Kto Waszym zdaniem jest najleprzą postacią z I Epizodu "Gwiezdnych Wojen"?
1. Qui-Gon Jinn
2. Obi-Wan Kenobi
3. Jar Jar Binks
4. Królowa Amidala
5. Yoda
6. Anakin Skywalker
7. Mace Windu
8. Senator Palpatine
9. Darth Sidious
10. Darth Maul
Zapraszam na mojego Bloga. Są tam tematy związane z Gwiezdnymi Wojnami i nie tylko.
krolowa amidala jest fajna ale to ze jest krolowa ja strasznie ogranicza...lepsza jest prywatnie jako padme!!!szkoda ze starej trologi nie ma o niej zadnej wzmianki...to troche wszystko psuje
Jak dla mnie absolutnie bezkonkurencyjny jest Qui-Gon Jinn!
Uwielbiam tę postać.
No dla mnie faworytem jest Darth Maul i jego dwa świetlne ostrza:)Aż szkoda że zginął i nie ma go w następnych cześciach:( Aha i nie rozumiem pozycji 8 i 9 przecież to jedna i ta sama osoba i nie trudno to zgadnąć już w Phantom Menace???
Jak dla mnie najlepszy bezkonkurencyjnie jest Darth Maul, wolałbym żeby Dooku był w pierwszej części i tylko w niej a dla Maula zostawić 2 epizody :D
Najlepszy według mnie jest Obi-Wan Kenobi dlatego że nieżle macha mieczem Swietlnym
Jak dla mnie Jar Jar Binks i Qui-Gon Jinn. Ale nie wiem w której kolejności. Poza tym podoba mi się też postać matki Anakina oraz Jego właściciela (Watto)
Jak dla mnie Darth Maul gdyż jako jedyny bohater miał "włócznię" miecz z dwoma końcami;) zamiast zwykłego. Nieźle nim władał jedyny minus to to że ginie i nie pojawia się w dalszych częściach ;((
DARTH MAUL! Szkoda że zginął. Jest to jedna z moich ulubionych postaci z całej sagi SW. Później: General Grevious, Darth Vader, i Yoda.