PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=520}

Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Star Wars: Episode I - The Phantom Menace
1999
7,2 286 tys. ocen
7,2 10 1 286124
5,4 67 krytyków
Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część I - Mroczne widmo

Mistrz Yoda

ocenił(a) film na 8

Czy niezauważyliście że w mrocznym widmie yoda wygląda troche głupkowato??Bo w drugiej części jego twarz stała się jakby poważniejsza

użytkownik usunięty
madd_dog_2

tak!!:D oglądając MW. miałam wrażenie jakby "spece od animacji" popełnili jakiś błąd, bo jego twarz nie była taka jego. xD

madd_dog_2

zgadzam się, też to zauważyłam, był jakiś niedorobiony :D

ocenił(a) film na 8
Mrs_Obi_Wan_Kenobi

To nie to.....................
On poprostu był znacznie młodszy i dlatego tak wyglądał..

Altair9

on byl młodszy i tak wyglądał przecierz w nowych częsciach musieli go umodzić i może im nie wyszł0

ocenił(a) film na 8
madd_dog_2

W Ataku Klonów Yoda jest wygenerowany komputerowo. W Mrocznym Widmie jeszcze nie i jest trochę podobny do tego Yody- świra Imperium Kontratakuje, dlatego może nie wydaje się tak poważny.

ram

Właśnie w "Mrocznym Widmie" nie jest podobny ani do tego z "Ataku Klonów", ani do tego z "Imperium Kontratakuje" - Ten w "Mrocznym Widmie" jest jakiś taki sfazowany :/

ocenił(a) film na 7
Keodred

Yoda w Mrocznym widmie jest lalką, w ataku klonów i zemście sithów jest postacią w całości wygenerowaną komputerowo :P:P:P

agrest1989

W "Imperium" też był lalką a porządnie wyglądał.

ocenił(a) film na 8
Keodred

W Mrocznym Widmie był lalką, ale jeszcze dorobili go komputerowo z marnym efektem.

Altair9

no troche glupio wyglądał w mrocznym widmie a w ataku klonów nawet jeszcze wyglądał ale najlepiej wyglądał w 4 ,5 ,6 i był taki miły i fajny

kamilx98

w 4 go nie ma :P

ocenił(a) film na 8
Keodred

właśnie :P

ocenił(a) film na 8
Altair9

Obejrzałem sobie całą sagę od nowa...i zauważyłem, że w epizodach V i VI Yoda miał niebieskie oczy, w I zielone, a w II i III - brązowe.
Ale się popisali charakteryzacją...

ocenił(a) film na 7
Altair9

Faktycznie macie rację.