PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31881}
2,1 31 tys. ocen
2,1 10 1 30928
1,0 23 krytyków
Gulczas, a jak myślisz?
powrót do forum filmu Gulczas, a jak myślisz?

dobre kino

ocenił(a) film na 10

dużo śmiech wspaniała zabawa i gorące laski naprawde fajny film nie mój najlepszy ale komedia polska najlepsza:)

ocenił(a) film na 1
ktosiek0_1990

pffffff i jeszcze raz pffffff.Gustu to ty niemasz cosiu0 A.D_1 789 czy jak ci tam? Najlepsza komedia polska? Nie rozśmieszaj mnie powiedz co było w tym filmie takiego śmiesznego? Bo narazie to w ten sposób strasznie żeś obraził polską komedię, a jak wiesz ta zniewaga krwi wymaga! Jak narazie stwierdzając po tym komentarzu to puki co na komedii to ty się nie znasz.

Sidious_

"co było w tym filmie takiego śmiesznego?" - ja najbardziej rozbawilem się jak po obejżeniu tego czegoś dowiedziałem się ze to komedia.

ocenił(a) film na 1
RFabianski

Ja jak się dowiedziałem, że to komedia to się załamałem ? pomyślałem, że poczucie humoru mnie opuściło.

ocenił(a) film na 1
ktosiek0_1990

pffffff i jeszcze raz pffffff.Gustu to ty niemasz cosiu0 A.D_1789 czy jak ci tam? Najlepsza komedia polska? Nie rozśmieszaj mnie powiedz co było w tym filmie takiego śmiesznego? Bo narazie to w ten sposób strasznie żeś obraził polską komedię, a jak wiesz ta zniewaga krwi wymaga! Jak narazie stwierdzając po tym komentarzu to puki co na komedii to ty się nie znasz.

ocenił(a) film na 10
ktosiek0_1990

TO jest najlepsza "komedia" bo tak pojebanego filmu jeszcze nie widziałem:D

ocenił(a) film na 1
ktosiek0_1990

totalny bezsens, beznadzieja, bagno, gowno, i jeszcze raz do bani.

ocenił(a) film na 10
ktosiek0_1990

JAk tak to się umyj :)

użytkownik usunięty
ktosiek0_1990

Film zrobiony dla kasy i tyle!
Fatalna gra aktorów,bez sensowna fabuła.

ocenił(a) film na 1

"TO jest najlepsza "komedia" bo tak pojebanego filmu jeszcze nie widziałem:D"- chyba zjebanego filmu jak coś... a tak wogóle to co w tym śmiesznego było??? Dla mnie śmieszna jest twoja opinia cośtam0_1990. Może lepiej wracaj oglądać "Tygrysy Europy" bo to też jest "śmieszne" i "zajebyste". Nara

ocenił(a) film na 10
ktosiek0_1990

TO jest najlepsza "komedia" bo tak pojebanego filmu jeszcze nie widziałem:D"- chyba zjebanego filmu jak coś... a tak wogóle to co w tym śmiesznego było??? Dla mnie śmieszna jest twoja opinia cośtam0_1990. Może lepiej wracaj oglądać "Tygrysy Europy" bo to też jest "śmieszne" i "zajebyste". Nara

Ty jak Ci tam Siedusisz czy jakoś tak (zlekceważenie loginu tak jak ty postąpiłeś z moim haha) No jak zobaczyłem najbardziej pojebany flm jaki widziałem to dla mnie to było w nim śmieszne a w szczególności to w jaki sposób odgrywali swoje role hehehe

ocenił(a) film na 1
ktosiek0_1990

Ojoj... ależ ty jesteś dowcipny nasz ty filmwebowy "kawalarzu". Ciskasz żartem niczym błyskawicami, niczym p. Gruza swym "humorem" i niczym super śmieszny film "Gulczas, a jak myślisz?" swoją "komediowością". Człowieku to tandeta! I w dodatku jeszcze te marne pseudogwiazdeczki z "Big Fathera" myślały, że są po tym wszystkim wielkimi personami, pffff...

ocenił(a) film na 10
ktosiek0_1990

Dzięki za to że doceniłeś moje wielkie poczucie humoru ;)
Hyle czoła przed Tobą żołnierzu. ;)

ocenił(a) film na 1
ktosiek0_1990

Tylko sie nie pobijcie! Czy wy naprawdę nie możecie pisać z kulturą? To nie konkurs na najlepszą i najdłuższą wiązankę...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Fenix_pl

Taaa...??? A co ty nie powiesz? Oczywiście, że to lepsze niż oglądanie twoich "kabaretów" zważywszy, że to ty odgrywasz w nich główną rolę ;)