Jak będzie wyglądać finałowy pojedynek na miecze świetlne, kto z kim, gdzie, czy ktoś zginie?
Rycerze Ren oraz Kylo vs Luke oraz Ray. Polegną rycerze oraz Luke. Tak mi się wydaje.
Kylo Ren vs Luke? To chyba nie będzie wyrównany pojedynek skoro Kylo nie daje sobie rady z dziewczyną która pierwszy raz trzyma miecz świetlny w rękach.
Luke pewnie zginie, ale jego zgon przewiduje na trzecią część.
Pojedynek Ren vs Rey z TFA był diotyczny i skrajnie pozbawiony sensu. Ale przewiduję teraz, że przy TLJ potraktują to wydarzenie jak wypadek przy pracy. I że Ren będzie w stanie jednak dobrze walczyć. ;)
Kylo został w TFA poskładany jak paczka dropsów żeby Rey wyszła na zajebistą. Teraz Johnson będzie zmuszony łatać ten burdel po Abramsie, i dlatego prawdopodobnie Kylo zaprezentuje jakieś wypasione skille.
Kylo poległ bo sam nie miał wprawy w walce na miecze bo pewnie wcześniej nie miał takiej okazji , mnie też kulo w oczy ze Rey pierwszy raz w życiu trzyma miecz (jeszcze udało jej się go włączyć ) i udało jej się powalić bardziej doświadczonego wojownika. Zobaczymy co będzie, może Luke zmierzy się na Moc ze Snokiem (to byłoby zajebiste) , ale bez mieczy. Szkoda ze w zwiastunach nie pokazują nawet sekundy pojedynków na miecze.
Skoro nie ma wprawy to z jakiej racji Snoke nazywa go mistrzem Zakonu Ren? Ech, czasem mam wrażenie że w TFA nie ma sensu ani jedno zdanie wypowiadane przez postaci.