7,9 347 tys. ocen
7,9 10 1 346562
7,8 60 krytyków
Gwiezdne wojny: Część IV - Nowa nadzieja
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część IV - Nowa nadzieja

gwiezdne głupoty

ocenił(a) film na 1

ludzie, opamietajcie sie taka wysoka ocena.co jest ciekawego w paru debilach w szlafrokach z swiecącymi na kolorowo pałami.Załosna maskarada dla małych dzieci.idiotyzm nie wielkie kino

ocenił(a) film na 10
jaczik

Jeśli czegoś nie zrozumiałeś w pełni, to nie wypowiadaj się na ten temat.

P.s. Nie nazywaj tych aktorów debilami ;) Poziom ich gry aktorskiej jest w wielu momentach nie lada wyczynem.

ocenił(a) film na 10
yoda0700

jak na tamte czasy to film arcydzieło, nawet teraz od czasu do czasu lobię sobie jakąś część obejżeć

ocenił(a) film na 10
SLukasz

Film jest i będzie arcydziełem w każdych czasach. To co stworzył Lucas to coś fantastycznego. A to, że komuś się to nie podoba, to już jego sprawa. Trzeba jednak umieć uzasadnić to. A nie rzucać mięsem na prawo i lewo. Widać niektórzy nie dojrzeli jeszcze do logicznej i konstruktywnej krytyki. Możemy jesynie wierzyć, że rychło to nastąpi...

jaczik

ja nie wiem jakie ty filmy oglądasz, które nie są dla ciebie debilne, ale ja sie na ich temat nie wypowiadam, bo o gustach sie nie dyskutuje, a poza tym jeśli film tyle lat jest znany i przez wiele osób lubiany, to chyba musi mieć coś dobrego w sobie, nieprawdaż, wiec następnym razem sie zastanów zanim coś takiego o filmie napiszesz

jaczik

Idiota to ty jesteś i debilem, jak sie nie znasz to zamknij ryjka i wyloguj sie

ocenił(a) film na 10
jaczik

Kogo tu komentować ? ? wypowiedz idioty "Jaczika" który daje 9 punktów dla Plebani ,a po 1 dla Gwiezdnych wojen i Katynia ?szkoda słów ?

ocenił(a) film na 10
jaczik

Idz lepiej ogladac swoje beznadziejne "300" "Skazanego na Śmierć" i inneg kurestwa a nie zaśmieczasz filmweb swoimi głupimy komentarzami dziecko!

ocenił(a) film na 10
jaczik

jaczik sam jesteś dziecko idź oglądać krecika bo twój mózg tylko go zrozumie

nie doceniasz mocy gwiezdnych wojen

sam nie oglądałeś pewnie a wyzywasz

dziecko neo

ocenił(a) film na 9
rommel2

halo.
Kreci kjest fantastycznym obrazem. Kto nie lubi mychy i jej Halooooooo?! z latającą łapką. Nie ma co komentować tekstu, który został napisany przez latka z problemami, którego największym osiągnięciem było obejrzenie XXX 2.
pozdrawiam

jaczik

"You don't underestimate the power of the Force" i tyle co mam do powiedzenia -.-

Keodred

sorry, tam miało być bez "you" :P

jaczik

Słaba ta twoja prowokacja -_-

jaczik

człowieku, troche szacunku!!!
z niewiadomych i nieuzasadnionych przez ciebie powodów ten kultowy film Lucasa może ci się nie podobać, ale to nie dale ci prawa obrażania ani filmu ani aktorów
następnym razem lepiej wstrzymaj sie od komentarza

jaczik

Nie obrażaj the best filmu! Byle 13 latek umie zrozumieć i docenić to arcydzieło. A jeśli jeszcze raz coś takiego napiszesz to mnie w kur***z na mase! zmień ocene na 10 i spier***aj!!!
A dla fanów: niech moc będzie z wami

ocenił(a) film na 10
jaczik

Gwiezdne głupoty to ty masz chyba we głowie. Masz szczęście,że Lord Vader przebywa w innym układzie słonecznym i nie skopie ci twego rebelianckiego tyłka. Niech moc będzie z wami.

Vader

stanowczo popieram przedmówcę :)
Gwiezdne Wojny są nieśmiertelne :D