Nie wiem, nie oglądałem, nie lubię nowej trylogii. W zwiastunach jednak wydawało mi się że widzę format panoramiczny.
Niestety,ucięty obraz,lektor
Wolałem obejrzeć w tym samym czasie w HD z napisami :D
oczywiście że tak:)jak coś uwielbiam to zaawszeee oglądam ;) jest tylko jedna możliwość, kiedy bym nie oglądała- gdyby był podłożony dubbing... nie znosze tego!! a tak, elegancko GW;) tylko z meczykim Real Bayern się najdzie, ale drugą połowe sobie nagram, a filmik obejrze;)
Ne pewnie :D To jedna z moich ulubionych części. Mam tylko nadzieję, że będzie z lektorem a nie z dubbingiem. Nie znoszę tego.
Racja. Wersja z dubbingiem była żałosna - wtedy kiedy emitowali to na canal +. Mam nadzieję, że będzie lektor i format 16:9, tak jak często na ale kino. Pozdrawiam.
no właśnie, uwielbiam tę serię, chciałabym ją patrzeć, ale obawiam się, że zasnę. Musze się napić kawy.
mroczne widmo uwielbiam więc oglądam :)
Tyle, że lektor dziwnie tłumaczy, znam dialogi na pamięć i co chwilę się wkurzam, że coś nie tak powiedzieli...
Czasami przydaje się nagrywarka stacjonarna dvd, mogłem mecz oglądnąć, a Mroczne Widmo nagrane mimo, ze juz nie raz oglądalem.
Przycieli trochę obraz w TVP2 ale dla prawdziwego fana Gwiezdnych wojen to nie jest problem : )