hej pomożcie mi.popatrzcie na fotke nr 89. na niej sa:mistrz joda obi wan i no.....mlody anakin <hayden christensen>jakim cudem go tam wtedy wstawili,skoro pierwsze czesci zostaly nakrecone koniec lat 90tych i2000ktorych a ostatnia czesc byla w 83 roku,wytlumaczcie mi to,czy to jakis montz dla nowego wydania?
Obejrzyj klasyczną trylogię na Dvd. Tam jest kilka nowych fragmentów lub przerobionych, np wśród planet cieszących się z upadku Imperium zostało wstawione Naboo.
moim zdaniem to głupota taki zabieg...haydena wstawić do starych części?? kogo jak kogo ale z tego co wiem to on był najczesciej krytykowany jesli chodzi o nową trylogie...zresztą to tak samo głupie jakby zamiast aleca wstawić ewana...
Według mnie to ma sens. Na końcu Anakin się nawraca, więc w nowej wersji chcieli pokazać go takim jakim był przed swoim upadkiem i przejściem na ciemną stronę mocy. Poza tym dzięki temu zabiegowi, między trylogiami tworzy się cienka nić, wszystko zaczyna się wyjaśniać. Jak dla mnie całkiem niezły pomysł.