Jest to seria najgorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałam. Jest nudny, nie znosze go i modlę się kiedy w końcu przestaną nagrywać kolejne jego części. Bleeee..........
skoro nie lubisz to nie ogladaj.... i wreszcie wimy przez kogo są te wszystkie opóźnienia w związku z SW... wytmadlasz eki
Gwiezdne Wojny to najlepszy film i bez niego nie istniały by inne wiele filmów bieże z niego częśc fabuły i nie tylko nie obrazaj GW jesli ich nie lubisz to się nie odzywaj !!!! KAżdy może lubić to chce !!!! TA JA TAK JAK JA I KAŻDY INNY
A SWOJĄ DROGĄ JESTEM CIEKAWA CZY UMIAŁBYŚ COŚ TAKIEGI ZROBIĆ ( NAPISAĆ itd.
Zapewne nie !!!!
Jak nie lubisz SW to po jakiego chu...a sie wypowiadasz na tym forum ?
Sssij kobre !
Słuchaj, nie mam nic przeciwko temu, żeby każdy miał własne zdanie, ale jeśli już zjeżdża się jakiś film to wypadało by uzasadnić, dlaczego jest kiepski. Opinie bez uzasadnienia powinny być z tego forum usuwane... Od wyrażania zdania bez uzasadnienia jest system oddawania głosów...
I ciesz się, bo skończą już w przyszłym roku. Chociaż taki pożytek z podobnych Tobie antyfanów, że Lucas się nie skompromituje i nie będzie kręcił dalej. Skoro jasna trylogia jest cienka w porównaniu do mrocznej, to aż strach pomyśleć, co stało by się z kolejną trylogią. Dobre imię SW zostałoby pewnie do reszty zmieszane z błotem...
Pzdr
ciekawy jestem ile lat ma ta krytykantka,bo ja fantastyką interesuję sie od 30-stu lat i widziałem setki gorszych filmów. Problem z oceną gwiezdnych wojen polega na zbyt wielkich oczekiwaniacm co do tego fil mu.Kiedy powstwał był naprawdę czymś niezwykłym i nowatorskim.Zawsze z przyjemnością i sentymentem oglądam Gwiezdne Wojny.To kamiń milowy w historii kina
Darek
Widze ze na kazdym forum jest poruszany ten temat , jest to klasyka pod względem jak poruszyć ludzi na forum/rozmowe. Przepis jest prost napisać że Gwiezdne Wojny lub ostatnio zauważyłem Władca Pierścini są/jest filmami do dupy , wtedy zaczyna sie wojna i rzucanie mięse. Ja osobiści uwielbiam i sage Lucasa i Trylogie Tolkiena, i nie widze wogóle sensu w odpisywaniu na takie bezmyślne posty( które są zamieszczane z nudów tyloma) hamskimi odpiskami. Apeluje Fani Gwiezdnych wojen okażcie ze jestescie o poziom wyżej intelektualnie.
" i modlę się kiedy w końcu przestaną nagrywać kolejne jego części. "
interesujacy temat modlitw... czyzbys sluchal/a radia maryja?
Już rzygam ludzmi, którzy pier... głupoty o SW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! K... mać!!!!!!!!!!!!! Nie podoba się to wypier......!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
jaka ty jestes religijna i naprawde interesujace modlitwy ale chyba za malo czasu na nie poswiecasz poniewaz pan Bog jeszcze nie wysluchal twoich prosb i chwala Mu za to .