Jak ktoo woli Darth Vader lub Anakin Skywalker wspaniała postać czuje się w nim to ciemną stronę mocy nie ma wątpliwośći że to najpotężniejszy człowiek któy miał w ręku latarkę nawet Yoda bał się z nim walczyć. Co wy o nim sądzicie
Vader to najepsza postac sagi.Mroczna interesujaca i bezwzględna postawa ukazuje i podkresla tylko jego moc.
Pełen szacunek.
Dokładnie:)))... kiedyś byłam zapaloną fanką gwiezdnych wojen, chociaż teraz mój entuzjazm odrobinę osłabł, ale nadal z zapałem wpatruję się w ekran, kiedy usłyszę tą taką muzyczkę:)). To ciekawe, za każdym razem, kiedy wchodzi Vader jest ta piosenka... a ta wymiata:)))
oooch moiom zdaniem Darth Vader jest w porzadku ale co do tego ze jest silniejszy od Yody(co wyraziles piszac ze to najsilniejszy czlowiek ktory mial latarke w rece)to sie nie zgadzam obaj mieli taka sama moc a Yoda to wspanialy i mily mistrz i stworek:):)ale Vader doskonale walczy na miecze(tyle lat praktyki:D)aha miecze swietlne rzecz jasna no i Vader udowodnil z ejednka ma w sobie JESZCZE cos z czlowieka kiedy wrzucil Imperatora(oslizla zaba)do szybu(brawo dla Dartha Vadera!!!!)taaaa Drath Vader jest w porzadku szkoda ze juz po nim chlip.....chlip....
jej to znowu ja sorry za lekkie pomylki w wyrazach(z ejedank czy jakos tak to pisalam sorry)przepraszam kala