Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153383
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Leia Organa

ocenił(a) film na 7

Po obejrzeniu "Przebudzenie mocy" , zastanawiałam się w jaki sposób twórcy mogą zepsuć kolejną część i gdy już myślałam, że bardziej serii Gwiezdnych Wojen się nie da sknocić, przypomniałam sobie o tym w jak bardzo głupi sposób uśmiercili Hana Solo oraz, że Carrie Fisher nie będzie mogła zagrać w tej części. Pytanie brzmi, jak ją zastąpią? Jak wytlumaczą jej smierć? A może będzie grała inna aktorka? Znając tendencję spadkową poziomu Gwiezdnych Wojen, nie zdziwiłabym się, gdyby się okazało, że Leia Organa umarła, bo straciła chęć do życia.

ocenił(a) film na 6
cassis21

Przecież Fisher zdążyła nagrać wszystkie swoje sceny do "Ostatniego Jedi". Nie będzie mogła zagrać tylko w ostatniej części, która będzie za ponad dwa lata. Podobno ma zginąć jeszcze w ósemce, na Crait, gdy planeta wybuchnie (scena śmierci nie będzie pokazana).

ocenił(a) film na 6
elrond123

Planeta wybuchnie? Really? Jeszcze tego brakowało...

ocenił(a) film na 6
szymon0018

No cóż, nie będą czekać z kolejną Gwiazdą Śmierci... Muszą ich zrobić przynajmniej tyle, by ich liczba pokryła się z ilością filmów.

ocenił(a) film na 7
elrond123

A ja serio liczyłam na to, że straci chęć do życia! Wiadomo chociaż jak ta planeta ma wybuchnąć?