Że niby we wcześniejszych częściach nie było czarnych? A Lando? Albo Mace Windu? Naprawdę, rozumiem twoje podejście, bo wkurza mnie np. wciskanie czarnych wśród ludności Esgaroth w "Hobbicie". Ale w "Gwiezdnych Wojnach" oni byli już od dawna i ich obecność tam nie jest w żaden sposób nie na miejscu. Piszesz w tonie typu "do czego to już dochodzi", a tymczasem czarni w Star Wars są od czasów "Imperium kontratakuje".
Chyba najbardziej oczekiwany film przezemnie! Aha sokół milenium i tak muzyka aż łezka w oku się kręci! Niech Moc Będzie Z Wami!
To ma być parodia? Co to za miecz w ogóle? Jak tego używać i nie uciąć sobie palców? I po co ten czarny na początku? I dlaczego głos w tle próbuje być taki na siłę mhhrrrroczny?
Tragedia. Dostaniemy prawdopodobnie najgorszą część SW.
I wiez to po teaserze trwającym półtorej minuty, z czego czarny obraz trwa 30 sekund :) Good luck
Och, już tragedia...
Co z tego, że czarny? Przecież to człowiek jak każdy inny. A miecz? Jak go nie używać i nie uciąć sobie palców? Mieczem Maula to byś wojował, że hej, co nie? :D Dla wprawionego (w tym przypadku Sitha ze zwiastunu) nic trudnego. A czarny charakter musi mieć coś nowego i wyróżniającego się - tak jak Maul swój miecz.
Nie dziwię się :)
Ale zawsze jest są jeszcze 2 kolejne części... Choć nie chcę czekać na coś dobrego dłużej niż do Grudnia 2015 :D
A może możesz mi wyjaśnić co to jest to:
https://www.youtube.com/watch?v=plwVRYEQG_I
Bo to było pierwsze co mi wyskoczyło, oczywiście nie spojrzałem kiedy było wrzucone i myślałem, że to właściwy teaser. (Zresztą wtedy zapytałem się czy macie napisy). Ale coś mi nie pasowało, bo nie mogłem uwierzyć, że taki szajs zrobili i dopiero wtedy znalazłem prawdziwy teaser. Z czego są te fragmenty użyte w tym fałszywym?
Im wiecej razy ogladam teaser tym bardziej sie przkonuje, ze byc moze Abrams to byl dobry wybor. Jest cos nowego ale czuc tez klimat starych czesci... oby trailer wlasciwy uchylil rabka tajemnicy :)
teaser świetny, jeden z lepszych jakie ostatnio widziałem. A tak w ogóle mam problem - jak politycznie poprawnie nazywają się murzyni w Uniwersum Star Wars? Raczej nie Afroamerykanie, bo Afrykę i Amerykę to oni mają głęboko w galaktyce... :D