Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
1999
7,2 288 tys. ocen
7,2 10 1 287632
5,4 57 krytyków
Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Gdzie wedlug Was wystepuja lepsze efekty? Ja uwazam, ze film Gwiezdne Wojny 'mial' wyjątkowego pecha, że został wypuszczony w tym samym roku co Matrix. Mysle ze ten zdobylby Oscara bez problemu nawet kilka lat do przodu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
I_am_Providenze

Większych głupot nie czytałem. Dobrze Ci radzę, nie odstawiaj tabletek.

ocenił(a) film na 7
nicholay666

W "Insygniach śmierci" i "Skazanych na Shawshank" też pojawiły się takie posty, słowo w słowo identyczne-tyle tylko, że pod różnymi kontami, z czego dwa z nich mają takie same nicki i awatary, choć założone kiedy indziej. Zapewne założył tonę multikont i trolluje. Powinni go zbanować, a póki co, nie zwracajmy na niego uwagi.

ocenił(a) film na 8
nicholay666

Przeczytalem pierwsze i ostatnie zdanie. Uff na szczescie dzieki temu sobie oszczedzilem czytania tych bzdur.

ocenił(a) film na 7
radzix44

Nie wiem który ale Star Wars jak na 1999 rok ma bardzo dobre efekty specjalne np. w mojej ulubionej scenie typu Formuła 1 gwiezdnej generacji ;-) było widać jak to się świetnie prezentuję.Filmik zacny ocena 9/10 teraz już za bardzo dziecinny ale nadal dobry a mały
sentyment do nowych części jak najbardziej pozostał.

radzix44

Ja i tak uważam że star wars jest lepsze :)

ocenił(a) film na 8
radzix44

SW miało swietne efekty ale Matrix tamtego roku rozwalił konkurencję, nie było bata na Neo, Trinity i Pana Smitha :D

radzix44

Zdecydowanie Matrix.