Jestes pewny? Te same informacje sa np. w imdb.com ale nie wiem czy to nie jakis blad. Nic mi do tej pory nie bylo wiadomo o tym ze gral tez w starej trylogii.
Czyżby fan Klasycznej Trylogii nie wiedział, że w "Powrocie Jedi" grał Ian McDiarmid? Jak można oglądać "Powrót Jedi" i nie wiedzieć, kto gra Imperatora?
No widzisz najwyrazniej mozna. A od kiedy to bycie fanem starej trylogii zobowiazuje do tego by znac na pamiec obsade?
Całej obsady znać nie trzeba, ale fan Klasycznej Trylogii powinien wiedzieć, kto gra tak ważną postać jak Imperator. No chyba, że nie jesteś fanem i mi się coś pomyliło.
Nie rozumiem po co probujesz byc zlosliwa ale szczegolnie mnie to nie rusza. Przyznaje ze nie wiedzialem ze to McDiarmid gral imperatora, bo jakos nigdy mnie to nie interesowalo a i sama postac McDiarmida jako aktora nie robla na mnie nigdy wiekszego wrazenia. A fanem owszem jestem. Bedziesz mi probowac udowodnic ze nim nie jestem, albo ze jestem zlym fanem? :D Nie rozmieszaj mnie :D
Nic Ci nie zamierzam udowadniać, a czy nie mogło mnie trochę zdziwić to, że o tym nie wiedziałeś? Od razu muszę być złośliwa? Twoje wypowiedzi w niektórych tematach są bardziej złośliwe. Ale jak chcesz możemy zawrzeć pokój, w końcu ja również KT bardzo lubię i nie chcę się z jej fanami kłócić.
a to ciekawe bo ja tu widze zlosliwosc z Twojej strony
a odnosnie zawierania pokoju to juz drugi raz slysze od kogos taka propozycje i szczerze mowiac troche mnie to smieszy. Ja tu z nikim nie prowadze wojny, ja po prostu ustosunkowuje sie do wypowiedzi innych forumowiczow.