Oglądając SW VII mam wrażenie że scenariusz był pisany na kolanie. Dla mnie brak klimatu, wszystkie karty odkryte od razu. Taka sobie komedyjka coś jak kosmiczne jaja. Postacie mdłe, Zły wyszkolony charakter przegrywa w walce z amatorem który pierwszy raz trzyma miecz a maskę nosi bo dziadek nosił ciągle ją zdejmuje jak ktoś poprosi. . Dałem 5 bo lubię SW ale film klapa. Wygląda na to że VIII nie będzie bo Rey nauczyła się wszystkiego w 15 minut, Kylo Ren dostał bęcki. Myślę że ten sam aktor nie może być znowu złym charakterem bo wszyscy wybuchną śmiechem na jego widok.
W całości cie popieram, ta część sw ma brak klimatu . Moja ocena tej części sw, to 2 . Co do tego czarnego charakteru, to jest lord badziewie i półidiota . Jemu maska jest nie potrzebna , ma twarz całą . W przypadku Vadera, maska była konieczna gdyż dzięki niej żył .
Ej, przestań pisać spamy! To, że Ty uważasz, że ta część nie ma klimatu, nie oznacza, że inni tak uważają. Jak tak uważasz to pisz : "ja uważam, że ta część (TFA) nie ma klimatu "starych" epizodów (IV-VI)".
Zwróć uwage że autor tego wątku ,uważa tak samo , że ; ta część sw to brak klimatu . A nie na mnie wsiadasz, z powodu spamu, którego nie ma .
OK, OK, ale Ty (prawie) zawsze narzekasz na brak czegoś, co większość filmwebowiczów uważa, że jest w filmie.
Cóż skoro większość filmwebowiczów, uważa że ,ta część sw ma klimat . To mają prawo do tego, ale większość nie bierze pod uwage,że nie którym może sie ta część sw nie podobać . I staraj sie, na przyszłość, wpierw czytać, co piszą autorzy wątku .
Bo trzeba wpierw zwracać uwage,na to co autorzy wątku piszą. A nie odrazu sie, do moich wypowiedzi sie przypinać .
Nie wiesz co oznacza to, powiedzenie ??????? To ci wytłumaczę
- Naważyć piwo oznacza że, sie poważnie narozrabiało
Odrazu widać że tego, powiedzenia nie rozumiesz . A ja je znam ,i przestań wyskakiwać że ; Ja gadam bzdury, i robię błędy ortograficzne .
Nie ja naważyłem, piwa na filmweb .
Ty znowu swoje. Jeśli uważasz mnie ; Za nienormalnego, to czemu do mnie piszesz ?? Nie pisz nic do mnie wogóle . Jesteś mocny w gębie, a założę sie, że nie umiesz w realu funkcjonować .
Znasz wogóle, życie po za netem ? Przedstawiłem ci,powiedzenie które ci było obce . A ty zamiast sie przyznać,że nie rozumiesz ,tego powiedzenia to ; Piszesz mi, że ja jestem nienormalny , i gadam bzdury .
Naprawde myślisz że ja ,będąc zalogowany na filmweb non stop cały czas tu siedzę ? Mam takie prawo,do tego aby być zalogowany tu non stop .
Nie mój drogi wpajanie mi, że jestem chory psychicznie i wymagam leczenia nie jest dobrym rozwiązaniem . Negatywna opinia na mój temat, mnie totalnie nie obchodzi . Nikt normalny nie zwala, wszystkiego na jedną osobę ,a sam uważa sie za normalnego .
Jesteś pseudofanem star wars , skoro krytykujesz prequele . Prawdziwy fan sw uznaje prequele
Mi ta strona sie nie, wczytuje . wyskakuje mi ; Nie można wczytać serwera ,strony .
Naprawde ? Założę sie że w necie tylko udajesz ważniaka , a prawdziwym życiu nie wiesz co robić .
Pozwalasz sobie na więcej w necie,bo jesteś anonimowy . I jedyny kretyn,który w tym wątku jest to jesteś ty . Odważył byś sie,komuś z reala powiedzieć ; kretyn z ciebie ? Jestem pewny,że nie bo za coś takiego, to smerfy by cie zakuły w kajdanki i zawieźli na posterunek