PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547}

Gwiezdne wojny: Część VI - Powrót Jedi

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
1983
8,1 303 tys. ocen
8,1 10 1 303101
7,9 67 krytyków
Gwiezdne wojny: Część VI - Powrót Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część VI - Powrót Jedi

lepszy bylby"rambo 8". tego jest juz naprade za duzo. owszem podobalo mi sie to w wieku lat chyba 8 kiedy to fantazja rozwijała mi się najbardziej. jako ze calkiem niedawno skonczylem ogolniak moge stwierdzic jedno. WIEKSZOSC LUDZI KTORZY PASJONUJA SIE SAGA "SW" TO POTRACONE PRZEZ ZYCIE GNIOTY W czarnych skorach+vansach (powaznie wielu takich widzialem) i z dlugimi bardzo przetluszczonymi wloszami. mowie wiekszosc lecz NIE wszyscy. finalnie nie mowie ze film jest zly bo nie jest ale te odswiezenia albo te nowe widma czy klony to jush naprade przesada. tak jakby pan lukas nie byl wystarczajaco bogaty albo slawny....

ocenił(a) film na 8
variat

Twoja fantazja się chyba zatrzymała w wieku 8 lat. Jak nie lubisz fantastyki to jej nie oglądaj. Pij jogurty słuchaj radia Maryja to ci dobrze zrobi, bo widze że ci liceum zaszkodziło. Problem polega na tym, że nowa trylogia jest adresowana do młodej widowni, a nie do tatusiów którzy sie wychowali na poprzedniej.

Vader lat 15.

variat

nie mam sily wytykac glupoty twej. a w tych kilku slowach co napisales jast jej wiele (a w rzeczywistosci jest jej baaardzo wiele sadze). narazasz sie wlasnie na takie komentarze tworzac w ten sposob slowa swe. mozna nie lubic SW, ale i mozna o tym pieknie pisac. po co te szkoly, oh matoly

użytkownik usunięty
variat

Pieprzysz takie glupoty ze szkoda slow.Jak jest niby takie zle to sam nakrec lepsze debilu

użytkownik usunięty
variat

poza tym ty jest potraconym przez zycie gniotem ***** jeden

variat

jeszcze masz mleko pod nosem chlopcze. dla ludzi mojego pokolenia stara-star-warsowa saga jest kultowa. sam nigdy "skory z vansami" nie nosilem, do pracy chodze pod krawatem i jestem prawnikiem. moi koledzy i kolezanki rowniez nie wpisuja sie w twoj schemat. pocieszajace jest tylko, ze nigdy nie stworzysz nic tak ponadczasowego jak Lucas i nigdy nie dorobisz sie tez takiej kasy :P