Wychowałam się na tej sadze! I nadal ogląda się ją super przyjemnie! Jeden z najlepszych filmów w historii kinematografii! Polecam tylko dla tych którzy nie są ułomkami czekającymi tylko na wyśmienite efekty rodem z AVATARA:P Bo widać tym z innych tematów ten jakże Boski film się nie podoba
Prawdę mówisz, jedna z najlepszych i najdoskonalszych serii. Jedna z moich ulubionych i z tych, do których najchętniej wracam. Duże uszanowanie, że żadnego epizodu nie spieprzono (OT) i wszystkie zachowują jednakowy poziom i ciągłość. NT jest nieco gorsza i Atak Klonów nieco kuleje, ale i tak jest bardzo dobrze. Film się podoba, słabe opinie są bo coraz więcej trolli jest, uwielbiających np. Zmierzch, które zobaczą byle fragment i już są specjalistami w dziedzinie ST. Ja serię raz do roku oglądam, mam na wydaniach VHS i z grane z TV i nie gram wielkiego fana czy specjalisty, taki troll zobaczy byle przeróbkę na You Tube a potem idzie na forum i się mądrzy. Jako przykład podam Diablice, która od jakiegoś czasu nęka Gwiezdne Wojny i awantury wywołuje. Stwierdziła, że oglądała 5 minut Powrotu Jedi, potem, że 40, jeszcze później, że 15, aż w końcu, że całą sagę widziała i uważa się za specjalistkę. Wieloletnich fanów i znawców ST nazywa amatorami, bo według niej Zmierzch jest mega klasyką, który ma grono fanek w gimnazjum a saga ST, która ma MILIARDY fanów na całym globie jest amatorszczyzną, głupotą i badziewiem. Więc nie przejmujcie się takimi trollami, bo oni mają zaawansowane porażenie mózgowe. Tyl ode mnie.
Ni o fanów ale o film chodzi! Film jest boski! a zmierzch to nie klasyka bo powstał w 2005 chyba...i w dodatku nie dorasta SW do pięt;]
Trzeba było przeczytać uważnie moją wypowiedź. Pisze o filmie, a potem odpowiadam na twoje zdanie ''Bo widać tym z innych tematów ten jakże Boski film się nie podoba'' A czy to ja mówiłem, że Zmierzch to klasyka ? Przytoczyłem komentarz innej osoby. Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem i piszcie logiczne zdania, a nie jeden wielki chaos w wypowiedzi...
Ja nie piszę że ty mówiłeś;] Czytałam uważnie i potwierdzam tylko to co ty sugerowałeś:))
No to dobrze, znaczy, że się rozumiemy :D. Nieco chaotycznie wcześniej napisałaś i może dla tego nie połapaliśmy się. Pzdr.