Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261218
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

https://www.change.org/p/the-walt-disney-company-lucasfilms-give-anthony-ingrube r-the-role-of-han-solo-in-the-movie-star-wars-anthology-han-solo-in-spanish-denl e-a-anthony-ingruber-el-papel-de-han-solo-en-la-pel%C3%ADcula-star-wars-antholog y-han-solo

ocenił(a) film na 8
Kenobi66

to coś da?

ocenił(a) film na 3
Eldeyerli

Jak zapiszę się jeszcze 35 osób to kto wie, może to coś da. Ja już to zrobiłem.

ocenił(a) film na 8
Kenobi66

też się podpisałem, ale pewnie nic z tego, bo nawet go nie brali pod uwagę. I już prawie wybrali Aldena Ehrenreicha. Pewnie juz sie dogadują, lada dzień ogłosza oficjalnie ;/

ocenił(a) film na 3
Eldeyerli

Widziałem, parę jego występów na YT. Looknąłem też na fragment "Wieku Adelaine" (swoją drogą muszę kiedyś to obejrzeć). I w tej scenie, brzmiał zachowywał się prawie jak Harrison. Nie był może idealną kopią, ale był dość blisko bym mógł go ciepło przyjąć w tej roli. Przypuszczam że jeżeli reżyser by chłopaka docisnął wyszło by jeszcze lepiej. Tym bardziej że po grze Anthonego w jego video na YT widać że ma parcie robić Hana najlepiej jak się da. Skoro robi to tak dobrze samodzielnie, to z dobrym reżyserem... To musi być on.

ocenił(a) film na 3
Eldeyerli

Jeśli nie to dla mnie znaczy że pewnie w Holywood mają jakieś układziki i nepotyzm i to go blokuje. Bo Anthony to gość z zewnątrz jakby nie było.

użytkownik usunięty
Kenobi66

Ja słabo angielski znam , więc ; Czego ta petycja dotyczy ?.

użytkownik usunięty

obsadzenie Anthony'ego Ingrubera na młodego Hana Solo

użytkownik usunięty

dzięki teraz kumam

ocenił(a) film na 3

Złożyłeś, podpis czy masz lepszego kandydata?

użytkownik usunięty
Kenobi66

tak już złożyłem swój podpis

ocenił(a) film na 3

To dobrze. ;)

ocenił(a) film na 5
Eldeyerli

Zawsze to jakaś reklama, podrzuciłem linka na you tube i fb.Nie wiem czy wiecie Ingruber i Harrison Ford zagrali razem w jednym filmie ,,Wiek Adaline'' film z 2015 r. Po tym filmie Harrison Ford stanął na planie TFA