Popieram. Za pierwszym razem zabrałem się za oglądanie - wytrzymałem 10 minut. Ostatnio zabrałem się drugi raz - wytrzymałem dokładnie 17 minut! Gorszego krtetyństwa w życiu nie widziałem. Dla takich filmów powinna być skala ujemna, a twórców zsyłać na Syberię czy równie ciężka kara!!!
G...o to Twoje poczucie humoru :/ Pewnie gejowskie żarty i gastryczne dowcipasy to szczyt Twojego intelektu.
No nie wiem... Do tej pory niemieckie komedie jakie oglądałem bardzo mi się podobały (Goodbye Lenin i Rozterki Miłosne Roberta Zimmermanna), ale to... STRASZNE!! Kiedy to oglądałem miałem ochotę, krzyczeć, płakać, uciekać... Zawsze krytykowałem osoby, które wystawiają niskie oceny nie potrafiąc tego uzasadnić... Ale to co czułem oglądając ten film NIE DA RADY ubrać w słowa... Okropne...
Wytrzymałem jakieś 20 minut, potem mój mózg skapitulował;(
Gratulacje dla ciebie! Pobiłeś mój rekord o 3 minuty! Chyba musze się zebrać i spróbować wytrzymać dłużej. LAe po chwili zastanowienia: masochistą jednak nie jestem. Poddaję się z honorem :)
To ja się pochwalę i wyznam, że widziałam film w całości 2 razy. Za każdym w grupie znajomych i po kilku piwach, więc ubaw mieliśmy po pachy, niestety nie PRZY tym filmie, a Z tego filmu. Gdy sobie pomyślę, że ktoś miałby mi go teraz włączyć i skazać na oglądanie w samotności... Ghrrr, badziew, jakich mało.