że długość filmu wynosi 2h 4min, ja natomiast mam na komputerze wersję 1h 17min. Skąd taka różnica i dlaczego mój jest taki krótki?
mam dokładnie tak samo :D Po co kupować coś, czego nie widziałem i potem być rozczarowanym ;)
Uważasz, że motywacja producentów do tworzenia kolejnych, coraz to lepszych filmów poprzez kupowanie ich produktów, to idiotyzm? Jak mi się coś podoba, to chcę to na własność.
a co ma jedno do drugiego
ogladam filmy bo lubię , ale nie jestem na tyle głupi żeby płacić za możliwość obejrzenia filmu (chyba że chodzi o kino)
"Dorośniesz to pogadamy" - wypowiedź typowa dla użytkowników FilmWeb którym skńczyły się argumenty w dyskusji.
Mi się skończyły argumenty? Nie, po prostu nie chcę się produkować, bo i tak tego nie zrozumiesz. Na każde zdanie masz swoją głupią odpowiedź. Jak mi się podoba płyta CD, to ją kupuję, żeby artysta zarobił, tak samo jest z filmem. Proste, przynajmniej dla niektórych.
A czy Ty poświęciłeś czas i pieniądze na zrobienie tego powietrza, masz do tego talent i z tego się utrzymujesz? Przestań już pie*dolić i zacznij gadać od rzeczy.
trafne spostrzeżenie, ale to i tak nie zmienia faktu, że w dzisiejszym świecie płacić za film to głupota
powiedzmy że film DVD w sklepie kosztuje minimum 35 zł, po co ma go kupować skoro za ok 12 zł ściągnąłem i obejrzałem już ok 300 filmów. jeżeli głównym powodem ma być to abym dał zarobić producentom to musiałbym być nieźle jeb... żeby je kupić
Ja obejrzałem 1100 filmów. Myślisz, że wszystkie kupiłem? Czasami różne edycje kolekcjonerskie warto kupić, jak film Cię interesuje.
Ale zamknij już papę bo twoje uwagi są nie na miejscu. Poza tym nie rozumeisz pasji kolekcjonowania ;)
Życzę Ci, abyś kiedyś za swoją ciężką pracę nie dostawał pieniędzy. Twoja wypowiedź potwierdza tylko to, że u współczesnego społeczeństwa zanika moralność. "Tylko idiota kupowałby filmy w dzisejszych czasach" - może i tak, ale przynajmniej byłby uczciwy. Czego nie można powiedzieć o Tobie. Pozdrawiam i życzę Tobie większej wrażliwości, tak ogólnie. Człowiek wrażliwy i świadomy rozróżniłby głupotę i uczciwość. Trzymam za Ciebie kciuki :)
http://www.youtube.com/watch?v=SuPDcQF1XBE
O ile długość filmu nie przeszkodzi ci w wysłuchaniu do końca, bo to wśród debili jak ty powszechne.