Bardzo żałuję pieniędzy i czasu poświęconych na ten film.
Ok. Jeszcze byś pewnie niezłe kartonowe pudło kupił, rozumiem. To teraz argumenty.
Chcesz argumentu ? to ci podam , jeden z nich . Luk Skywalker na końcu filmu wygląda jak alkoholik , co bar opuścił po napiciu sie piwa czy wódki .
Byłeś ciekawy augmentu prawda ? No to ci podałem , i nic do rozumienia nie ma . Prócz tego , jest totalny plagiat zero klimatu . Baza ruchu oporu identyczna jak baza Rebeli na Yavin 4 , i leia jako szefowa . To totalne dno . Jedyna nowość to taka że , nowa gwiazda śmierci pobiera energie ze słońca .
Tak i przez to, że film jest trochę podobny do NN dajesz mu prawie najniższą ocenę :) Puknij się w łeb dziecko
Niby czemu mam puknąć sie w łeb ? Widocznie rozumiesz że ten film mnie rozczarował . Tobie podoba sie film ok , ale wypada uszanować jak , komuś film sie nie podoba np mi . Nie krytykować , ten film jest całkowicie podobny , do NN a nie trochę .
Dzięki . Ale nie kumam osób które , krytykują osoby które negatywnie oceniają Przebudzenie Mocy .
to bardzo proste-dali się ogłupić emocjom i nostalgii-nie patrzą obiektywnie na to co im wciska Disney.
Masz tutaj racje w 100 % . Jedną z rzeczy co im sie podoba , to to , że ; lucas nie ma na sw już wpływu .
a jak mogę ocenić jako fan?-źle.Początek był bardzo zachęcający,niestety po mniej więcej 20 minutach byłem rozczarowany i znudzony.
Proponuje ci zobaczyć zwiastuny Warcraft Początek . Ten film zapowiada sie , lepiej niż , to badziewne Przebudzenie Mocy .
Nie pisze do wszystkich , tylko do ciebie . A to różnica , czyli liczba pojedyncza nie mnoga .
Przepraszam cie najmocniej o wspomnieniu , o tym filmie . Ale od dziecka marzyłem , o adaptacji tego filmu . I musiałem aż 12 lat czekać . I ciesze sie , bardzo że premiera coraz bliżej .
ale po co Ty mnie przepraszasz na forum?czy ja się o cokolwiek obrażam?:D -gratuluję,cieszę się że się doczekałeś adaptacji.
W niczym mnie nie obraziłeś , ale odniosłem wrażenie że ciebie ten temat zmęczył . I dlatego cie najmocniej przeprosiłem , ale mogę sie mylić ze ciebie to zmęczyło .
2 \ 10 . Ponieważ mnie mocno, ta część rozczarowała . Jak będziesz chciał , wyjawię ci czemu mnie ta część rozczarowała .
Sory za odkopanie wątku, ale wiesz, że najbardziej wyczekiwany przez ciebie film tego roku zbiera teraz fatalne recenzje?
Wiem o tym , ale reakcja krytyków nic nie znaczy . Wszystko zależy jak widzowie np ja ocenią ten film .
Tak ale ; oni bardziej spodziewali sie , filmu opartego odrazu na wowie nie na warcrafcie .
Ale oceny na MT i RT to pewien sygnał. Sygnał, że coś jest z tamtym filmem nie tak.
Spokojnie najważniejsza , jest ocena widzów jak my czy film odniesie sukces . Krytycy patrzą na efekty specialny , na gre i na scenariusz a nie głównie na film .
1. Tak, ocena widzów jest najważniejsza. Ale zazwyczaj (choć są poważne wyjątki, jak Interstellar czy Ciekawy przypadek Benjamina Buttona. Widzowie te filmy kochają, ale krytycy... może nie uznają za słabe ale powodów do dużego zachwytu ich zdaniem nie ma) oceny widzów i krytyków są w miarę podobne. Na forum jakiego filmu teraz dyskutujemy? TFA spotkało się z entuzjazmem wśród krytyków, a u widzów też (ale wspominam też o zauważalnych, bardzo głośnych hejtach). Tak samo z innymi blockbusterami tego i wzeszłego roku. nowy Mad Max czy Marsjanin - to wszystko pokochali i krytycy, i widzowie. Są też przeciętne - jak Jurassic World. I elitarni krytycy, i zwykli widzowie nie uznają go za film słaby, ale też się nim nie zachwycali. A Terminator Genisys i Fantastyczna Czwórka, kończąc na Batman vs Superman - pomijając fakt, jakość tych dwóch pierwszych była do przewidzenia, to krytycy ostrzegli widzów przed wybraniem się do kina na gówno.
Do której kategorii należy twój ukochany Warcraft?
To nie jest jeszcze mój ulubiony film , gdyż nie byłem na seansie . Jeżeli chcesz ufać krytykom , którzy przed widzami jak my głoszą swoje negatywne opinie to twoja sprawa . Ja im nie wierze , to odemnie jako jednego z widzów zależy czy film odniesie sukces .
prawda zobaczymy , ale ; Nie należy polegać polegać na negatywnych opiniach krytyków .
Oceny MT i RT , to na serio nie jest żadnym sygnałem że z filmem jest coś nie tak . Zależy wszystko , od widzów jak my .
A jeśli tobie film się spodoba, a film zostanie okrzyknięty klapą finansową i jakościową (wśród widzów), to co zrobisz?
Co ty tak w czarnych barwach ten film widzisz ? Premiery jeszcze nie było , i nie ma co o tym filmie jeszcze gadać . Takie gdybanie jest bezsensu , i nie wiadomo jak widzowie ocenią .Chcesz ufać krytykom , twoja sprawa .
Cóż jeżeli inni widzowie skrytykują bo [ nie spodoba sie jakość i bedzie finansowa klapa ] , ten film to nie bedzie miało to dla mnie znaczenia . Ważne będzie , moje odczucie do tego filmu . Ale myślę że nie bedzie , aż tak źle .