Zgadzam się z tym, wiadomo że gdyby nie zrobiono tych Gwiezdnych Wojen w latach 70. i 80. to nie byłoby dzisiaj takich super efektów specjalnych jakie były np. w Avatarze, co z tego że fabuła rozciąga się na ponad 50 tys. lat i jest ponad 200 książek i jeszcze więcej komiksów, przecież ten film to totalna beznadzieja, mam rację?
Znalazł sie znawca dobrego kina... Ja natomiast spię na Harrym Potterze tymbardziej z polskim dubbingiem...Dla pana tomi1988 ocena -100
Weś się człowieku lepiej nie udzielaj na takie beznadziejne komentarze.
Jebnie ci hasło że na Gwiezdne wojny da się tylko spać. Naprawdę nie udzielaj się takimi GŁUPIMI KOMENTARZAMI.
A i Naucz się pisać Gwiezdne a nie Gwiedne....
...po to są komentarze do filmów na filmwebie żeby komentować i mam prawo napisać co sądzę o filmie ;p jeśli komuś się coś nie podoba to niech nie czyta ;p co do harrego sprawa ma się tak samo.. dla mnie nuda ;p a to że macie klapki na oczach i uważacie że gwiezdne wojny to świetny film macie prawo, ja mam to gdzieś bo dla mnie jest słaby , szalenieeee nudny i tyle..... z filmami jest jak z muzyką to co ja uważam za świetne Ty możesz uważać za badziewne..i na odwrót.. krzyż na droge dzieciaki i niech moc będzie z wami.
Ja cie nie obraziłem wiec wypraszam sobie komentowanie mojego gustu. Wiem za to że gwiezdne wojny to ewidentny film który sprawił że kino poszło do przodu.
nie lubisz Harry'wgo Pottera i Star Warsów, twoja sprawa, widocznie nie przepadasz za takimi filmami , a house90 ma rację, trzeba się wczuć w taki filmy.
tak tak wiem
ale diablica niedawno je ukryła po tym jak zdradziłam ludziom że oceniła Roberta De Niro na 1 i Al Pacino też zyskał notę 1/10 i seksmisja też
a malanowski i partnerzy? (oczywiście żartuję) ale tak szczerze to po co one ukrywają te oceny, ja nie oceniam filmów których nie oglądałam.
tak myślała, w ogóle nie tzrba się nad tym zastanawiać, głupie to ale kiedyś zmądrzeje, bo zresztą kiedy się ogląda od 6 części, jak mogła to od 4, ale 6. Naprawdę trzeba być debilem, oczywiści mówię o Dianlicy Trollicy.
Znajdą się tacy, którzy nie szanują gwiezdnych wojen. Po prostu ich nie lubią zrozumiem jak ktoś obejrzał wszystkie i powie, że mu się to tamto nie podoba opk, ale jak ktoś pisze, że obejrzał 1 czy 2 części no top coś jest nie tak chyba.
Jak pół filmu przesunie to też nie zrozumie. Ja widziałem jak teraz oglądają ludzie filmy. You Tube czy co tam i jak dialogi to suwak w ruch i najlepsze momenty / akcje tylko ogladają, a potem spejcaliści.
Diablica lubi tylko filmy gdzie wystepuje boski Pattinson, ewentualnie Stewart i film oczywiscie musi opowiadac o milosci bo inaczej to nie warte ogladania.
ale w GW też jest miłość, m. in. Leia Organa i Han Solo, albo Padme Amidala i Anakin Skywalker. Diablica to trollica, i masz rację co do tego, że lubi filmy z Patinsonem.
ojojoj Diablica ma problem w liczeniu do 40. dam ci namiary na korepetytora, szybko nauczy cie do 100 :))
Po co? I tak nie obejrzy do 100 minuty.
Ha wcześniej mówiła , że obejrzała całą sagę GW i straciła czas? I ja mam jej wierzyc? Ma mnie za idiotę - Z pewnością obejrzała całą sage którą nienawidzi tylko z tego powodu żeby zbluzgać film na stronie?
HAHAHAAHAHAHAHAHHAHA!!!!!!!!!!!1
po długim zmuszeniu do obejrzenia twojego śmietnikowego profilu jestem przekonana iż nie posiadasz więcej niż 12 lat.
Wiesz tak się składa , że patrząc na twój można mieć takie samo zdanie
Jeśli chodzi co o filmy animowane
To odpowiem krótko- wole oglądać wszystkie te filmy, bajki animowane z młodszym bratem niż te beznadziejne seriale dla dorosłych
Niczego się nie wstydze - dobrze sie z bratem przy tym bawię a lat mam 17. Marna z ciebie wróżbitka , a i proszę zmień jeden ze swoich wpisów , dość kontrowersyjnego- jesteś zdecydowanie za młoda , aby pracować w burdelu
taaak, bratem się teraz zasłaniasz imbecylu ?
spójrzmy prawdzie w oczy jesteś zwykłym pryszczatym dzieciakiem, twoja niechęć do przyznania się tego faktu mnie przeraża słonko ; //
radzę ci przeczytaj wszystkie swoje posty zanim napiszesz coś na tym FORUM ....
N moim profilu i Sentii znajdzie się więcej wartościowych filmów niż na twoim
Sądzę że Ojca Chrzestnego , Forresta Gumpa Czasu Apokalipsy, Siły Strachu
nie oglądałaś-ale racja przecież Robert "dynia" patison Pattinson jest lepszy od Roberta de Niro
Za to Zmierzch i Bridget Jones? Wyznania zakupoholiczki - i to nie jest śmietnik? Nie wypominaj innym tego co mozesz znalezc u siebie- niedokładnie przejrzalas profil
ja nie mówie , ze mam tylko wartościowe filmy , ale więcej niz ty .
Chociaz przy twoim systemie wartości nie mam tych klasyków o których przed chwilą napisałem
O kurcze jednak mam troche smietnikowy
jest tam zmierzch brrrr
dzieki ze zwrocilas na to uwage
Zdzichu111 kasuje profil ( czyli ja ) i przypomniałem sobie o licznych niesnaskach z Tobą i chciałem za wszystko przeprosić i wycofać to co złe powiedziałem :)
Hm wcześniej powiedziałaś że obejrzałaś całą sagę? A teraz 15 minut? Może wybierz jedną wersję zdarzeń , nie wiedziałem że Cała Saga GW trwa 15 min.
Hm nieco ponad dwie minuty trwa jedna część dobrze wiedzieć
Widząc twoje wiadomości, nie muszę nawet pomyśleć, aby domyślić się ile masz lat.
Mnieeeeej niż zerooo.....
a ja Cie przepraszam za wszystkie me ostre słowa które uzyłem wobec Ciebie kiedyklwiek i cofam je , wstyd mi z biegiem czasu za to sorry cofam
Ot i znaleźli się znawcy i fani Gwiezdnych Wojen. Banda dzieciaków wychowanych na Pockemonach i Monster Hight dla których jedyną rozrywką to stanie pod blokiem z butelką piwa i chodzenie do McDonald's po pierdzielone fast foody. Taka Diablicaa i tomi1988 dzieci ulicy bez podstawowej wiedzy , uczuć i dobrego smaku porządnego kina Sci-fi.