PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520}

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
1999
7,2 286 tys. ocen
7,2 10 1 286124
5,4 67 krytyków
Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

1/10

ocenił(a) film na 1

Boże byłem na tym badziewiu bo to inaczej nie można nazwać w kinie z dziewczyną nigdy więcej jedna wielka tandeta jak wszystkie części badziewa pod tytułem gwiezdne wojny że one są takie popularne ale z jednym się zgodze George Lucas to największy kretyn pośród gwiazd dla tego w padł na tak durną serię.

ocenił(a) film na 7
Morrison_filmweb

Każdy ma swoje zdanie ale twoje jest beznadziejne

ocenił(a) film na 1
SonicP

nie jest beznadziejne tylko oryginalne każdy ma swój gust . Lubisz Gwiezdne Wojny OK ale jak dla mnie to kaszanka wszystkie części bez obrazy. AAAAAAAA jeśli chodzi o moje zdanie to napisałem prawdę o tych częściach wiem że większosć ludzi uwielbia tą serię ale mi się nie podoba i dla tego o tym napisałem lubisz Gwiezdne Wojny OKKK nic przeciwko nie mam .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Morrison_filmweb

To ,że ty sądzisz ,że to jest słabe nie znaczy ,że to od razu musi być prawda... Jak kolego wyżej napisał, jeśli się lubi takie rzeczy to nie dziwne ,że nie rozumie się głębi Star Wars. Niech moc będzie z tobą !

ocenił(a) film na 1

Napisałem tylko swoje zdanie na temat tej serii a to że wam się ona podoba i innym milionom czy więcej ludzi to OK..

użytkownik usunięty
Morrison_filmweb

Ale zastanów się czy ten film to naprawdę nieporozumienie? Bo dla mnie każdy film zasługuje na co najmniej 4 (no prawie każdy) a szczególnie taki który składa się w coś sensownego.

ocenił(a) film na 1

skoro tak twierdzisz nie no możliwe że masz rację owszem kiedyś lubiałem postać Dartha Vadera czy tej Jabby Imperatora ale to było bardzo dawno i jakoś mi to już nie leży ta seria . Jesteś fanką G.W. znak zapytania. jeśli tak to sorki za wypowiedz o G. LUCASU to ja jestem głupim idiotom facet tyle dla was zrobił 99% ziemian go kocha i kosmosu a ja go tak chamsko nazwałem że przyznaje się do błędu przepraszam ciebie też Czikiciumbka SonicP jeśli będziecie to czytać i każdego fana Gwiezdnej Sagi Wojen . Na koniec kiedyś za łepka oglądałem te wszystkie stare części i w tedy mi się nawet podobały ale teraz jakoś nie mogę a co do Mrocznego Widma to naprawdę niezbyt mi się podobała ta część nie wiem któregoś dnia obejrze jeszcze raz wszystkie te części to może zmienię zdanie czasami z niektórymi filmami tak trzeba dla was to inaczej bo jesteście fanami G,W ale ja nim nie jestem więc może dla tego tak wygląda POZDRAWIAM i Jeszcze raz Przepraszam za tamto.

użytkownik usunięty
Morrison_filmweb

Oh jak miło -.- No cóż, ja kocham Sci Fi, ale nie każdy musi i to właśnie pod tym kątem wszyscy oceniają filmy. Powinniśmy się przestać kłócić o ocenę i miejsca w tym nic nieznaczącym rankingu...

ocenił(a) film na 1

Wiesz co Pajge21 fajnie się z tobą pisze masz fajne podejście jesteś SUPER Pzdr.

użytkownik usunięty
Morrison_filmweb

No cóż, a jakże by inaczej :D

ocenił(a) film na 8
Morrison_filmweb

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, < masz tu parę przecinków, bo się czytać tego nie da.

ocenił(a) film na 1
Daroo_3

he he dzięki przydadzą się.

ocenił(a) film na 5
Morrison_filmweb

Tu posty naprawdę są na słabym poziomie... zaraz ktoś podejrzy moje oceny na filmach i wyśmieje albo da przecinki

ocenił(a) film na 8
Drozdu

Bo z bazy filmów z anonimowym ocenianiem zrobił się portal społecznościowy z wieloma spadkami z nk:) Ja mam tu konto od danego początku i kiedyś takiego trollowania nie było...no cóż, idziemy z duchem czasu:)

ocenił(a) film na 5
darass1986

To kiedy to było? Odkąd tu zaglądam (nie jest to często w sumie rzadko) to zawsze byli tu tacy ludzie. Nie wierzę, że nie ma kogoś do moderowania, w końcu jest to często odwiedzany portal...

ocenił(a) film na 8
Drozdu

Zawsze sa i beda:) ale taka kokej rzeczy... Moze nie od poczatku istnienia portalu zagladam tu jakos od 5 lat i to zjawisko mialo miejsce rzadziej niz teraz. Ale whatever:) wesołych świat filmwebowicze:)

ocenił(a) film na 8
Morrison_filmweb

Nauczyłbyś się poprawnie pisać, stawiać przecinki i kropki. Twoje wywody czyta się bardzo dziwnie.

Właśnie oglądam wszystkie części Gwiezdnych Wojen, może część pierwsza i druga nie kipią akcją jak filmy hollywoodzkie ale cała seria jest według mnie świetna. W serii świetnie pokazane są ponadczasowe wartości, takie jak dobro i zło, przyjaźń, zdrada, złość i pycha.

użytkownik usunięty
Morrison_filmweb

Porostu Lucas przesadził z efektami specjalnymi, aby było taniej.

ocenił(a) film na 10

z dziewczyną na taki film-haha...