7,9 347 tys. ocen
7,9 10 1 346615
7,8 60 krytyków
Gwiezdne wojny: Część IV - Nowa nadzieja
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część IV - Nowa nadzieja

Widziałam ten film z miliard razy, ale i tak dzisiaj siądę przed telewizorem :) to jest moja ulubiona część :) Bedziecie oglądać?

Agness_92

Mam taki zamiar. Dzisiaj moja ulubiona część :)

ocenił(a) film na 9
justinea4

Ja nie oglądam bo TVP ma jakieś paskudne tłumaczenie,

Agness_92

Ja z chęcią obejrzę oceniłem na razie na 8, ale coś mi się widzi, że podwyższę ją:D

ocenił(a) film na 8
Agness_92

nigdy mnie nie interesowaly gwiezdne wojny ale ostatnio uwzielam sie, ze ogladne cala serie i chociaz chcialam to w polowie filmu zasypialam, ale przynajmniej wiem kim byl Lord Vader. Tak wiec tez bede ogladac czwarta czesc i mam nadzieje ze uda mi sie do konca ogladnac:D

ocenił(a) film na 10
Dzastina221

Ta jest najfajniejsza (wg mnie), więc powinno Ci się udać :)

Agness_92

no ro oczywiście! oglądamy, oglądamy! ta saga to zdecydowanie moje ulubione filmy!!! wszystkie części, mimo, że każda zachwyca trochę czymś innym... nie mogłabym nie oglądać, skoro jest okazja.. ;-)
pozdrawiam ;D

ocenił(a) film na 9
Agness_92

Oglądałem 1, 2, 3 część, więc tą na pewno dziś obejrzę, ponieważ nie oglądałem. Ale nei wiem cyz Mi sie spodoba, ponieważ tak starych filmów nie oglądam ale ciekawi mnie jak ta historia się zakończy ;p

ocenił(a) film na 9
DawidPB94

Oj naprawdę radze obejrzeć Ci całą starą trylogię - rewelacja!!! Oczywiście, że dzisiaj oglądam. Ja nie przepuszczam takich okazji.

ocenił(a) film na 10
Agness_92

ja też oglądam, do tego filmu najlepiej pasuje określenie - stary,ale jary

ocenił(a) film na 8
Agness_92

A ja oglądam właśnie i będę oglądał do końca świata i jeden dzień dłużej ;p

ocenił(a) film na 8
Agness_92

udalo mi sie do konca ogladnac film i tylko sie zachwycalam efektami specjalnymi, chociaz ten film ma niecale 40 lat to nie powiedzialabym ze powstal w latach 70. no to czekam na dwie nastepne czesci:D i dwie nastepne srody