Jak chcesz ale to co wpisałem tam każdy zobaczyć może . I sw od Disneya lubie to co ci wpisałem .
Rób jak uważasz ... . Pokazałem ci tylko linki odnośnie książki Ahsoki tano . Nie interysuje cie to .. więc zamykam temat .
Nie przepadam za tą g*wniarą z TCW, w ogóle całe to TCW bym olała tworząc kolejną trylogię. Poza tym, po co?
Bullshit. W ogóle te nowe Wojny Klonów miotają kanonem jak szmatą. Kreskówka mimo że mega krótkie odcinki miała to miała KLIMAT.
Owszem Wojny Klonów (2003) były dużo dużo lepsze niż Wojny Klonów (2008), ale oczywiście ten pierwszy serial, który był spójny musiał być usunięty z kanonu, a badziewny serialik TCW zostawili w kanonie. :(
Nom CW z 2003-2005 to jest serial na poziomie i spójny między II a III EPISODEM i tą bajkę najbardziej lubię i uznaję ;)
nie zgadzam sie z tobą wojny klonów [2003 ] nie są wogóle lepsze od wojen klonów [ 2008 ] . Mi najbardziej na prawdę podoba sie wersja wojen klonów z 2008 niż 2003
No i z resztą to scena nieoficjalna, gdyż usunięta z filmu.
A co do Ahsoki - ojjj wątpię - chyba, że z nowej fabuły Abrams chce zrobić dzieciarnię. Wątpię. Prędzej pokaże się w jakimś serialu animowanym ponownie.
Nie pokaże, bo to idiotyczne będzie, jeżeli się pojawi. Nie wiesz jak działa filmowa gospodarka i reakcja ludu.
Nie ma szans - zapomnij. Dzieciarnia - jak pisałem.
Animacji nawet nie porównuj do filmu - film powstaje dla starszych widzów, przez starszych twórców.
Tak cie to denerwuje że mam własne zdanie ? Jest to nie fer z twojej strony skoro nie bierzesz tego pod uwagę . Wpajanie w stylu ; Będzie to idiotyczne nie ma szans zapomnij i nie porównuj animacje do filmu nie jest mądre . Jest to tak jak byś chciał mi narzucić swoje zdanie i wole . Skoro ciebie to denerwuje to jesteś dziwnym człowiekiem . Tu sie mylisz że nowsza trylogia będzie tylko dla starszych fanów bo i też dla nowego pokolenia .
Haha, zaraz - "kto" tu się denerwuje...? :p
Tylko informuję - jestem realistą i znam trochę świat, chłopcze.
Jestem też weteranem Star Wars i można śmiało rzec, że znam historię od Starej Republiki po kres.
Nic nie narzucam - piszę jaki jest stan rzeczy :)
Nie zabraniam Ci wierzyć w pojawienie się Ahsoki, lecz to niemal tak, jak wiara w latającego potwora spaghetti.
Nie twierdzę, że film będzie tylko dla ~45 latków - mimo, że to największe grono wiernych fanów ;) - spójrz też od ilu lat będzie film w kinach, a jaka widownia jest za zaginioną Ahsoka, którą stworzono wyłącznie dla dziecięcych, animowanych serii.
To się zwyczajnie nie wydarzy - nawet już masz obsadę :)
Zwróć uwagę że nie zostały obsadzone do do każdego z aktorów role które będą grać .
Dobrze, dobrze - wierz sobie nie bronię ;)
W moim głosowaniu (i to w gronie młodzieżowym) przeważająca większość nie chce jej w tej części ;)
Na szczęście nie macie o tym głosu decydującego w tej sprawie . O wszystkim zadecydują twórcy nowszej trylogii
jak byście mieli na to wpływ na to to nowsza trylogia okazała by sie największą porażką
Jedno wiem na pewno ; Z takimi jak ty którzy uważają wojny klonów za zwykłą bajkę która nie ma nic wspólnego z uniwersum SW to nie dojdzie sie do porozumienia .
I wiem że zwolennicy SW są podzieleni jedni uważają że wojny klonów to zwykła bajka która nie ma nic wspólnego z SW a drudzy jak ja nie uważają wojny klonów za zwykłą bajkę tylko kontumacje fabuły .
A teraz Cię może zaskoczę, bo lubię Wojny Klonów, uznaję za część "story" Star Wars i jak z każdego filmu czy serialu wiem, że można się nawet z tego czegoś nauczyć ;)
- pytanie: co ma więc piernik do wiatraka? :p
^Ahsoka do uznania serialu^
To po prostu przynajmniej nie ten czas i część filmu, aby ją wrzucić do niego - już rozumiesz, co ten tabun dni staram się Tobie wyjaśnić? :)
Właśnie to, że znasz więcej z nowej bocznej fabuły, niż z klasyki. Dlatego nie zrozumiesz tego, aż się nie przekonasz - zobaczysz ;)
Czas pokaże bla bla bla żadnych bardziej inteligentnych argumentów nie umiesz wymyślić tylko ciągle te same brednie? to że ty chcesz żeby ona była nie oznacza że ona musi być mało kogo to interesuje spadaj już stąd ty debilny trollu bo póki co to tylko to robisz trolujesz i to nieźle. umiesz tylko odpisać że dalsza dyskusja nie ma sensu na każdy post osoby która ma inne zdanie niż twoje dno i wodorosty kolego. a sam bredzisz jak potłuczony i paralityk.
Tacy jak ty nie mają o tym głosu decydującego że nie chcecie Ahsoki w star wars 7 . O wszystkim zadecydują twórcy nowszej trylogii
Opacznie rozumiesz nie mówię ciągle że będzie . Tylko ja mam taką nadzieje że sie pojawi a to jest różnica . Wszystko na premierze sie okaże
A kto decyduje o tym, że on nie ma głosu decyzji? Ty? ;p no daj spokój już. Jesteśmy tak na prawdę w tej samej drużynie.
Starsi fani cieszą się, że młodszy, jak Ty też wspiera Gwiezdne wojny pamięcią i czynem.
Ale gdy ktoś starszy - tym z ogólnoświatowej reguły więcej doświadczył - a młody się będzie buntował, że już więcej mógł doświadczyć od starszych i tak w kółko bla bla bla aż dorośnie i wbrew dawnym przekonaniom zaczyna przyznawać rację takim poczciwym "dziadkom" ;)
Wiesz? przypominasz mi takiego gracza SW TOR, z którym chciałem się w grze "kumplować", lecz ten ciągle przedobrzał, zbyt mu zależało na wszystkim - i musiałem dać z nim spokój, bo wkurzał tym powoli mnie i moją gildię. :)
Na prawdę - daj sobie spokój, bo zaśmiecasz temat i tracisz czas.
Jeżeli sądzisz, że do twórców dojdą Twoje komentarze i dla Ciebie wszystko zrobią na życzenie (to wygląda, nie patrząc tak, jakbyś się im podlizywał).
Jeżeli chcesz coś zmienić - to zachowuj się jak większość, bo to najzwyklejsi ludzie i ich gust są natchnieniem dla twórców i artystów.
Raz jeszcze ci powiem - jesteśmy w tej samej drużynie. Staraj się nie zostać męczącym wyrzutkiem.
Zużywam czas tylko po to, aby przekonać Cię, że nie warto tu się z "Gwiezdno-wojennymi braćmi" wykłócać .
Co będzie to będzie - Ty masz jedno zdanie, inni drugie. Takim działaniem tracisz tylko czas i nerwy, co widać. Na próżno. Już lepiej, żebyś pograł sobie w dobrą gierkę Star Wars - jak chcesz to się umówimy i razem pogramy ;)
nie znam tej gry SW TOR jedyne mi znane gry SW to ; Empire At War wraz dodatkiem , Star wars Battlefront , Star Wars Rebelion , Star Wars clone wars Republic hero . Na poważnie znam tylko te gry innych nie
Według mnie najciekawsze tematy są za czasów Starej Republiki
Polecam Ci starsze, choć fenomenalne gry: Star Wars: Knights of the Old Republic (w skrócie"KotOR"oraz drugą część - polubisz to bardzo ;)
A gra, którą podyktowałem wcześniej to świetna internetowa gra (dla nowych graczy może trochę skomplikowana i po angielsku)
RPG/MMO "Star Wars: The Old Republic" (w skrócie właśnie SWTOR) :)
Jeśli to jest Ahsoka, to czemu Ani mówi do niej "Shaak Ti"?
Spróbuję odpowiedzieć :) Bo to nie ona. Nawet jej wtedy w planach nie było.
Naprawdę nie wiem, czemu prawie wszyscy wią, że to ona... :/
Na szczęście ta beznadziejna postać z beznadziejnego serialiku dla dzieci się nie pojawi.
a skąd taka pewność u ciebie że sie nie pojawi ?? Czas pokaże kto ma racje więc dyskusja nie ma sensu
nie przejmuj sie przeciwnikami postaci Ahsoki Tano ich zdaniem jest to głupia postać która spowoduje uśmiercenie SW . A naszym zdaniem jest to fajna postać która SW uratuje
Nie mieszajmy kreskówkowych postaci do nowego filmu. Zapewne twórcy SW nie pomyśleli nawet o tym, bo to absurdalny pomysł.
czas pokaże kto ma racje . I skąd możesz wiedzieć że twórcy SW nie pomyślą o tym pomyśle ? Więc poczekajmy aż zakończy sie casting do głównych ról w nowszej trylogii jeszcze trwa