Jak postawisz raz na parę razy kropkę to myślisz że jesteś taki dorosły. Wybacz ale :
- rozpoczynasz zdanie z małj litery
- twoje zdania często mają dziwny szyk
- często z dwóch słów robisz jedno.
- Twój styl pisania jest bardzo dziecinny
Z tego co mi jest wiadome nie po stylu pisania określa sie czy jest sie dzieckiem czy nie . Skoro dla ciebie jest to takie ważne to masz do tego prawo ale dla mnie nie ma to znaczenia . Przypomnę ci ; To nie jest temat o dyskusji do ortografii tylko o Ahsoce Tano .
"nie po stylu pisania określa sie czy jest sie dzieckiem"
Rzeczywiście, może styl wypowiedzi lub pisowni nie jest wyznacznikiem wieku rozmówcy, jednak można się z niego wiele dowiedzieć. Styl mówi nam o poziomie intelektualnym, wykształceniu lub o tym, czy dużo czytamy. Patrząc na te wpisy, wolałbym potwierdzić, że jestem dzieckiem, niż się ośmieszać jako niewykształcony, nieoczytany półgłówek. Tyle ode mnie. I na przyszłość taka rada, lepiej wycofaj się z dyskusji ze starszymi. Inaczej będziesz brnąć i ośmieszać się coraz bardziej.
jesteś dziwnym typem . I przyjmij do wiadomości jedno ; Robie to co chce i nikomu nic do tego
w dodatku na mnie najeżdżasz to nie jest porządku . Mnie nauczono w inny sposób w podstawówce
jak pisałem wcześniej nie przejmuj sie przeciwnikami postaci Ahsoka Tano dla nas jest to fajna postać a dla nich głupia . Czas pokaże kto ma racje
Moim zdaniem ashoka tano to najgorsza postac wojen klonow dla niektorych to cos wiecej dla mnie tylko bajka. Nie bedzie jej w 7 czesci jak ktos mysli inaczej to zobaczymy czas pokaze okaze sie na premierze
nie będziesz mi mówił co mam robić . tak Cię boli że mam swoje zdanie ? Czas pokaże kto ma racje
Czy ja ci mówię co masz robić ? Pomyśl ja ci daje tylko rade a jest to twoja decyzja czy z niej skorzystasz czy nie
Owszem premiera pokaże kto ma racje. Ewentualne pojawienie sie Ahsoki oburzy takich jak ty to nie będzie pseudofanów SW
Ależ owszem premiera pokaze kto ma racje. Ewentualne nie pojawienie sie Ashoki doprowadzi takich jak ty na skraj zalamania nerwowego to nie bedzie pseudofanow SW
Raczej takich jak ty doprowadzi ewentualne pojawienie sie Ahsoki do złamania nerwowego . Tacy jak ty nie mogą zrozumieć że są fani SW jak ja którzy lubią tą postać i wojny klonów uważamy za kontumacje fabuły nie bajkę dla dzieci .
Moim zdaniem jest to nie możliwe żeby Ahsoka pojawiła się w VII części. Za duża jest różnica czasu, to raz a dwa, raczej twórcy nie będą mieszać i dodawać postaci z bajek do filmów, Szczególnie że nie wiem co ona miała by tam robić. Luke był ostatnim Jedi w Vi części, więc pewnie już w Powrocie Jedi, nie żyła.
Raczej takich jak ty doprowadzi ewentualne nie pojawienie sie Ahsoki do złamania nerwowego . Tacy jak ty nie mogą zrozumieć że są fani SW jak ja którzy nie lubią tą postać i wojny klonów uważamy za bajkę dla dzieci nie kontynuacje fabuły .
dyskusja jest bezprzedmiotowa ty uważasz inaczej i ja inaczej porozumienia nie będzie
ja pierwszy napisałem że to takich jak ty doprowadzi do załamania nerwowego nie pojawienie się Ashoka Tano . Już doprowadziło , bo sam disney potwierdził to że jej nie będzie a Ty przeczysz zdrowemu rozsądkowi logice i przedmiotowości dyskusji . Premiera pokaże ale na pewno nie Ashoke bo jej tam nie bedzie , info od disney . Teraz ją sobie wyobrazisz na ekranie i podczas filmu będziesz wymyślał nowe wątki z jej udziałem ?
ty zmyślasz całkowicie napisałem ci już że dyskusja jest bezprzedmiotowa . Wszystko na premierze sie okaże
pokaż mi te info od Disneya cwaniaczki . Ja nie będę wymyślał nowych wątków z jej udziałem tylko zrobi to własnie disney z jjabramsem na czele
ja już dawno przyjąłem to do wiadomości kiedy przeczytałem info od disney . i wiem że premiera pokaże jedną rzecz związaną z Ashoka Tano . wiesz co premiera pokaże ? Ashoka Tano nie pokaże
Należysz do grona fanów SW którzy uważają wojny klonów za zwykłą bajkę dla dzieci . I zrozumieć nie możesz że nie każdy uważa tak samo
Mamy odpowiedz. Ahsoka pojawila sie w Rebeliantach. Mysle ze ja usmierca pod koniec serii tak samo jak Ezre i Kaanana.
Nawet przypuszczam ze wiem kiedy - podczas wykradania plaanow Gwiazdy Smierci. Bedzie idealne przejscie do Nowej Nadziei. Poza tym w tej czesci pada sformulowanie ze wielu oddało życie za plany Gwiazdy.
Ahsoka nie dozyje do Przebudzenia Mocy. Dlaczego Yoda z ObiWanem mowic mieli ze Luke i Leia to ostatnia nadzieja Jedi? Gdyby zyc miala Ahsoka czy Ezra albo Kaanan to tak by nie mowili.
Oczywiście sekwencja powstawania czesci i serii jest inna ale musza dopasowac wczesniejsze do juz nagranych. Czyli Rebelianci musza pokrywac sie z k
lasyczna trylogia
Dlatego skasowano EU bo się nagle okazało że tych co przeżyli czystkę Jedi są chyba setki :)
Wykradanie planów będzie w Rogue One. Wątpię, żeby się tam pojawiła.Podejrzewam, że Vader zabije ją w finale 2. lub 3. sezonu SW:Rebels