Film o superbohaterach broniących totalitarnego systemu... Mam nadzieję, że nie wejdzie do polskich kin.
Obecnie USA to państwo totalitarne, wojny na Bliskim Wchodzie, zabójstwa przywódców innych państw, false flag(fałszywa flaga), kłamstwa medialne. Od czasów Stalina i Lenina, totalitarna Rosja to bajka stosowana przez światowe media w rękach międzynarodowych korporacji, bo na strachu, sensacji i spekulacjach zarabia się tutaj najlepiej.
Typowa odpowiedź lewaka lub skrajnego prawicowca ( nie mam pojęcia jak można być polskim nacjonalistą i popierać Rosję). Stany Zjednoczone be, Rosja obrońcą tradycyjnego świata.
Jeśli już można to słowiańskiego nacjonalisty. Nie jestem entuzjastą władz rosyjskich i zbytnio mnie one nie interesują, to sprawa Rosjan. Jednak nie ufam, żadnym zachodnim organizacją, które wkładają nos w życie ludzi na zachodzie i środkowej europie także, a kto wie może jutro jedna będzie tworzyć dyktat na całym globie. Wszystkie organizacje są w rękach światowych politycznych bogaczy, korporacji. Pewnie stwierdzisz kolejny od teorii spiskowych, jednak nie zaprzeczysz istnienia Grupy Bilderberg.
A USA nie promuje siebie, w szczególności wojska w każdym filmie? Nowy abrams , phu phu trzeba go pokazać. Godzilla tak! Ustawmy czołgi na moście, siła i moc.
Niedługo pokażą F-35 ;)
Ja czekam na ten film bo może okazać się on lepszy niż te typowe do bólu kino Ameryki. Marvela mam dość bo ciągle dostajemy tą samą oklepaną papkę, znowu się kłócą, biją, a potem całują... I tak w kółko to samo, już wiem co będzie w następnych częściach, teraz się kłócili to zaraz jakiś wróg przyleci żeby zniszczyć ziemię ;).
DC spieprzyło sprawę szczególnie z batman v superman (bardziej warner, ale głównie zack snyder) i prócz obydwu nie mamy nic.
Z chęcią obejrzę Guardians i mam nadzieję, że film wejdzie do polskich kin, albo do samej Polski, wszystko mi jedno. Jak będzie z lektorem to będzie cacy ;)