Najgorsza komedia jaka widzialem! Bez przesady daje 1/10. Specjalenie wyszukalem ten film, zeby postawic ta ocene, mimo, ze widzialem go juz pare lat temu. Nie mozna mi zarzucic, ze lubie tylko filmy typu "Smierc w Wenecji" bo komedie to jeden z moich ulubionych gatunkow. Lubie Pythonow, Kac Vegas, Chlopaki Nie Placza, Nacho Libre - ogolnie Filmy z Jackiem Blackiem, czy komedie Apatowa. Ten film to jednak szit nad szitami. Po tym filmie czuje wyzszosc wobec Niemcow ze wzgledu na poczucie humoru ;).
Potwierdzam w całej rozciągłości i podpisuje się obiema rękami pod komentarzem poprzednika. Nad tym filmem można naprawdę zapłakać z żalu i bezsilności, jest po prostu tak tragiczny. Dodatkowo nie mogę wyjść ze zdumienia (i przerażenia) gdy słyszę opinie znajomych, których czasami uważam za nawet rozgarniętych, że to jest dobry film. Na szczęście widzę, że jakiś głos rozsądku na filmwebie jeszcze jest. Dzięki theCoon, przywracasz mi wiarę w ludzi ;)
theCoon i dzzzyt - widać jak z was wyrastają trolle co tylko potrafią obrażać film/twórców/fanów i tak dalej.
Ja Zemste Świrów widziałem i według mnei jestto fajny film tak jak i But Manitu. Teksty w polskim dubbingu są idealne a akcja...no cóz...Na tym polegają parodie że powinny być śmieszne.
Zemsta Świrów to mieszanka star treka, gwiezdnych wojen, westernów i kilku innych dobrych filmów i można to oglądać tak jak wiele starszych produkcji (Naga Broń, Strzelając Śmiechem, Hot Shots)
A każdemu komu sie nie podoba polecam nieoglądanie i niepisanie głupot a także nieocenianie bo równie dobrze ja moge powiedzieć ze wasze ulubione filmy to chłam i gniot...
theCoon - jesli uważasz że Kac Vegas jest fajne to wróc lepiej do szkoły chyba ze i ty tak samo sie zachowujesz jak na filmie... to wtedy współczuję.
Widzę, że prowadzisz jakąś swoją krucjatę na filmwebie, zatem nieś wytrwale kaganek oświaty, nawracaj maluczkich i ciemnych i nie poddawaj się. Trzymam za Ciebie mocno kciuki, na pewno szczęśliwie dobrniesz do celu. Ja tymczasem zmieniam ocenę na 9/10, przepraszam z całego serca wszystkich, których uraziłem swoją ignorancją. Sam się zastanawiam jak mogłem nie docenić tak dobrego kina. Cóż, chyba musiałem dorosnąć do tego filmu po prostu, stąd moja wcześniejsza niesprawiedliwa ocena. Jeszcze raz bardzo przepraszam. (Do twórców też wystosowałem już przeprosiny na piśmie, mam nadzieję, że to załatwi sprawę)
Kłamiesz! Nie zmieniłeś oceny! Podejrzewam też, że nie wysłałeś listu. Nie pisz więc że coś zrobiłeś jak nie nie zrobiłeś. Ten film to parodia (których nie lubię [chyba, że z Leslie Nielsenem {niech spoczywa w pokoju}]) więc ma ostro inny gatunek śmiesznych sytuacji, a i pewnie parodie można podzielić na jakieś rodzaje więc skoro do ciebie film nie trafił to nie krytykuj użytkownika (porównując go do paladyna i obrońcę dziewic. Ja mam taką zasadę: Filmy które bym ocenił poniżej 4 nie oceniam wcale.
Stary, no nie żartuj :) Z komentarza dzzzyt-a ironia wylewa się litrami (szczególnie fajna w pierwszych dwóch zdaniach).
o bosh śmiałam się 5min xDDD
Ja film uważam za żenujący i niezbyt dobry, ale parę razy się uśmiałam więc daję 5.
"każdemu komu się nie podoba polecam nieoglądanie"? nie podobać może mi się dopiero po obejrzeniu, a wtedy juz nie moge nie obejrzec. po drugie czemu mamy nie oceniać, jezeli wlasnie o to chodzi w filmwebie?
Po takiej ocenie oczekiwałem czegoś dobrego, a dostałem najgorszy film jaki widziałem. Nie śmieszy w ogóle. Jeszcze ta scena scena z Darth Hitlera który cierpi na astmę.
O co Wam chodzi? Idiotyzm był tam przecież zamierzony. "Głupie" komedie to swego rodzaju groteski - mają głębokie drugie dno. Trudno w to uwierzyć? Pewnie tak.
Były zamierzone, ale nie osiągnęły zamierzonego skutku. Nie były śmieszne, były irytujące.