Gdy byłem na premierze tego filmu w podstawówce ze szkolną wycieczka wywarł na mnie ogromne wrażenie, ale miałem wtedy 12 lat :P Teraz, 10 lat później to już niestety nie to samo. Aktorstwo - dno, dialogi - dno, w tym filmie nie ma życia, wydaje się jakby grały same kukły. Zero emocji, po prostu NUDA. Co zabawniejsze zasnałem podczas seansu co nigdy w zyciu mi sie nie przytrafiłow. Nie żartuje film był tak nudny ze zdrzemnalem się na ok 30 min. gdyby nie to ze zaczalem chrapac pewnie przespałbym caly film a tak rozbawiony kolega mnie obudził.
Niestety ten film nie przetrwal proby czasu.
Nillvo masz problemy egzystencjalne? Czy może żona lub mąż cię zdradza i nie wiesz na kim się wyżyć? Jesteś najlepszym dowodem na to, że człowiek pochodzi od małpy... Gratuluje..
A poza tym, uderz w stół nożyce się odezwą. Nie wiem skąd taki bulwers, zwykłe pytanie : O
Facet sobie napisał opinie o filmie, a ty się czepiasz.... Rusza mnie takie podejście i widząc zachowania takich ludzi uświadamiam się w tym, że Hitler miał po części rację. Rozumiem, że gdyby cię pierwszy zaatakował miałbyś ku temu pretekst, ale to nie jest forum dla wyżywających się zwierząt. Jeśli potrzebujesz ukojenia idź do burdelu lub jakiegoś specjalisty, a nie zabrudzaj życia innym. Pozdrawiam
Ale o co chodzi? Czy w jakikolwiek sposób go obraził? Nie, więc to ty się nie czepiaj.
No sugerował, że jest pedałem lub nieudacznikiem, który nie potrafi znaleźć kobietki hehe :) ... Prostolinijna zaczepka i tyle :) Pozdrawiam.
Kurcze, za dużo tekstu, nie chce mi się czytać :]
Racja, chodźmy na piwsko! Ja wezmę koleżankę ze sobą, jeśli się nie obrazicie,,,