Słyszeliście coś na temat zwiastuna który miałby się pojawić między 1 a 3 września ?
Na bastionie był news ostatnio że zwiastun ma się pojawić między końcówką sierpnia a połąwą pazdziernika
1 września jest piątek mocy więc niewykluczone że zaczną promować film ale na wypuszczenie zwiastuna jest trochę za cicho, nie ma newsów
10 września (chyba) jest jakiś mecz? na którym Rian Johnson ma jakiś panel i ponoć wtedy też może puścić ostateczny zwiastun
Pazdziernik to już tylko Thor Ragnarok który dzięki trailerowi The Last Jedi może być hitem kasowym także opcji w najbliższym czasie jest dużo
No jednak zwiastun jest już gotowy co sugerowało zdjęcia gościa który go montował. Czy Przebudzenie Mocy nie miało 3 zwiastunów ?
Ale promo TFA było inne. Od dawna mówiono że The Last Jedi będą bezpieczniej promować niż poprzedniki czyli TFA i Rogue One
Możliwe, że przemontują sceny z obu zwiastunów do 30 sekundowych zajawek, byle nie pokazywać nowych scen.
Nie no, pewnie jeden spot jakiś zrobią z nową sceną reszta to będzie powtórka z rozrywki coś jak ostatnia część Hobbita, spoty też były raczej bez rewelacji
nie, no wątpię skoro powiedzieli że promo The Last Jedi będzie ostrożne to nie sądzę by nawalili aż tyle spotów
https://www.polygon.com/2017/9/1/16236178/star-wars-the-last-jedi-trailer-news-g uide
Trailer w pazdzierniku
I oby faktycznie ten film zmienił obliczę uniwersum skoro tak go zapowiadają , że staną się takie rzeczy o których nikt by nie przypuszczał. Tak samo mówili bodajże o Przubudzeniu Mocy a w filmie gów*o się zdarzyło...
G*wno się zdarzyło, bo i sam film to było g*wniane nieporozumienie. Tak źle już raczej nie będzie.
Tyle na twój temat od znanego nam użytkownika: http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Ostatni+Jedi-2017-671049/discussion /Nasze+teorie+odno%C5%9Bnie+Epizodu+VIII+-+Star+Wars+The+Last+Jedi,2896891#post_ 15181245
Nie zmieniaj tematu... poza tym nie życzę sobie byś cokolwiek o nim mówił, bo dam mu linka do twoich wypowiedzi i inaczej będziesz śpiewać...
A co, to jeden z tych chłopców, którzy noszą bluzy z żołnierzami wyklętymi i leją kogo popadnie? :D
teraz to przegiąłeś... koniec mam dość. I będziesz miał kłopoty... dość mam takich upośledzonych ludzi jak ty
Żebyś ty wiedział ile osób z tego portalu ma cię dość... A jednak ciągle tu jesteś.
Ponownie odsyłam do twojego dawnego kumpla: http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Ostatni+Jedi-2017-671049/discussion /Nasze+teorie+odno%C5%9Bnie+Epizodu+VIII+-+Star+Wars+The+Last+Jedi,2896891#post_ 15181245
Przebudzenie całkowicie skopiowało Nową nadzieję nie siląc się na żadną oryginalność, a zwiastuny The Last Jedi sugerują powtórzenie tego zabiegu :/
Zaczynam się obawiać, że TFA spie*doliło całą trylogię zawiązując akcję w tak żenujący sposób :(
Ja znajduję przyjemność w tym wszystkim uznając, że TFA i nowa trylogia to nie kanon, tylko jakieś fan fiction. Inaczej odechciałoby się oglądać wszystkie poprzednie części wiedząc, że TFA wszystko to skasowało jednym machnięciem ręki...
Aż tak daleko nie wybiegajmy. Zobaczymy, co przyniesie "ósemka", a potem będziemy wiedzieć dużo więcej niż teraz. Ale niewykluczone, że masz rację. Jeśli The Last Jedi będzie niewypałem jak TFA to już 2/3 filmów się nie udało => trylogia to niewypał.
Jak dla mnie z tym TFA aż tak tragicznie nie było. Owszem dupy nie urwał film ale myślę , że mogło być gorzej a jak wiem ten film to było "wprowadzenie" to całej trylogii. Liczę faktycznie na zmianę uniwersum po tym filmie i że bez żadnych przecieków dowiemy się wszystkiego dopiero w kinie a nie jak z Przebudzeniem gdzie jak wspomniałem jedno wielkie G było.
Jak dla mnie, to już gorszej kontynuacji sagi niż TFA się chyba nie dało wypuścić. Ten film sprawdza się jako niepowiązany z innymi częściami tytuł (7/10), ale jako siódmy epizod sagi to 2/10. To abominacja Gwiezdnych wojen i pokazanie fanom, że ma się ich w poważaniu, bo i tak pójdą do kin.
Trafiłeś w punkt. Jak film by nie był słaby i tak zgarnie miliard albo dwa bo to Gwiezdne Wojny. Do tego w głowie cały czas mi chodzi. Snoke=Palpatine , Kylo Ren=Darth Vader a Hux=Tarkin. Do tego film strasznie podobny do Nowej Nadziei a teaser 8-mki przypomina póki co Imperium Kontratakuje bo mamy znowu AT-M6 oraz trening Jedi. Jeśli ten film ma naprawdę zmienić obliczę sagi to niech go zmieni a nie mydli oczu , żeby się nie okazało , że nic się w tym filmie nie stanie.