Słuchajcie jaki utwór leci w słynnej scenie "I m your father"? Brzmi jak imperial marsch tyle że wolniejszy ,spokojny i mnie donośny. Szukałem trochę po sieci ale zawsze znajdowałem tylko imperial marsch . Możecie mi powiedzieć co to za utwór?
Będziesz musiał sobie jakoś "wyciąć" ten moment bo na soundtracku utwór trwa od momentu jak Luke ma obciętą przez Vadera rękę aż do sceny gdy r2-D2 naprawia hipernapęd i pasażerowie Sokoła uciekają w nadprzestrzeń. Utwór nazywa się. "rescue from Cloud City/ Hyperspace/" http://www.youtube.com/watch?v=AfubGDQRT9Y
A ja uwielbiam tą scene jak Luke nawoływał siostrę na odległość,połączone z tą muzyką co podałeś w linku.zawsze ciary mam---LUKE: Ben... Ben, please! Ben. Leia! Hear me! Leia!'' LEIA ,,Luke... We've got to go back.''
Chewie growls LANDO ,,What?'' LEIA ,,I know where Luke is''. LANDO ,,But what about those fighter?''
Chewie barks in agreement with Lando. LEIA ,,Chewie, just do it''. LANDO ,,But what about Vader?''
Chewie turns on Lando, the newcomer, with an ominous growl. LANDO ,,All right, all right, all right''.