Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261394
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Brak klimatu

ocenił(a) film na 5

Oglądając SW VII mam wrażenie że scenariusz był pisany na kolanie. Dla mnie brak klimatu, wszystkie karty odkryte od razu. Taka sobie komedyjka coś jak kosmiczne jaja. Postacie mdłe, Zły wyszkolony charakter przegrywa w walce z amatorem który pierwszy raz trzyma miecz a maskę nosi bo dziadek nosił ciągle ją zdejmuje jak ktoś poprosi. . Dałem 5 bo lubię SW ale film klapa. Wygląda na to że VIII nie będzie bo Rey nauczyła się wszystkiego w 15 minut, Kylo Ren dostał bęcki. Myślę że ten sam aktor nie może być znowu złym charakterem bo wszyscy wybuchną śmiechem na jego widok.

użytkownik usunięty
Zrogi

W całości cie popieram, ta część sw ma brak klimatu . Moja ocena tej części sw, to 2 . Co do tego czarnego charakteru, to jest lord badziewie i półidiota . Jemu maska jest nie potrzebna , ma twarz całą . W przypadku Vadera, maska była konieczna gdyż dzięki niej żył .

ocenił(a) film na 9

Ej, przestań pisać spamy! To, że Ty uważasz, że ta część nie ma klimatu, nie oznacza, że inni tak uważają. Jak tak uważasz to pisz : "ja uważam, że ta część (TFA) nie ma klimatu "starych" epizodów (IV-VI)".

użytkownik usunięty
marcinmrozowski

Zwróć uwage że autor tego wątku ,uważa tak samo , że ; ta część sw to brak klimatu . A nie na mnie wsiadasz, z powodu spamu, którego nie ma .

ocenił(a) film na 9

OK, OK, ale Ty (prawie) zawsze narzekasz na brak czegoś, co większość filmwebowiczów uważa, że jest w filmie.

użytkownik usunięty
marcinmrozowski

Cóż skoro większość filmwebowiczów, uważa że ,ta część sw ma klimat . To mają prawo do tego, ale większość nie bierze pod uwage,że nie którym może sie ta część sw nie podobać . I staraj sie, na przyszłość, wpierw czytać, co piszą autorzy wątku .

użytkownik usunięty

śmieszne ...

użytkownik usunięty

Bo trzeba wpierw zwracać uwage,na to co autorzy wątku piszą. A nie odrazu sie, do moich wypowiedzi sie przypinać .

użytkownik usunięty

od razu się pisze a nie odrazu ...

użytkownik usunięty

Jeśli jest ktoś kto na filmweb, naważył piwa . To nie jestem ja

użytkownik usunięty

jesteś nienormalny ...

użytkownik usunięty

Nie wiesz co oznacza to, powiedzenie ??????? To ci wytłumaczę
- Naważyć piwo oznacza że, sie poważnie narozrabiało

użytkownik usunięty

co mnie to obchodzi ??? gadamy teraz o twoich błędach a nie o piwie...

użytkownik usunięty

Odrazu widać że tego, powiedzenia nie rozumiesz . A ja je znam ,i przestań wyskakiwać że ; Ja gadam bzdury, i robię błędy ortograficzne .
Nie ja naważyłem, piwa na filmweb .

użytkownik usunięty

pisze się od razu ile razy mam ci to powtarzać ???

użytkownik usunięty

Ty znowu swoje. Jeśli uważasz mnie ; Za nienormalnego, to czemu do mnie piszesz ?? Nie pisz nic do mnie wogóle . Jesteś mocny w gębie, a założę sie, że nie umiesz w realu funkcjonować .

użytkownik usunięty

bd pisać jak mi się coś nie spodoba dziecko... Mam takie prawo!

użytkownik usunięty

Znasz wogóle, życie po za netem ? Przedstawiłem ci,powiedzenie które ci było obce . A ty zamiast sie przyznać,że nie rozumiesz ,tego powiedzenia to ; Piszesz mi, że ja jestem nienormalny , i gadam bzdury .

użytkownik usunięty

buhahahaha pyta o to osoba która nawet takiego życia nie ma...

użytkownik usunięty

Naprawde myślisz że ja ,będąc zalogowany na filmweb non stop cały czas tu siedzę ? Mam takie prawo,do tego aby być zalogowany tu non stop .

użytkownik usunięty

ty masz prawo żeby się leczyć

użytkownik usunięty

Nie mój drogi wpajanie mi, że jestem chory psychicznie i wymagam leczenia nie jest dobrym rozwiązaniem . Negatywna opinia na mój temat, mnie totalnie nie obchodzi . Nikt normalny nie zwala, wszystkiego na jedną osobę ,a sam uważa sie za normalnego .

użytkownik usunięty

weź się lecz

użytkownik usunięty

Jesteś pseudofanem star wars , skoro krytykujesz prequele . Prawdziwy fan sw uznaje prequele

użytkownik usunięty

buhahahahahahaha a ty jesteś fanboyem prequeli

użytkownik usunięty

takie słowo fanboye nie istnieje. I krytycy prequele np ty, to pseudofani sw .

użytkownik usunięty

https://pl.m.wiktionary.org/wiki/fanboy

znowu się mylisz

użytkownik usunięty

Mi ta strona sie nie, wczytuje . wyskakuje mi ; Nie można wczytać serwera ,strony .

użytkownik usunięty

kłamca

użytkownik usunięty

Jasnowidz jesteś ? Jeśli ktoś tu ma problem ze sobą, nie jestem ja tylko ty .

użytkownik usunięty

tak wróżką Celiną

użytkownik usunięty

hmmmm . To ogłoś swoje, zdolności światu . Ciekawe czy ci ktoś uwierzy

użytkownik usunięty

nie, ja pracuję Incognito

użytkownik usunięty

Boisz sie sławy ? Ja bym sie nie bał

użytkownik usunięty

nie spamuj

użytkownik usunięty

Bede robił co ze chce, i komu nic do tego ,nawet tobie .

użytkownik usunięty

to dostaniesz bana

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

a co mnie to obchodzi???

użytkownik usunięty

Swoją uwage na mnie,skupiasz a powinieneś na nim .

użytkownik usunięty

jesteś beznadziejny...

użytkownik usunięty

a ty tandetny i nudny

użytkownik usunięty

nie...

użytkownik usunięty

właśnie że tak, spójrz jaki spam powstaje przez ciebie tutaj .

użytkownik usunięty

przez ciebie dzieciaku...

użytkownik usunięty

Naprawde ? Założę sie że w necie tylko udajesz ważniaka , a prawdziwym życiu nie wiesz co robić .

użytkownik usunięty

buhahahaha a to żart roku kretyn z ciebie

użytkownik usunięty

Pozwalasz sobie na więcej w necie,bo jesteś anonimowy . I jedyny kretyn,który w tym wątku jest to jesteś ty . Odważył byś sie,komuś z reala powiedzieć ; kretyn z ciebie ? Jestem pewny,że nie bo za coś takiego, to smerfy by cie zakuły w kajdanki i zawieźli na posterunek

użytkownik usunięty

bajki opowiadasz...

użytkownik usunięty

to nie żadne bajki są . Jak ktoś kogoś w realu, odezwie sie ; Ale z ciebie kretyn, to smerfy takie osoby, zakuwają w kajdanki, i zawożą na posterunek . A jeśli ta osoba, nie żałuje z nawaznia kogoś kretyna ,bo uzna że na to zasłużył, to czeka ciupa .