PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=392933}
5,3 8,9 tys. ocen
5,3 10 1 8854
4,7 3 krytyków
Grudge 3: Powrót klątwy
powrót do forum filmu Grudge 3: Powrót klątwy

Film jest pozbawiony jakiejkolwiek akcji, sceny zabójstw są wręcz jak ja to nazywam anemiczne. Mam nadzieję, że to ostatnia część choć film raczej nie kończy się jakby miało tak być.
Moja ocena 4/10. Miłośnikom Klątwy i tego typu filmów pewnie się spodoba, ale jako gatunek filmu grozy jest po prostu kiepski i tyle.

LaToya

widziales to ??? gdzie ? jak ? kiedy ? WTF ??

ocenił(a) film na 4
nike55555

od 2 lub 3 dni jest w necie. i widziałaś a nie widziałeś ;]

ocenił(a) film na 9
LaToya

ja poczekam na napisy bo bym pewnie czegos w filmie nie zrozumial ;p ale nie moge sie doczekac :) bardzo lubie wszystkie części klątwy,nie widzialem the curse 1 i 2 niestety ale sciagam ^^ miejmy nadzieje ze nowi ludzie ktorzy pracowali przy tym filmie nie zrobili shitu ;p
pzdr

LaToya

ogladałem i musze powiedzieć że fani beda raczej zawiedzieni. Z tego co czytałem to miała byc ostatnia cześć [ gdzie raz na zawsze zniszczą klątwe] faktycznie ''prawie'' im sie udalo ją ale i tak powstala nowa myśle że ten film nie ma już sensu i nie zdziwił bym się jeżeli wyjdzie the grudge 4.

ocenił(a) film na 9
milestails11

a jak dla mnie niech bedzie nawet the grudge 1237864386247832 , ja i tak bede ogladal bo w tym filmie nie ma na kolana powalac fabuła , sens czy wątek miłosny ale film ma poprostu straszyć a to że traci z czasem traci sens...trudno ;p ja i tak bede ogladal skosnooka dame w czarnych wlosach ;p

milestails11

no fajnie fajnie tylko milestails11 mogłby nie spojlerowac nam tutaj ;] bo inni by moze sami chieli obejrzeć ten film ;] no istnieje jeszcze taka opcja widzisz ;/ masz szczeście ze w pore skonczyłam ogladać jeeb ;/

Noo a co do filmuu to jak zwykle gorszy niz poprzednie a szkoda :( a ta nowa aktorka to gra jakby sie wyglupiała i co chwile sie z bratem z niej lałam :DD ale beeeka normalnie :DD a fabuła mi sie podoba i aktorzy ten graja fajnie :) a shimizu pisze scenariusz i cos tam jeszce bo we napisach jest ;o nie wszystko stracone :D