To sie tak bedzie nazywało czy ktos sobie tak przypuszcza???Gwiezdne jaja: Część I - Zemsta Świrów
15.07.2005 jest premiera tego tytułu na DVD i VHS ,tytuł tak jak napisane,ma byc w wersji z dubbingiem ,mam nadzieję ,że bedzie też oryginalna ściezka niemiecka.
Dubbing robi niestety nie studio START tak jak Buta Maniotu, a studio Sonoria :( , ktore nie jest dobre w swoim fachu.
Mam już ten film na kompie, przeglądałem kilka scen i jak na razie nie wygląda to dobrze, trochę prymitywne sceny w stylu "Nagiego patrolu" ale mówię, że jeszcze nie oglądałem i może będzie lepiej i zmienie zdanie. Szkoda, że to dzieło Niemców, bo drażni mnie ten języka, tym bardziej, że wersja jest z napisami, no ale jakoś przeżyję.
Jeśli będziesz przypadkiem w Szczecinie, to daj znać na blogu. Chętnie Ci go podrzuce - oczywiście, dostaniesz go na wymianę, lub za 2 zł - kupie sobie 2 czyste płytki.
Miałem kiedyś DC+, ale wolno mi ściągało. Każdy program jest w pewien sposób dopasowany do łącza, u mnie Emul sciąga najlepiej i dlatego mam ten program zainstalowany.