To najgorszy film jaki w życiu oglądałam!Polecam ludziom o niskim poziomie inteligencji.Fabuła beznadziejna, aktorzy do kitu,humor zamiast bawić doprowadza do płaczu swoją miernotą.Zdecydowanie odradzam obejrzenia.Strata czasu.Juz bardziej kształcące byłoby oglądanie "Ciao Darwin" bądź słuchanie Ich Troje czy Mandaryny.Totalne dno!
A Ty to pewnie jesteś geniusz. Ten film jest super, właśnie dlatego, że jest na takim poziomie. Czasem chce się odpocząć od zakręconych fabół i trudnych dialogó, nie uważasz ? Nie trzeba słuchać Mmandaryny, czy jakiegoś innego (według ciebie) shitu. Ja osobiście uważam się za bardzo inteligentną osobę i obrażasz mnie, twierdząc, że skoro mnie śmieszył ten film to jestem na niskim poziomie.Zastanów się czasem co piszesz.!!!!!!!!!! I na przyszłość trochę szacunku dla widzów!!
A Ty to pewnie jesteś geniusz. Ten film jest super, właśnie dlatego, że jest na takim poziomie. Czasem chce się odpocząć od zakręconych fabu
ł i trudnych dialogów, nie uważasz ? Nie trzeba słuchać Mmandaryny, czy jakiegoś innego (według ciebie) shitu. Ja osobiście uważam się za bardzo inteligentną osobę i obrażasz mnie, twierdząc, że skoro mnie śmieszył ten film to jestem na niskim poziomie.Zastanów się czasem co piszesz.!!!!!!!!!! I na przyszłość trochę szacunku dla widzów!!
Estel popieram cie the best nie!!!To są geniusze a te efekty specjalne!!!Boski film!!
mówisz dokładnie jak mój tata on uważa ze każda komedia t dno a już szczególnie gwiezdne jaja :/ a mi sie podobało popłakałam sie ze smiechu :) widac też zestraszliwy mruk jestes
Dla mnie film jest zabawny, IQ mam równe 98, więc kretynem nie jestem. To, że tobie się nie podoba, nie zanczy, że fani filmu to downy.
W ramach ćwiczenia i tak już wysokiego intelektu proponuję zaniechania oglądania głupawych komedii, bo to szkodzi na komórki szare i silikon, natomiast proponuję obejrzenie niezmiernie zajmujących filmów np: Śmierć w Wenecji albo Armacord...
Hm, kocham parodie, "Kosmiczne Jaja" Mela Brooksa zawsze mnie rozkladaja na lopatki swoim humorem, liczylem na to, ze i tutaj zobacze inteligentny absurd i ciekawa parodie. Dostalem ciezkostrawna rozowa opowiesc dla dzieci, niesamowicie nudną. Stanowczo odradzam.
Kiepściawo."But Manitou" w wersji kosmicznej,tym razem jeszcze(a jednak można..) mniej smieszny.Może kogos bawią w takiej ilości dowcipy o pedałach(przepraszam.osobach alternatywnie zorientowanych seksualnie)-mnie nie..
ps. tak,tak jestem ponurakiem a moja jedyna pasja jest obróbka walca skrawaniem
aż się zszokowałam kiedy przeczytałam większość komentarzy ja też uważam że ten film nie jest wart złamanego grosza
wiecie ile jest rodzji komedii? od ch..a i jescze wiecej. jednych smieszy komedja romantyczna innych komedja z klozetowym humorem GW: ZŚ. mi osobiscie bardzo sie podobala, chociasz fabula, zgodze sie, beznadziejna ;]
Fabula straszna,hmm-tak straszny,ze az beznadziejnie smieszny.....Przyznam,ze sa momenty kiedy sie smieje ale nie uwazam tego filmu za cos super odlotowego!!!!!ale z totalnym dnem tak do konca sie nie zgodze!!!!!
Według mnie film jest beznadziejny, zalatuje infantylizmem i prymitywizmem na kilometr. Film może się spodobać dziecią, które jeszcze takie mierne gagi mogą śmieszyć. Nie uważam, że jak komuś się to podobało to jest idiotą ale niech lepiej nie ogląda za dużo tego typu filmów...
Przyznam,ze a duzo nawet bym nie mogl bo bym oszalała.Obejrzałam z ciekawosci i troszke sie zalamalam(i jeszcze ten super polski dubbing):/ No ja usmiechnelam sie przy gora 2 momentach (ktore byly jeszcze w miare-ale tez nie zwijalam sie ze smiechu)Rozumiem,ze komus moze sie podobac i tak samo jak Ty nie nazwalabym kogos z tego powodu idiota....Ale coz jak ktos pisal wczesniej rozne sa rodzaje komedii wiec jesli film ten ma swoich fanow to znaczy,ze nie jest totalnym dnem w "swoim gatunku"
ja na serio lubie głupawe komedia, ale ta była tak głupia, że przekroczyła wszelkie granice, ten film jest pomyłką, a to, że się komuś podoba... Niektórych rzeczy nikt nie wytłumaczy
Mmmm Jeżu, Ćmok... :D:D Mi tam się podoba ;] Ba, nienawidzę polskiego "dablingu" :D... skręca mnie, gdy słyszę naszych jak podkładają głos pod zagranicznych aktorów... Przy tym filmie się ROZPŁYNĘŁAM :D Jak nigdy zostałam mile zaskoczona. Przeszli samych siebie :] aż przyjemnie ich posłuchać. To jest komeedia... ma rozśmieszać... niektóre sceny są denerwujące, przyznaję racje. Do takich filmów trzeba być młodym duchem i mieć poczucie humoru hehe :D Czasem można go obejrzeć, ale nie za często. W dużych ilościach rzeczywiście może działać jak odmóżdżacz... ;)
"ratujcie kota Filemona, ratujcie piaskowego dziadka, ratujcie owieczkę Dolly i ministerstwo głupich kroków! Dzięki. Trzeba uwolnić orkę, znajdźcie Neeemoooo!!" Achh *Sylwuś ma łzy w oczach* boska babcia z hmm czajniczkiem? xD Mrr Nie narzekajcie! Fajna komedia.
Pozdr.
Pisałe tu ostatnio dwa lata temu, ostatnio stałem się jeszcze bardziej inteligentny (wiem , że trudno uwierzyć). Moim nowym inteligentniejszym spojrzeniem na świat obejrzałem ten film jescze raz. I śmiałem się jeszcze głośniej. Otóż jeśli ma się za grosz inteligencji to prostackie żarty tego filmu nabierają innego kształtu. Łapie się inteligentne aluzje. A autorowi tego tematu proponuje dwa wyjścia, zby zrozumieć tą komedię:
1.Delikatne
2Siłowe
AD1 - Poprostu obejrzyj ten film na luzie, nic nie oczekuj, obejrzyj jak zwykły film. Jeśli nie pomoże to masz :
AD2 - Możesz się ewentualnie skatować bestsellerami światowego kina (Przeminęło z wiatrem , Casablanca itp.) LUB arcydziełami pana U.Bolla. Po tej czynności Gwiezdne jaja będą dla ciebie najlepszym filmem na świecie.
A TAK NA POWAŻNIE TO PIERDOLNIJ SIE LEWARKIEM W ŁEB SMUTASIE BO TOBIE JUŻ NIC NIE POMOŻE.
słuchaj dziewczyno, jak ci sie jakis film nie podoba to nie musisz od razu wyzywać tych, którym sie ten film podobał. Ty nie musisz tego filmu polecać nikomu i nie rób z siebie eksperta filmowego. Ten film był tworzony właśnie w konwencji kretynizmu nie zauważyłaś? Jak mozesz to przestań obrażac innych, bo inni mogą o wiele bardziej obrazic ciebie dziewczyno ze 'słodziutkim' nickiem.
Witam
Ludzie przestańcie się przekomarzać, czy film jest fajny czy niebardzo :)
Ile ludzi tyle opinii :)
Mi osobiście się podoba bardzo, mojej rodzinie również, a nie uważam się za jakiegoś oszołoma czy coś :).. poprostu taki humor czasem podchodzący pod komedie braci Zucker (czy leci z nami pilot, hot shots itd itd. ) lub pod monty pythona bardzo mi się podoba...
Jeśli ktoś lubi takie poczucie humoru to polecam gorąco ten film, jak również poprzedni film twórców Gwiezdnych jaj czyli "But Manitou"
Pozdrawiam