku, więc to były tylko moje obserwacje.. nie wiem czy to wciąż za dużo dla Ciebie? 'O wiek się ktoś pyta, zapytaj tym samym'. Ja nie mam zamiaru, nawet na to odpowiadać; uszanuj tę decyzję.
Szkoda, że się jednak nie pochwalisz liczbą lat na koncie no ale trudno. Decyzję uszanuję bo i tak nie mogę dłużej rozmawiać ponieważ my 14 letnie dzieci musimy już o tej porze się kłaść spać ;>
Liczą lat na koncie? Ja szacuję siebie tutaj już od czterech lat; jeszcze wcześniej niż w ogóle usłyszałeś o tej stronie.. Taa to przykre, ale prawdziwe, ale dzięki takim jak wy nie da się tu nudzić na długi okres czasu.
Mam neta od 9 lat więc nie bądź taki pewny siebie ;> A w tym, że konto na filmweb mam od roku nie widzę nic przykrego.
To teraz może jak dzieci? Neta to mam od wtedy, kiedy wp.pl wyglądało tak:
http://img12.imageshack.us/img12/2412/wirtualnapolska12483501.png
To jesteś filmwebowym żółtodziobem, gratki.
To by znaczyło, że masz neta tylko dwa lata dłużej ode mnie zresztą i w to wątpię bo każdy sobie potrafi wejść na web.archive.org i zrobić screena najstarszej wersji danej strony ;p Mogę być filmwebowym żółtodziobem ale przynajmniej szanuję opinie innych osób i nie wykłócam się o to czy film jest zły czy nie bo to zależy od gustu. Jedni śmieją się przy American Pie a inni oglądając Monty Python and the Holy Grail. Chodzi o to, że każdy może wyrazić swoje zdanie a jeśli się z nim nie zgadzasz to wystarczy argumentować z sensem zamiast rzucać kilogramem mięsa.
Preferuję tony mięsa, nie kilogramy - raz, dwa, nie szanuję opinii ludzi, którzy sami pierw się tak zachowują, przez swoje głupie wypowiedzi. Przecie wątek zaczął się od tej jego wypowiedzi o "swojej" opinii na temat powyższych filmów. Jak się czyta pobieżnie to takie coś potem wychodzi.
Nie mam zwidów spokojnie :) Nie zabiłem nikogo więc na bank nie mam psychozy :)
Avanger - oficjalnie ogłaszam, że jesteś po@$#%ny. Tak ciężko ci zrozumieć, że on ma inny gust filmowy i podoba mu się co innego? Jeśli ktoś z was dwóch jest chory to na pewno ty.
14 mówi samo za siebie; jeszcze 5 lat i może Cię wtedy posłucham, bo teraz szczeniacka pyskówa zakończy się dla Ciebie ignorem.
Szczeniacka pyskówka? Przeczytaj swoje komentarze w tym temacie to zobaczysz co to jest szczeniacka pyskówka :) 14 w nicku nie ma nic wspólnego z moim wiekiem ani tematem rozmowy. Po prostu się zbłaźniłeś obrażając kogoś za jego poglądy i teraz nie chcesz się przyznać więc próbujesz najeżdżać na mnie.
Weź Avanger wyluzuj co.. ;// Bo jak ktoś ma inne zdanie to od razu obrażać trzeba? ;//
Sierociniec jak dla mnie ciekawy ale nie straszny.
Polecam REC.
Udręczeni? Mnie tam sie wogule nie podobało..
30 dni mroku.. świetne!
Egzorcyzmy Dorothy Mills - nie wiem jeszcze nie widzialam , ale zamierzam ;)
Lustra - spoko
Hostel - nawet ;P
Wzgórza mają oczy 1 i2- jeśli lubisz gore
Bathory - to nie jest horror ale polecam obejrzenia bo naprawde ciekawy..
Krzyk
Blair Witch Project 1 i 2- naprawde świetne!
Widmo
Piątek trzynastego
Jeśli lubisz :
Omen 1,2,3 , dziecko rosemary
Oko - taki horror thiller
egzorcysta
Polecam! ;DD
witam panowie(Avangar,Mokołajsterczewski) właśnie natrafiłem na Wasze posty w trakcie szukania komentarzy do The Grudge 3 ... Powiem tylko tyle że oboje powinniście się leczyć i zostawcie to forum dla normalnych ludzi bo coraz więcej przekrzykujących się palantów na nim pojawia. Nie używacie żadnej argumentacji w swoich wypowiedziach i jak małe dzieci obrzucacie się tandetnymi hasełkami. A co do niepełnosprawnych to są o wiele od WAS mądrzejsi. I nie nazywajcie siebie ekspertami bo obrażacie krytyków filmowych i ludzi którzy naprawdę wiedzą duuuużo więcj od Was. Nie trzeba być geniuszem zeby stwierdzić że jesteście nastoletnimi gówniarzami. Jeżeli się mylę to i tak działa na Waszą niekorzyść bo nawet młodzi potrafią sensowniej się wypowiadać niż Wy. Nie miałem na celu nikogo obrażać ale po prostu czasami się nie da. Ktoś by powiedział że szkoda pisac i pewnie ma rację ale myślę że warto uświadomić drugiemu człowiekowi o tym że jest idiotą =) Może w końcu sami zauważycie swój debilizm chociaż wątpie no ale się zobaczy...Bo z Wami takimi durniami na forum trzeba się użerać jak z moherami. Mimo tego co napisałem pozdrawiam i życze sensownych wypowiedzi i mocnych argumentów...
Oh, fuck off jednym słowem. Mam dość tej mieszaniny aroganckich drugorzędnych wypowiedzi. Do kłótni rodziców też lubisz się wpieprzać? Jak dwie osoby dyskutują z sobą, może nawet z obelgami, to na pewno nie dotyczy to ani Ciebie, ani innych forumowiczów.
Może i było za ostro, ba nawet przyznaję, że może do końca racji nie miałem, ale jak coś to tłumaczyć bym musiał się przed @Mokołajsterczewski a nie przed Tobą, czy innymi.
Bardzo jestem rad za 'urozmaicenie' rozrywki innym czytającym tę forumową gadkę, ale o tym o jak wygląda z Waszej strony najmniej mnie obchodzi. Może to ma nas, ew. mnie sprowokować do wznowienia kłótni?
Nie sorry, nie jestem trollem jak ktoś wyżej, więc po prostu ignor, czytaj jako usunięcie z obserwowanych (prawdopodobnie drugi dyskutant uważa tak samo jak ja) i kompletnie olanie Twojej osoby wraz z treścią (pierwsze zdanie to i tak za dużo na dalszą męczarnię).
Gaśniesz. I w tej chwili czujesz się jak dupek.
Jak chcesz sie naprawde bac to polecam w szczegolnosci 2 pierwsze, ale reszta tez jest niezla:)
"Shutter" - tylko wersje tajlandzka a nie amerykanska. Najlepszy horror jaki w zyciu ogladalem, przed jego ogladnieciem malo co mnie ruszaly juz horrory a jak to ogladalem to zawalu ze strachu prawie dostalem
"Victim" - podobnie jak do "Shuttera"
"Ghost Game"
"Dead Silence"
"Shrooms"
Moze jak sobie przypomne wiecej to napisze:)