Trailer Przebudzenia Mocy moim zdaniem bardziej nakręcił hype- przypuszczam dlatego że to była pierwsza część 3 trylogi ciekawość na nowe postacie i wogóle Han Solo back, muzyka w trailerze PM była bardziej sentymentalna i wciągała .W zwiastunie Ostatni Jedi nie podoba mi się sfilmowanie od dołu Rey i przypomina mi to fan film.7 scen widziałem już wcześniej w teaserze i zapowiedzi trailera. Ogólnie przewidywalny ten trailer nic nowego . spodziewałem się zbliżenia na miecz świetlny, spodziewałem się Kylo w masce Kylo bez maski , bitwy kosmicznej, wrr Chewbacki, BB-8, spodziewałem się Porga który mi w Last Jedi nie pasuje bo nie widzę co ten pingwin ma wnosić konkretnego do opowieści ,spodziewałem się też speedracery ciągnące za sobą czerwony pył i tie fightery.Nic nowego i zaskakującego w tym trailerze nie ma.Nie ma się co czarować i na siłe lubić.Brak mi tu jakichś konkretnych lokalizacji i tego czegoś .Mam nadzieje że w kinie się nie zawiode.Jestem fanem SW ale nie będę ochał ahał nad wszystkim co ma znaczek STAR WARS.
szczerze to wolę takie trailery które bardziej nakręcają na film niż ujawniają jakieś ważne rzeczy, typu powrót jakiś postaci itd
ale mam jakieś lekkie przeczucia że nie będzie typowego happy endu i zakończą to z jakimś wow
W 7 zabito Hana w 8 zabiją Leie w 9 zabiją Luka i Rey zostanie Last Jedi.Ja obawiam się że Disnej po swojej trylogii zepchnie imperatora i Vadera do poziomu klaunów.Lubie Rey ale rzeczywiście robią z niej troche Mary Sue.Feminism rulez i Rey zostanie potężniejsza od wszystkich.Wystaczy spojrzeć -Luke schizowany przegraniec boi się. Jedi się boi? No nic trzeba czekać na premiere i osądzić tą część na razie można tylko gdybać.