W tym epizodzie optowałbym za powrotem jar jar bingsa do serii . Jest to postać na tyle tajemnicza i ciekawa że wiele namieszała by w kolejnej produkcji a zarazem przyciągnęłaby starszych fanów
Nie znacie się na Star wars to najbardziej tajemnicza postać całej serii fajnie byłoby znów ją zobaczyć :D
Tajemnicza tylko dzięki jednej FANOWSKIEJ TEORII, na obrazie mamy postać wykreowaną pod najmłodszą publikę która nic nie wnosi, jest irytująca :)
Argumenty na irytacje? SW to w gruncie rzeczy w miarę poważne filmy, oczywiście jest jakiś humor ale bez przesady. To co ty nazywasz śmiesznością w tej postaci jest odczuwane przez większość fanów jako irytujące sceny. Np. z tym jak go zassało do tego silnika, głupie dialogi wypowiadane przez to postać + to że ona nic a nic nie wnosi oprócz głupiego wątku którego sam reżyser pozbył się w następnych częściach.
Poważnie to ty możesz zdzierać tapetę ze ściany , SW nigdy nie było poważne trudno nazwać taki film poważnym gdy dzieje się on w nieracjonalnej przyszłosci
Space opera to czysta bzdura, krytyków prequeli .
A jak sie upierasz inaczej to udowodnij to, którejś ze stacji tv .
Przecież np. w starej trylogii pojawiły się Ewoki. Mnie p. skoro mam być szczery irytowały trochę bardziej niż Jar Jar.
To nie jest tylko fanowska teoria. Zostało już potwierdzone, że Jar Jar miał być lordem sith, ale ze względu na reakcję fanów odrzucono ten pomysł i wymyślono Dooku do tego. Potwierdził to zarówno Ahmed Best jak i Lucas
I dobrze. Ja tam wolę Jar Jara jako komiczną postać pozytywną, niż irytującego lorda sithów.
No nie kuhwa. A Ahmed Best to sobie tak zmyślił historię i ot tak nagrał film, w którym potwierdził tą wersję wydarzeń XD
dam ci dowód na to skoro nie wierzysz
https://naekranie.pl/aktualnosci/jar-jar-binks-z-gwiezdnych-wojen-mial-byc-zly-p otwierdzenie-plotki-787010
Tak, głupkowata postać i irytująca, która nic nie wnosi lordem Sith.... Ehh ludzie, dajcie spokój
Nie było o niej mowy w starszych od prequeli trylogii ,i pojawiła sie w TFA niczym królik z kapelusza .
jeśli sie spodziewasz że Maz Katana zdobędzie pozytywne ,oceny od każdego to MYLISZ sie
dlaczego filmowi "Zniewolony 12 years a slave" dałeś 1 gwiazdkę?
http://www.filmweb.pl/film/Zniewolony.+12+Years+a+Slave-2013-632419
Nic nie wnosi, tylko że dzięki niemu epizody IV-VI mają sens, bo dał uprawnienia Palpatineowi.
Te bym chciał żeby się pojawił. Mam jednak nadzieję że pojawi się gdzieś na drugim planie, jako np. po prostu jakiś tam pomocnik księżniczki Lei, a nie jako główna postać. Również chciałbym żeby nie umarł i żeby jak np. R2-D2, C-3PO czy Chewie był wieczny.
Pojawia się w 3 części trykogii książkowej Koniec i początek. Kres imperium jako SPOILER uchodźca, który poznaje przyjaciela (również odludka). Jest tam powiedziane że został wygnany bo pomógł imperium. KONIEC SPOILERA Raczej nie liczyłbym na jego powrót, a jeśli nawet to prędzej w jakiejś epizodycznej roli.
Aha ale ; najwidoczniej nie wiesz ale Disney unieważnił cały kanon stary,i nowy p