PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=392933}
5,3 8,9 tys. ocen
5,3 10 1 8861
4,7 3 krytyków
Grudge 3: Powrót klątwy
powrót do forum filmu Grudge 3: Powrót klątwy

http://filmosfera.pl/index.php?str=film,3893,trailery
Jak wam się podoba?

ocenił(a) film na 2
Lina_senpai

Akcję przenieśli z ojczystego kraju klątwy do Chicago - trochę szkoda, pojawia się Jake(chociaż pewnie skończy jak Karen i Aubrey),dziewczyna, która próbuje otworzyć drzwi, a tuż za nią stoi Kayako jest podobna do Amandy z Piły(pod koniec). Zwiastun jak zwiastun, nie powala, chociaż mogę się mylić... Jednak jeśli porównać go ze zwiastunami z poprzednich części to robi dobre wrażenie,

Iraheta

Zwiastun wydaje się być ciekawy tzn film ;).Już się nie mogę doczekać kiedy go obejżę.Mam nadzieję,ze nie zawiodę się :)

JogiFan

zwiastun całkime niezly, ale widac ze fabula jest ponaciagana, choc moge sie mylic dosc duzo nowych postaci sie pojawia, ale mi brakowalo mimo wszystko Karen i Aubrey fajne bylo ze w zwiastunie bylo powrocenie do the grudge i the grudge 2 coz zobaczymy co z tego bedzie....:) pozdro ;]

Lina_senpai

"dziewczyna, która próbuje otworzyć drzwi, a tuż za nią stoi Kayako jest podobna do Amandy z Piły" - Bo to jest Amanda z PIŁY :-)
A tak swoją drogą to zapowiada sie fajny film i od razu na dvd :-)

Lina_senpai

fajny trailer ale czemu film nie bedzie w kinach??

AdamWeedy

Film nie trafi do kin ponieważ postanowili że zaraz po ukończeniu trafi on bezpośrednio na rynek DVD. Szkoda , mam jedynie taką niadzieję że wyjdzie im ten film , ponieważ produkcje które właśnie po ukończeniu trafiają na rynek DVD są nisko budżetowe. Zwiastun mi się nawet podoba , ale plakat już nie.