Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Star Wars: The Last Jedi
2017
6,8 153 tys. ocen
6,8 10 1 153370
6,9 66 krytyków
Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi

Snoke

ocenił(a) film na 8

Szok i niedowierzanie, że zginął, ale szczerze? Nie wydaje mi się, żeby był tak naprawdę martwy, nawet przeciwnie. Jak dla mnie jego monolog o odczytywaniu myśli, widzeniu przyszłości i kontroli był znaczący. Na moje to jeszcze go zobaczymy.

ocenił(a) film na 6
Mauretania

Też mi się tak wydaje. Skoro to najpotężniejszy użytkownik Ciemnej Strony Mocy, potężniejszy od Vadera i Sidiousa, to chyba powinien mieć zdolność stwarzania życia, więc pewnie też odradzania...

Mauretania

No własnie coś mi tu nie pasowało, w trakcie tej sceny myślałem że się poskleja haha.. Albo się pośmieje, Kylo uratuję dupę Rey i w nogi no ale.. Zwłaszcza, że miał wielką moc, znał przyszłość to chyba siebie w niej nie widział :D

ocenił(a) film na 8
Mauretania

Ten Snoke jest jedną z najgorszych postaci w nowych Gwiezdnych wojnach, obok Maz Kanaty i Phasmy, i mam nadzieję, że już ich więcej nie zobaczę.

Mauretania

w tym ujęciu kiedy miecz się poruszył, jest twarz Snoke'a i mały uśmieszek, jakby wiedział. Abrams chce zaskoczyć w epIX jego powrotem. pytanie tylko dlaczego miałby dać się zabić.

Mauretania

Na moje go już nie zobaczymy. Snoke wraz z Maz czy Phasmą to najwięksi przegrańcy tego filmu...a może i nawet tej trylogii. Snoke - występuje w 2-3 scenach, daje się zabić jak idiota, wątpię że jeszcze się pojawi. To już byłaby przesada, przecięto go w pół. Maz - zapowiadali ją na jakiegoś nowego Yode sequeli a tutaj lipa, pojawia się podczas jakiegoś połączenia wideo i tyle ją widzieliśmy. Phasma - niby miał być badass, w TFA była nikim, liczyłem że wreszcie coś pokaże w TLJ a tu co? W filmie jest 3 minuty, daje się zabić i taki jej udział w tym filmie.

ocenił(a) film na 8
Mauretania

Ja akurat za nim nie tęsknię, może nie wracać. Niech Kylo się trochę wykaże, bo jak miotał Huxem na wszystkie strony to było wyjątkowo satysfakcjonujące :D. W Ciemnej Stronie zawsze jest tak, że uczeń w końcu zabije mistrza i mistrz o tym doskonale wie, dlatego przekazuje swoją wiedzę i umiejętności komuś wartościowemu, kto przejmie to wszystko po nim. Może nawet sam specjalnie podpuszczał Kylo Rena, żeby w końcu coś z tym zrobił, może i tak był już słaby w tym swoim ciele, bo wyglądał na słabszego fizycznie od Sidiousa.

ocenił(a) film na 8
Nyasagi

Mi się też wydaje, że nawet jeśli Snoke się już nie pojawi, to przynajmniej wiedział, co Ren planuje. To by się nawet zgadzało z tym, co powiedział Yoda, że rolą mistrzów jest dać się przerosnąć.