dużo śmiech wspaniała zabawa i gorące laski naprawde fajny film nie mój najlepszy ale komedia polska najlepsza:)
pffffff i jeszcze raz pffffff.Gustu to ty niemasz cosiu0 A.D_1 789 czy jak ci tam? Najlepsza komedia polska? Nie rozśmieszaj mnie powiedz co było w tym filmie takiego śmiesznego? Bo narazie to w ten sposób strasznie żeś obraził polską komedię, a jak wiesz ta zniewaga krwi wymaga! Jak narazie stwierdzając po tym komentarzu to puki co na komedii to ty się nie znasz.
"co było w tym filmie takiego śmiesznego?" - ja najbardziej rozbawilem się jak po obejżeniu tego czegoś dowiedziałem się ze to komedia.
Ja jak się dowiedziałem, że to komedia to się załamałem ? pomyślałem, że poczucie humoru mnie opuściło.
pffffff i jeszcze raz pffffff.Gustu to ty niemasz cosiu0 A.D_1789 czy jak ci tam? Najlepsza komedia polska? Nie rozśmieszaj mnie powiedz co było w tym filmie takiego śmiesznego? Bo narazie to w ten sposób strasznie żeś obraził polską komedię, a jak wiesz ta zniewaga krwi wymaga! Jak narazie stwierdzając po tym komentarzu to puki co na komedii to ty się nie znasz.
"TO jest najlepsza "komedia" bo tak pojebanego filmu jeszcze nie widziałem:D"- chyba zjebanego filmu jak coś... a tak wogóle to co w tym śmiesznego było??? Dla mnie śmieszna jest twoja opinia cośtam0_1990. Może lepiej wracaj oglądać "Tygrysy Europy" bo to też jest "śmieszne" i "zajebyste". Nara
TO jest najlepsza "komedia" bo tak pojebanego filmu jeszcze nie widziałem:D"- chyba zjebanego filmu jak coś... a tak wogóle to co w tym śmiesznego było??? Dla mnie śmieszna jest twoja opinia cośtam0_1990. Może lepiej wracaj oglądać "Tygrysy Europy" bo to też jest "śmieszne" i "zajebyste". Nara
Ty jak Ci tam Siedusisz czy jakoś tak (zlekceważenie loginu tak jak ty postąpiłeś z moim haha) No jak zobaczyłem najbardziej pojebany flm jaki widziałem to dla mnie to było w nim śmieszne a w szczególności to w jaki sposób odgrywali swoje role hehehe
Ojoj... ależ ty jesteś dowcipny nasz ty filmwebowy "kawalarzu". Ciskasz żartem niczym błyskawicami, niczym p. Gruza swym "humorem" i niczym super śmieszny film "Gulczas, a jak myślisz?" swoją "komediowością". Człowieku to tandeta! I w dodatku jeszcze te marne pseudogwiazdeczki z "Big Fathera" myślały, że są po tym wszystkim wielkimi personami, pffff...
Dzięki za to że doceniłeś moje wielkie poczucie humoru ;)
Hyle czoła przed Tobą żołnierzu. ;)
Tylko sie nie pobijcie! Czy wy naprawdę nie możecie pisać z kulturą? To nie konkurs na najlepszą i najdłuższą wiązankę...
Taaa...??? A co ty nie powiesz? Oczywiście, że to lepsze niż oglądanie twoich "kabaretów" zważywszy, że to ty odgrywasz w nich główną rolę ;)