Czy może któryś z kanałów zamierza jeszcze kiedyś puścic te filmy?
Ostatni raz Stara Trylogia Star Wars była puszczana na Polsacie dobrych kilka lat temu, chyba w 2002 lub 2003 (bo oglądałem je wtedy na tv jeszcze zanim kupiłem sobie DVD box w 2004 roku).
MOże zamiast TVN, który zwie siebie "najlepszą programo stacją" (tia! W puszczaniu komerchy, choc i czasami dadzą naprawdę niezłe filmy, np Władcę Pierścieni) przestanie puszczac 10 raz z rzędu cholernej "Mumi" czy innych filmów które serwuje nam co roku od bardzo dawna, tylko weźmie się w garśc i puści jakiś film, którego nie było od dawna. Jakąs klasykę, taką jak Star Wars a nie kolejne nowitkie filmy klasy c, opierające się tylko i wyłącznie na efektach itp.
No bo skoro Polsat (którego baardzo nie lubię za te ciągłe reklamy) jest w stanie puszczac klasykę (np. pierwszy "Obcy") to TVN już nie może?
A jedynka i dwójka, które puszczają czasami naprawdę dobre filmy?
Ostatnie Star Wars były jedynie w Canal+Film, ale przecież nie każdy ma ten kanał. Ja mam te filmy na DVD, wiec w zasadzie mi to wszystko lata, ale jest z pewnością mnostwo osób, które te filmy chciały by obejrzec a nie mogą.