PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=748295}
4,5 5,0 tys. ocen
4,5 10 1 5013
2,6 7 krytyków
Guardians: Misja superbohaterów
powrót do forum filmu Guardians: Misja superbohaterów

ten film to niewypał wiadomo jak kazdy Rosyjski film nie wiadomo o co chodzi

vAkatsuki

Serio nie wiadomo o co chodzi ;) - Film prosty wręcz banalny .

ocenił(a) film na 1
buterfly

jak dla mnie każdy Rosyjski film i produkt to dno xD dlatego ze Rosjanie od zawsze są wrogami Polski , kilka komunistów tutaj mnie atakowało z tego powodu bo kochają Rosyjski Rezim

vAkatsuki

Nie rozumiem tylko po co mieszać politykę/historię do filmu zwłaszcza tego :) .

ocenił(a) film na 1
buterfly

https://www.youtube.com/watch?v=gbv5Ovtmmk8 wiesz może co to za film ? :D po Angielsku nie pisze

ocenił(a) film na 1
buterfly

co nam da popieranie Rosyjskiego produkcji ? skoro Rosjanie chcą po Ukranie zaatakować Polske

vAkatsuki

A co daje nam to że krytykujemy Rosyjski film ? - Przecież nie zmienimy tym planów Putina .

ocenił(a) film na 1
buterfly

wy prorosyjscy i komuchy bardzo dobrze podszywacie się pod Polskich narodowców ale wasza propaganda nie uda sie

vAkatsuki

Naprawdę mi ciebie szkoda w skoro nawet w kinie czysto rozrywkowym widzisz propagandę, rozumiem wiec że w winnych produkcjach super-hero z USA tez to dostrzegasz .

ocenił(a) film na 8
vAkatsuki

To film ! Nie polityka ! Mamy tu niedźwiedzia z minigunem ! To nie ma nic wspólnego z politycznymi planami Rosji (których swoją drogą nie znamy). Tutaj mamy kino rozrywkowe, które nie aspiruje nawet do promowania jakiegoś politycznego przekazu. To klasyczna nawalanka dobrych i złych nie wykładnia polityki zagranicznej Putina.

ocenił(a) film na 1
SirDrX

fajna ta twoja propaganda Rosyjska, Polacy nie popierają Rosyjski produkt tylko prorosyjscy i komuchy chwalą Rosyjski produkt .