Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153376
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Jak będzie wyglądać finałowy pojedynek na miecze świetlne, kto z kim, gdzie, czy ktoś zginie?

ocenił(a) film na 5
kamil23234

Rycerze Ren oraz Kylo vs Luke oraz Ray. Polegną rycerze oraz Luke. Tak mi się wydaje.

kamil23234

Kylo Ren vs Luke
Rey vs Kylo Ren (w innej formie niż w TFA)
Rey vs Luke xD

ocenił(a) film na 6
cloe4

Kylo Ren vs Luke? To chyba nie będzie wyrównany pojedynek skoro Kylo nie daje sobie rady z dziewczyną która pierwszy raz trzyma miecz świetlny w rękach.
Luke pewnie zginie, ale jego zgon przewiduje na trzecią część.

Anthrax91

Pojedynek Ren vs Rey z TFA był diotyczny i skrajnie pozbawiony sensu. Ale przewiduję teraz, że przy TLJ potraktują to wydarzenie jak wypadek przy pracy. I że Ren będzie w stanie jednak dobrze walczyć. ;)

ocenił(a) film na 4
Anthrax91

Kylo został w TFA poskładany jak paczka dropsów żeby Rey wyszła na zajebistą. Teraz Johnson będzie zmuszony łatać ten burdel po Abramsie, i dlatego prawdopodobnie Kylo zaprezentuje jakieś wypasione skille.

ocenił(a) film na 6
WhiteDemon

Kylo poległ bo sam nie miał wprawy w walce na miecze bo pewnie wcześniej nie miał takiej okazji , mnie też kulo w oczy ze Rey pierwszy raz w życiu trzyma miecz (jeszcze udało jej się go włączyć ) i udało jej się powalić bardziej doświadczonego wojownika. Zobaczymy co będzie, może Luke zmierzy się na Moc ze Snokiem (to byłoby zajebiste) , ale bez mieczy. Szkoda ze w zwiastunach nie pokazują nawet sekundy pojedynków na miecze.

ocenił(a) film na 4
kamil23234

Skoro nie ma wprawy to z jakiej racji Snoke nazywa go mistrzem Zakonu Ren? Ech, czasem mam wrażenie że w TFA nie ma sensu ani jedno zdanie wypowiadane przez postaci.

ocenił(a) film na 9
kamil23234

Hux vs. Poe