Dziś jest okazja do przypomnienia sobie jednego z najlepszych filmów s/f - "Star Wars: A New Hope".
Kto dziś ogląda na TVP1???
Zamiast iść do baru będziemy ze znajomymi oglądać;D W końcu starej trylogii nie było ładnych parę lat w tv;)
Dołączam się - klasyka... tego nie można ominąć :)
Zaraz rozkładam sie na kanapie i jazda ;DDD.
Podobnie i ja .Również wychowałem się na starej Trylogii .Codziennie siedziałem w miejscowym( od wielu lat nie istniejącym) kinie "Aurora" z rozdziawionym pyskiem i chłonąłem każdą scenę .A po seansie kombinowałem jak tu domowym sposobem wyrzeźbić miecz świetlny.;).Dla mnie te stare epizody są kultowe.
Ponieważ części 1, 2, 3 leciały na wiosne na kanale TVP. Ja mam nagrane na kasetce przed laty jeszcze zanim Lucas w 2004 roku przerabiał trylogię na DVD.
Też oglądam. Ostatni raz widziałam tak dawno temu, że już nawet nie pamiętam :) Klasyka i do tego z muzyką mojego ulubionego kompozytora.
Właśnie skończyłem oglądać, widziałem także wczoraj, a nawet w sumie dziś o 01:00 :P A i tak mam w sumie zarówno na VHS, jak i DVD, ale SW można oglądać nieskończoną ilość razy :D
Dziś obejrzałem ponownie. Mimo upływu lat, film mnie nie nudzi, mógłbym go codziennie oglądac.
Pozdrawiam wszystkich fanów