Jeden z najgorszych filmów jakie widziałam, nie rozumiem tak wysokiej oceny,w kinie miałam ochotę wyjść w połowie, męczyłam się oglądając go, rozumiem, że klasyka, ale ta część była po prostu okropnie nudna.
Jakieś argumenty, czemu aż 1?? Plusy? Minusy? Jeden? Czyż by efekty słabe? Gra aktorska mierna? Nie było ajron mana? Bo jak nie to po prostu płaczesz na forum....
czepiasz sie autorki tematu że nie podaje argumentów ,,czemu daje 1 , a ty nie dajesz argumentów na obronę TFA ?? Gdzie tu logika ??
wyraziłam swoją opinię a wielcy obrońcy się spinają, ten film jest tak wypromowany ze nawet nie wiadomo jak byl by zly to i tak wiekszosci sie spodoba bo maja zamydlone oczy, dla mnie gra aktorska byla jak w bajce dla 10 latkow, efekty 3d na bardzo niskim poziomie, przedluzanie watkow, bylismy ze znajomymi i nawet najwiekszym fanom sie nie spodobalo, nie wiem, moze to wina disneya i przepraszam, ale ja nie podwazam waszych ocen, z gustem jest jak z.. wiadomo czym, kazdy ma swoj ;)
Twoje argumenty są ta ogólnikowe i bez jakichkolwiek podstaw, że aż nie można zaliczyć ich do argumentów. Szkoda, bo z wielką chęcią poczytałabym jakieś negatywnych opinie aby nabrać lepszej własnej oceny.
ale proszę Cię, co ja mam tu więcej napisać? mam 5-stronicowe wypracowanie napisać, żeby udowodnić że mi sie nie podobało i żeby inni zaakceptowali moje zdanie? proszę Cię, jak ktos oceni wysoko i napisze pare zdan ze mu sie podobalo to sie za przeproszeniem nie przypie*dalam :)
Jesli gra aktorska Ci sie niepodoba to autmoatycznie oznacza ze aktorzy zagrali slabo? Food for thought.
Polecam mój hejterski temat ;)
http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Przebudzenie+Mocy-2015-671051/discu ssion/Nie+rozumiem+zachwytu+fan%C3%B3w+i+tak+wysokiej+oceny!,2723036
Spinają? Dałaś bardzo niską ocenę filmu który nie jest na pewno zły i nie podałaś powodów
Można wiele zarzucić temu filmowi, ale nie to, że był nudny. Fabułę przyćmiła akcja.
No to nie wiem, ale ja wraz ze znajomymi się nudziłam i strasznie mi się ciągnął. :) Każdy ma inne odczucia.
Jest kilka mankamentów do których w tym filmie można sie przyczepić, ale na pewno nie to że jest on nudny, akurat akcji w nim nie brakowało.
dla mnie się strasznie ciągnął i sobie tego nie wymyslilam, nie można, a ja sie przyczepilam i co teraz :O
Podałam wyżej już wiele powodów, nic nie będę wymyślała na siłę, 'Dałaś bardzo niską ocenę filmu który nie jest na pewno zły', który nie jest na pewno zły? Proszę Cię, tego nie możesz mi narzucić, ponieważ nie jestem jakimś hejterem, nie wymyśliłam sobie tego, znam wiele osób którym również się nie podobało, tak ciężko wam zrozumieć? A powodów podałam wystarczająco, ten film nie był dla mnie (a bardzo lubię fantasy, sci-fi etc.), nudził mi się, był bardzo powierzchowny i ta 'miłość' Rey i Finna po dosłownie kilku dialogach była żałosna, efekty jak na takie warunki również nie były powalające
Ale zmierzch, niezgodna i inne filmy dla pseudo-nastolatek ocenione na 8/10. Twój argument jest inwalidą.
Czy musisz być aż tak zdesperowany by oglądać moje oceny? XD Te filmy chociaż mi się przyjemnie oglądało w przeciwieństwie do tego. :)
Trzeba było od razu napisać, że lubisz filmy, w których wyłącza się myślenie i celujesz w te dla nastolatek. Nikt by się nie obraził, a tak obrażasz całkiem udany film.
Przyjemnie Ci się ogląda aktorstwo jak w przedstawieniu z przedszkola? Brawo dla Ciebie :)
Jak widać argumenty z niczego ;) Za dużo filmów dla nastolatek, wtedy się miłość widzi tam gdzie jej nie ma... Koleżanka nie zrozumiała filmu, nie oglądała go lub jest pospolitym hejterem. Szkoda czasu :)
Tak, nie spodobal mi sie film to moze mam umrzeć? XD Nie zrozumiałam? Powiedzcie mi co tam było w ogóle do zrozumienia? JA jestem hejterem? Nie spodobał mi się film i nagle wszyscy HURR DURR MI SIE SPODOBAL JAK NIE MOGL SIE TOBIE SPODOBAC?! Jesteście żałośni, miłość dałam w cudzysłowie, ponieważ tego nie można nazwać miłością, filmów dla nastolatek? Proszę Cię, jeden gówniany film ponad 2 lata temu oceniłam 8/10 bo szkoda było mi aż tak niskiej jego oceny i od razu mnie oskarżasz, że się oglądałam filmów dla nastolatek? To wy zachowuje się dziecinnie i dennie gdy naskakujecie na kogoś kto ma inne zdanie, dziękuję, dobranoc. :)
Masz ból d*py i postanowiłaś tu potrolować i tyle w temacie, jak ci się nudzi to może idź zrób coś pożytecznego
Narazie to ty tu jesteś trollem-widziałaś jedną częśc i wypowiadasz się w kwesti wcześniejszych trylogi.
jesteś nierozeznany w temacie ... zacytuj co napisałam w temacie wcześniejszych trylogii, bo z tego co pamiętam to nie napisałam ani jednego zdania głupcze
twój opis dotyczący wrażen z seansu mi wystarczył, żeby mieć pewność że nie masz pojęcia o czym mówisz.
"Zakochałam się w tej części i teraz na pewno obejrzę wcześniejsze. Zdecydowanie jestem z ciemną stroną mocy :D po prostu wow ... " - to opis /komentarz pochodzący
z twojego profilu dot. powyższego "Shit Awakens".
Więc powtórzę: nie zabieraj głosu gówniaro,
jak nie masz rozeznania w temacie. :)))
co to do cholery komentuję o innych częściach, czy ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, masz problemy z mózgiem czy jego brakiem ? Gówniarzem to siebie nazywaj pacanie ...
Uspokój się i uważaj leśny dziadku,
koniec rozmowy bo nie mam ochoty tracić czasu na przegadywanki.
'sweetgirl', tak, film mi się nie podoba to od razu znaczy, że trolluję!!! No pewnie, przecież to niemożliwe żeby komuś się nie spodobał tak gówniany film, jak na razie to Twoim wypowiedziom jest bliżej do trolla niż moim.
Podwyższać ocenę gównianego filmu bo jest Ci żal... to od razu kup dla wszystkich bilety na koncert Biebera
Chodzi mi o to, że od zawsze była nagonka na zmierzch, tak jak i np na Biebera jak tu napisałeś, idziecie za tłumem, tak samo jest z tym filmem, zmierzch był oceniony na 5/10, bo jest moda na nielubienie go, dla mnie to jest film jak film, bez jakiegoś polotu, ale bez przesady, więc proszę Cię, bo gówno Cię powinno na ile oceniłam inne filmy, tu rozmawiamy o tym więc proszę Cię nie udzielaj się więcej. :)
Ja ci powiem, czemu taka wysoka nota: "reklama dźwignią handlu". :)))
Disney & Abrams doszli do wniosku, że zamiast tworzyć coś nowego to wcisną tępym MASOM
zmodyfikowaną Klasykę i wmówią im, że to "nowa jakość" jak i oczywiście "hit wszechczasów".
Nie masz pojęcia jak mnie niemiłosiernie bawi i fascynuje ŁATWOŚĆ z jaką ludzie dają se wcisnąć różne gówna... :)))