Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153383
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Wyczytałem przed chwilą , że "za niedługo powinniśmy otrzymać długi bo 3 minutowy trailer The Last Jedi , który pokaże nam Skywalkera w pełnej krasie". Czy ktoś się orientuje kiedy ten pełnoprawny zwiastun ma wyjść?

ocenił(a) film na 6
Zartanxxx

W połowie lipca. Ale to raczej będzie taki filmik z planu, nie pełnoprawny zwiastun.

elrond123

"Oficjalny zwiastun „Ostatniego Jedi” ma trwać blisko 3 minuty i ukaże Skywalkera w pełnej krasie, co będzie miłą odmianą po pierwszej zapowiedzi filmu, gdzie widzieliśmy go dosłownie przez chwilę"
Chyba jednak pełnoprawny trailer a nie "filmik"

ocenił(a) film na 6
Zartanxxx

W lipcu 2015 i 2016 były trzyminutowe filmy z planu "Przebudzenia Mocy" i "Łotra 1". W przypadku Łotra, drugi trailer dostaliśmy w sierpniu (pierwszy w kwietniu), a pełnoprawny zwiastun w październiku (tak, jak w przypadku "Przebudzenia Mocy"). Nie sądzę, żeby coś się zmieniło. Wtedy też zapewniali, że w lipcu będzie jakiś zwiastun i nic z tego nie wyszło.

elrond123

Lipnie trochę jeśli faktycznie będzie tak jak mówisz. No ale co , teraz mogliby wypuścić coś konkretniejszego w lipcu , w październiku pełnoprawny trailer i byłoby git. No coś puścić muszą w tym lipcu.

ocenił(a) film na 6
Zartanxxx

W lipcu powinna się jeszcze pojawić jakaś zajawka "Hana Solo" (chyba, że zamiast tego przełożą premierę na grudzień). No i powiedzą, o czym będzie trzeci Spin-off (premiera w 2020). Zresztą, na lipcowym Celebration ma być więcej Gwiezdnych Wojen, niż zwykle. Więc nie ma się czego obawiać. Trailer "Ostatniego Jedi" będzie raczej w sierpniu.

elrond123

Czyli pewnie w Lipcu uraczą nas trailerem Thora , tak mi się wydaję, że w Lipcu chyba San Diego

użytkownik usunięty
elrond123

Jakie lipcowe celebration??? O czym kichasz? Za dużo trawki serio... W lipcu jest Comic con

W sierpniu jest Disney expo

ocenił(a) film na 6

Cholera, każdemu zdarzają się pomyłki! Nie znam się na tym. Po co od razu to chamstwo?! Dowaliłeś się do mnie, jakiś czas temu i od tamtej chwili łazisz za mną i mnie obrażasz. Dostałeś jakiegoś solidnego kopa od życia? Ktoś kopnął w kalendarz? Jeśli tak, to nie wyżywaj się na wszystkich. Chyba, że zaczynasz przeżywać okres dojrzewania... Wróć na to forum, najwcześniej za kilka lat.

użytkownik usunięty
elrond123

Nie twój interes :) to na pewno i Uj cię obchodzi moje życie tyle powiem

Aha i

Jeszcze

Rey>>>>>>>>>>>>>>>>>Jyn

ocenił(a) film na 6

Az jest upośledzony, a ty? Sprawiasz wrażenie dziesięcioletniego dziecka. Czy też masz problemy psychiczne? Chyba, że rzeczywiście, jesteś zwykłym trollem.

użytkownik usunięty
elrond123

ty jesteś za to gimbem... Dałbyś już spokój... 100 razy ci już mówiłem że nie mam nic do ciebie ale ty oczywiście nawet nie umiesz czytać. Sam sobie wmawiasz człowieku że za tobą chodzę to chodzę - specjalnie.

ocenił(a) film na 6

Powiedz mi: to jest dojrzałe zachowanie? Robiąc takie rzeczy, utoniesz w gównie. Aza można usprawiedliwić jego chorobą psychiczną, ale ciebie? Przypomnij sobie, kto do kogo się dopieprzył! I za co.

użytkownik usunięty
elrond123

Ty mnie dojrzałości nie ucz :) tak się składa że się wyprowadzam od matki na własne mieszkanie. Więc masz problem że nie umiesz tego zrozumieć.

Że co niby? Dopieprzyłem się do gównianej teorii nie ciebie... Uroiłeś coś sobie w główce...

Po raz ostatni żegnam... Na następne posty nie odpisuje... Bo mam dzisiaj wyjątkowo dobry humor a dlatego że o 16 dostanę od kogoś spóźniony prezent urodzinowy. Więc nie psuj mojej krwi... Żegnam

ocenił(a) film na 6

To naprawdę nie jest dobry pomysł. Nigdy sobie sam nie poradzisz. Ale nie dziwię się twoim rodzicom, że cię wyrzucili z domu.

Dopieprzając się do mojej teorii, dopieprzyłeś się do mnie. Myślisz, że to nie ma związku? Zresztą, tu nie chodzi o jakąś teorię, tylko o to, że wszędzie za mną łazisz i mnie obrażasz.

Cholera, skoro to jest dobry humor, to naprawdę nie chcę wiedzieć, jak wygląda zły. Mówisz, że masz ponad dwadzieścia lat, a czekasz na jakieś prezenty? Kurvva, ja jak miałem dziesięć lat, to miałem gdzieś jakieś prezenty. Swoją drogą, ciekaw jestem, jak przekonałeś rodziców do kupna tego prezentu. Nożem?

użytkownik usunięty
elrond123

ide cze

ocenił(a) film na 6

Że co?! Rozumiem, chciałeś napisać: "Idę, cześć!", ale coś ci nie wyszło...

użytkownik usunięty
elrond123

Nie... Napisałem to co chciałem

ocenił(a) film na 6

Aha. A w jakim to języku?

użytkownik usunięty
elrond123

w skrótowym... tak też piszę ze znajomymi na czacie na fejsie. Masz jakiś problem że nie wiesz tego xdd

użytkownik usunięty
Zartanxxx

Luke'a dostałeś w pełnej okrasie na zdjęciach z Vanity Fair. No i filmiku, no i resztę bohaterów też.

Niby tak , ale wole zobaczyć go w zwiastunie .

użytkownik usunięty
Zartanxxx

A ja jakoś wolę dopiero w grudniu nie bd psuł sobie niespodzianki

Kiedy jest Comic cOn ?

użytkownik usunięty
Zartanxxx

20-23 lipiec 2017

użytkownik usunięty
Zartanxxx

kilka dni wcześniej 14-16 lipiec jest disney Expo czyli jednak już wcześniej może być coś z Star Wars :)

No to pewnie coś tam pokażą. Spider Man wychodzi bodajże 7 lipca czyli zwiastun Thora powinien wyjść na samym początku lipca ale mogę się mylić.

użytkownik usunięty
Zartanxxx

No przed spiderem może być zwiastun Thora. Wątpię by go trzymali do CC

użytkownik usunięty
elrond123

Filmik z planu już masz z Vanity Fair... Po co drugi taki sam filmik czyli z planu

użytkownik usunięty
Zartanxxx

Drugi trailer The Last Jedi obstawiam na Comic con
Teaser Hana Solo na Disney expo.
Trailer Thora będzie pewnie przed spideyem bo to też Disney... Thor nie jest jakoś ważnym aspektem na CC

to nie był trailer tylko TEASER. Ca comic-conie drugi teaser, pełny trailer w październiku, szybciej nie ma szans.

użytkownik usunięty
Soap_Mactravish

Jeny drugi trailer to jest zawsze pełny trailer ludzie bd dwa zwiastuny z Last Jedi nie ma opcji na dwa teasery i trailer za dużo nie bd zdradzać

ale nie było pierwszego trailera. Był teaser. jak już to będzie pierwszy trailer, nie drugi. dotarło? Jest różnica między teaserem i trailerem.

A pełny trailer w lipcu nie ma szans, do TFA był w pazdzierniku.

użytkownik usunięty
Soap_Mactravish

Rety to był trailer ludzie złoci... Ta różnica jest taka że teaser pokazuje czasem scen których nie ma w filmie i różni się kolorami... Weź się puknij...

Nie, nie dotarło

ocenił(a) film na 3

To był teaser https://www.youtube.com/watch?v=zB4I68XVPzQ na oficjalnym kanale masz jak byk napisane TEASER umiesz czytać? Teaser wbij to sobie do łba.

użytkownik usunięty
Eldeyerli

to jest teaser trailer kur**** to jest to samo lol

ocenił(a) film na 3

To nie jest to samo. Jak jest trailer to pisze trailer.

Teasery:
https://www.youtube.com/watch?v=erLk59H86ww
https://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhs
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=sGbxmsDFVnE

To jest co innego.

użytkownik usunięty
Eldeyerli

To nie jest co innego bo to też zapowiedź/po naszemu zwiastun. Teaser jest to pierwsze spojrzenie na film. Różni się tym że zawiera sceny których nie ma w filmie i ma surowe efekty które w ostatecznej wersji mocno się różnią. Tyle ot taka różnica

ocenił(a) film na 3

TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER TEASER

użytkownik usunięty
Eldeyerli

Spamuj Se daalej