Gosc idacy przez las swietny... miecz natomiast dosc dziwny...
Ze niby co - ostrze lasera wychodzi bokami i tworzy jelec? WTF? Niby wyglada ciekawie ale przy tym dosc dziwnie....
Super! Klimat czuć. To tylko teaser, więc nie ma co za bardzo oceniać, ale widzę, że są na dobrej drodze ;)
WTF, czarny storm trooper, o co chodzi... Bez sensu. I ten dizajn miecza świetlnego, bleee... Jedyne co ratuje ten trailer to od 1:00 w górę, z Sokołem milenium. A ten czarny deux ex machina na początku wywaołał u mnie parsknięcie śmiechem...
Zawiodłem się, film będzie super, bo już widać wyważenie między cgi, a naturalną scenografią.
Ale brak Luke'a...
Dla mnie brzmi jak Ben, a konkretnie zmodyfikowany Smaug. W sensie podobna barwa.
Ciekawi mnie kogo Serkis bedzie gral bo patrzac na teaser to swoja postura ciala bardzo odpowiada Sithowi... jak myslicie?
Sith?To byłoby na tego aktora proste-Proste ale chyba w tej prostocie jest klucz i chyba panie Baggins masz rację :)
Niczego :P ten film traktuje jako - idę obejrzeć i fajnie spędzić czas. Nie mam takiej fazy jak przy WP/Hobbit :) Serkis jest takim hmmm dodatkiem, który mnie w tym filmie zaintrygował. A wiesz, jeżeli jakimś bożym cudem pojawiłby się Ben .... ahhhh, dobra wtedy już nic więcej nie chcę!
Rewelacja. Wszystko się sprawdziło, jest Sith z krucjaty i Sokół Milenium. Tylko niech czarnego zabiją na początku.
Tak będzie wyglądał ten Sith.
http://makingstarwars.net/wp-content/uploads/2014/10/sithinquisitor.jpg
Ciekawie...nawet bardzo. Podoba mi sie. To co ma na twarzy jest to maska czy jest to jakas wersja cyborga a'la Grievous?