7,9 347 tys. ocen
7,9 10 1 346519
7,8 60 krytyków
Gwiezdne wojny: Część IV - Nowa nadzieja
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część IV - Nowa nadzieja

Bleee....

użytkownik usunięty

Jest to seria najgorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałam. Jest nudny, nie znosze go i modlę się kiedy w końcu przestaną nagrywać kolejne jego części. Bleeee..........

użytkownik usunięty

skoro nie lubisz to nie ogladaj.... i wreszcie wimy przez kogo są te wszystkie opóźnienia w związku z SW... wytmadlasz eki

Gwiezdne Wojny to najlepszy film i bez niego nie istniały by inne wiele filmów bieże z niego częśc fabuły i nie tylko nie obrazaj GW jesli ich nie lubisz to się nie odzywaj !!!! KAżdy może lubić to chce !!!! TA JA TAK JAK JA I KAŻDY INNY
A SWOJĄ DROGĄ JESTEM CIEKAWA CZY UMIAŁBYŚ COŚ TAKIEGI ZROBIĆ ( NAPISAĆ itd.
Zapewne nie !!!!

ocenił(a) film na 10

Jak nie lubisz SW to po jakiego chu...a sie wypowiadasz na tym forum ?
Sssij kobre !

psycho_5

Bardzo inteligentne to było, nie powiem...

Słuchaj, nie mam nic przeciwko temu, żeby każdy miał własne zdanie, ale jeśli już zjeżdża się jakiś film to wypadało by uzasadnić, dlaczego jest kiepski. Opinie bez uzasadnienia powinny być z tego forum usuwane... Od wyrażania zdania bez uzasadnienia jest system oddawania głosów...

I ciesz się, bo skończą już w przyszłym roku. Chociaż taki pożytek z podobnych Tobie antyfanów, że Lucas się nie skompromituje i nie będzie kręcił dalej. Skoro jasna trylogia jest cienka w porównaniu do mrocznej, to aż strach pomyśleć, co stało by się z kolejną trylogią. Dobre imię SW zostałoby pewnie do reszty zmieszane z błotem...
Pzdr

użytkownik usunięty

ciekawy jestem ile lat ma ta krytykantka,bo ja fantastyką interesuję sie od 30-stu lat i widziałem setki gorszych filmów. Problem z oceną gwiezdnych wojen polega na zbyt wielkich oczekiwaniacm co do tego fil mu.Kiedy powstwał był naprawdę czymś niezwykłym i nowatorskim.Zawsze z przyjemnością i sentymentem oglądam Gwiezdne Wojny.To kamiń milowy w historii kina
Darek

Widze ze na kazdym forum jest poruszany ten temat , jest to klasyka pod względem jak poruszyć ludzi na forum/rozmowe. Przepis jest prost napisać że Gwiezdne Wojny lub ostatnio zauważyłem Władca Pierścini są/jest filmami do dupy , wtedy zaczyna sie wojna i rzucanie mięse. Ja osobiści uwielbiam i sage Lucasa i Trylogie Tolkiena, i nie widze wogóle sensu w odpisywaniu na takie bezmyślne posty( które są zamieszczane z nudów tyloma) hamskimi odpiskami. Apeluje Fani Gwiezdnych wojen okażcie ze jestescie o poziom wyżej intelektualnie.

ocenił(a) film na 10

" i modlę się kiedy w końcu przestaną nagrywać kolejne jego części. "

interesujacy temat modlitw... czyzbys sluchal/a radia maryja?

Już rzygam ludzmi, którzy pier... głupoty o SW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! K... mać!!!!!!!!!!!!! Nie podoba się to wypier......!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

jaka ty jestes religijna i naprawde interesujace modlitwy ale chyba za malo czasu na nie poswiecasz poniewaz pan Bog jeszcze nie wysluchal twoich prosb i chwala Mu za to .

ocenił(a) film na 10

Ja proponuje modlitwe o co innego.Na przyklad o to zebys przestala byc taka glupia i nie krytykowala filmow bez uzasadnienia