PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=392933}
5,3 8,9 tys. ocen
5,3 10 1 8861
4,7 3 krytyków
Grudge 3: Powrót klątwy
powrót do forum filmu Grudge 3: Powrót klątwy

UWAGA! Spoilery!

czy tylko ja czuje jakąś niechęć do tej części?
jestem ogromną fanką The Grudge, a raczej Ju On.
Jakieś 10 minut temu skończyłam oglądać ową trzecią część, i szlag mnie trafił.
Nie mam pojęcia kto gra Toshia, ale jest za duży jak na tą rolę - przecież duchy nie rosną @___@
Kayako? Dlaczego nie gra jej Takako Fuji, jak zwykle? Przez to czułam się jakoś..dziwnie, widząc inną aktorkę - mniej 'realistycznie' tak mogę to ująć.
Pomysł ze Kayako ma siostrę, także ciut naciągany - bo niby skąd Ona się wzięła? Z nieba spadła? A może też chowała się w szafie, tylko nigdy tego nie pokazali. Ładna aktorka nie powiem - ale żeby od razu robić z niej nową "Kayako" która ma dziurę w przełyku, i słania się na nogach ( chociaż nie powiem, coś nowego niż czołganie się po ziemi)? Za bardzo wzięła się znikąd, denerwujące to, robi się tasiemiec.

Esh...jednak wole produkcje japońskie, jakoś lepiej się ogląda.
I mam nadzieję, ze kiedyś wyjdzie, japońska wersja >.>

ocenił(a) film na 9
lady_shizuka

Japońska wersja wyjdzie tylko nie wiadomo kiedy ;p no zgadzam sie ze lipnie ze nowi aktorzy grają straszydełka . Mam nadzieje ze jesli wyjdzie the grudge czy ju on 4 lub więcej :D to nie będzie lipnie wyglądała strasząca Rose i Naoko ;p póki co to wolę Kayako niż Naoko ;p pewnie wyjdą następne części,szkoda że będą gorsze ale przynajmniej będą ;p moje ulubione horrory to seria ju on / the grudge ;p więc mam nadzieje że wyjdą następne części :)
aha i jeszcze co do wypowiedzi wyżej - też nie wiem skąd się wzięła Naoko,z tego co pamiętam w innych częściach klątwy nie było mowy o tym że Kayako ma sister ;p

Dziś będę oglądał ju on the curse 1 i 2 ^^ bo jeszcze tylko tego nie widziałem z serii w której straszy kobieta i syn baardzo jasnej karnacji :D

pzdr ;)