Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261200
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

... a tą cześć uważam za świetną. I co teraz? Jestem kosmitą? Bo nie można lubić jednocześnie starej i nowej trylogii oraz Przebudzenia Mocy? Co za skrzywiony pogląd...
Najśmieszniejsze jest to, że Ci wszyscy, którzy uważają się za "tró" fanów GW, widzą wyłącznie filmową wersję starej trylogią, a wszystko inne to fe i fuj. Fani za pięć groszy...
Było czuć klimat! Nie patrzcie na negatywne oceny tylko sami pójdźcie i to oceńcie.

Haylash

Dokładnie. Podpisuje się pod tym.

użytkownik usunięty
Haylash

głupoty gadasz-też jestem fanem OT ale to nie ma nic do rzeczy.Tu chodzi o to,jak ten film jest zrobiony jako film,a nie jako część sagi.Scenariusz nie zaskakiwał,od połowy filmu było wrażenie zastygłej akcji-i to pytanie?-ok szukają Luke'a ,zniszczyć starkiller,ok i TO TYLE???to wszystko na co was było stać? nie pomaga też fakt szybkiego powiedzenia nam kim jest Ren,mogliby wykorzystać element zaskoczenia

ocenił(a) film na 8

@up skoro masz takie zdanie, to miejmy nadzieję, że kolejne części będą bezpośrednio związane z tą. Może jeszcze nie wszystko jest takie pewne, i w następnych częściach zobaczymy na wydarzenia z nieco innej perspektywy.

użytkownik usunięty
Haylash

ja idę jutro jeszcze raz,żeby jeszcze raz to przerobić i zdecydować co myślę o tym filmie

ocenił(a) film na 9
Haylash

Propsuje to

ocenił(a) film na 5
Haylash

oczywiście, że można. Ale ja np jestem wielką fanką starych części a nową uważam za totalny badziew, i też mam prawo wyrazić swoją opinię.

Haylash

Sam zadajesz sobie pytania, sam na nie odpowiadasz (przynajmniej silnie sugerujesz odpowiedź) i jeszcze oceniasz te odpowiedzi, ciekawe :P A na poważnie, kocham starą trylogię, co do nowej nie powiem, że jest zła, raczej średnia. Mroczne Widmo uważam za wielką nudę, ale za to Zemste Sithów za dobry film. Przebudzenie mocy też jest dobrym filmem. Niestety ma wiele wad, a najpoważniejszą jest zerżnięcie fabuły z nowej nadziei. Dostaliśmy trzeci raz to samo. Plus beznadziejny Kylo Ren. Reszta elementów jest jak najbardziej dobra, a wizualnie to uczta dla oczu.

ocenił(a) film na 10
Haylash

Ej ja jestem fanem starej trylogii, nawet zbierałem tazo z laysów :)

Uważam Przebudzenie za godną kontynuację! J

Haylash

Nie jesteś kosmitą, jest nas wielu. Jestem fanem starej trylogii, i to jest dobra kontynuacja. Zaskakująco dobrze grały nowe postacie, Rey i Finn. Wbrew temu co przed premierą ludzie złowieszczyli. Szczególnie rasiści czepiający się koloru skóry.

I jedynie Hana szkoda :( Ale cóż począć...

ocenił(a) film na 1
Haylash

''i to jest dobra kontynuacja. ''

A co w TFA jest tak na tyle dobrego że to według ciebie dobra kontynuacja ?? Przecież jest to odnowiona Nowa Nadzieja . I autor tematu to kosmita . I przeciwników TFA jest cała masa

ocenił(a) film na 1
Haylash

Nie jesteś godzien by nazywać sie fanem sw . Ja zacząłem przygodę sw od starszej trylogii pózniej prequele , a tej części co nazywa sie gwiezdne wojny WOGÓLE nie trawie