Przeczytałam wszystkie i nie potrafię powiedzieć, która była najlepsza - wszystkie były świetne! Naprawdę polecam!
Labirynt Zła, Czarny Lord: Narodziny Dartha Vadera
Teraz czytam Proba Jedi ale ciezko idzie jakos.
Powiesci z nowejtrylogii sa najlepsze
Wszystkie, które wymineniłeś i jeszcze "Zemstę Sithów" Stovera. Nie polecam "Punktu przełomu" - nie ma klimatu.
Najlepsze są książki Tymothy Zahna m.in. "Dziedzic Imperium" czy 'Ciemna Strona Mocy" (moja ulubiona książka). Niezłe są też książki z seri X-wingi m.in "Zelazna Pięść" oraz "Zemsta Isard". Niezła jest tez książka "Mandaloriańska Zbroja"- w całości poświęcona łowcom nagród.
Zapraszam do mnie do obejrzenia moich rysunków i filmików oraz wumyślenia własnego pomysłu na film (za szansą na zrealizowanie)
Normalnie fest bym se poczytał takie książki (przynajmniej starsi by wmyśleli, że czytam lekture szkolną :D). Ile jest tych wszystkich książek ?
Bezkonkurencyjna jest "Zemsta Sithów". Ciekawie przedstawił Stover mysli bohaterów, szczegółowo zajął się Anakinem. Naładowana klimatem i emocjami jak nie wiem! Nawet twardy facet, jeśli by sie na maksa wczuł w tą powieść to w niejednym momencie by łezke uronił ;) Naprawdę polecam
Ostatnio pojawiło się coś naprawdę super: trylogia o Sithu Darth Bane, dzieje się 1000 lat przed Imperatorem. Czyta się świetnie, jeszcze nigdy postać zła do szpiku kości nie była tak fascynująca.