Czy niezauważyliście że w mrocznym widmie yoda wygląda troche głupkowato??Bo w drugiej części jego twarz stała się jakby poważniejsza
tak!!:D oglądając MW. miałam wrażenie jakby "spece od animacji" popełnili jakiś błąd, bo jego twarz nie była taka jego. xD
To nie to.....................
On poprostu był znacznie młodszy i dlatego tak wyglądał..
W Ataku Klonów Yoda jest wygenerowany komputerowo. W Mrocznym Widmie jeszcze nie i jest trochę podobny do tego Yody- świra Imperium Kontratakuje, dlatego może nie wydaje się tak poważny.
Właśnie w "Mrocznym Widmie" nie jest podobny ani do tego z "Ataku Klonów", ani do tego z "Imperium Kontratakuje" - Ten w "Mrocznym Widmie" jest jakiś taki sfazowany :/
Yoda w Mrocznym widmie jest lalką, w ataku klonów i zemście sithów jest postacią w całości wygenerowaną komputerowo :P:P:P
W Mrocznym Widmie był lalką, ale jeszcze dorobili go komputerowo z marnym efektem.
no troche glupio wyglądał w mrocznym widmie a w ataku klonów nawet jeszcze wyglądał ale najlepiej wyglądał w 4 ,5 ,6 i był taki miły i fajny
Obejrzałem sobie całą sagę od nowa...i zauważyłem, że w epizodach V i VI Yoda miał niebieskie oczy, w I zielone, a w II i III - brązowe.
Ale się popisali charakteryzacją...