Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261364
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

NAJGORSZY FILM

ocenił(a) film na 7

Jeden z najgorszych filmów jakie widziałam, nie rozumiem tak wysokiej oceny,w kinie miałam ochotę wyjść w połowie, męczyłam się oglądając go, rozumiem, że klasyka, ale ta część była po prostu okropnie nudna.

ocenił(a) film na 5
Znawca_Tematu

Niestety przez takie zapatrzenie uniwersum bardzo na tym ucierpi w przyszłości.

ocenił(a) film na 6
Znawca_Tematu

Producenci na reklamę tego filmu wydali 100 milionów Dolców więc to się nie mogło nie udać. Sukces finansowy jest! Ja filmu jeszcze nie oceniam bo nie widziałem.

Patrick_2

Dagorthversur4:
Uniwersum i Fani "Star Wars" cierpią od premiery "I The Phantom Menace" i z tego co widzę to tak
już zostanie... Cóż, idę OBEJRZEĆ Klasykę na DVD, a potem siadam do CZYTANIA tychże powieści... :)))

Patrick_2:
Domyślam się ile wydano na reklamę tego gówna, skoro wszędzie gdzie się ruszę - widzę do zrzygania
masowe ilości plakatów i innych materiałów promocyjnych z tym gównem związanych. "Star Wars" to
RELIKT PRZESZŁOŚCI i nikt ani nic tego nie zmieni.

ocenił(a) film na 7
Znawca_Tematu

No w końcu ktoś, już myślałam, że mnie tu zniszczą, bo mają ból dupy, przecież jak może mi się nie podobać tak gówniany i przewidywalny film, przecież on jest reklamowany wszędzie, to musi być zajebisty.

użytkownik usunięty
believe16

Może od razu się pomiziacie ?!

Ten frajer poniża każdego kto się z nim nie zgadza a ty jeszcze mu pomagasz, wstyd !!

użytkownik usunięty
believe16

Ps: jeszcze oceniasz Pixels na 8/10 ?

Gratuluję Gustu, naprawdę

ocenił(a) film na 7

Co ma ku*wa piernik do wiatraka, rozmawiamy tu o star warsach wiec Twoj komentarz jest zbedny i nie na miejscu. :)

użytkownik usunięty
believe16

chodzi mi o to że Pixels to Największy Syf od Czasów Transformers 2 i nie ma startu do Przebudzenia Mocy

ocenił(a) film na 7

To napisz to na forum Pixels, ja oglądając Pixele nie nudziłam się tak jak na Gwiezdnych Wojnach, więc każdy ma inne zdanie, ja nie wchodzę na pozytywne wypowiedzi na temat Star Warsów i nie najeżdżam na nich bo im się podobało. ;)

ocenił(a) film na 6
believe16

To troll czy coś? Nie dlatego, ze się nudziłaś na filmie, bo każdy ma inny mózg szczególnie kobieta xD ALE JAK MOŻNA DO KUR*Y NĘDZY OCENIĆ ZJE*ANE IGRZYSKA ŚMIERCI (czytałem wszystkie części po 3 razy), KTÓRE SĄ TAKIE NUDNE, ZE 2 RAZY SKOŃCZYŁEM OGLĄDAĆ W POŁOWIE FILMU , NA 8, A GW NA 3 GDZIE JAKO JEDYNY FILM W TYM ROKU AKCJA JEST PRZEZ 185 MIN (co fakt nie zasłania licznych błędów w fabule i ogólnie, a moja ocena "8" jest ze wg , że patrzę na ten film jak na osobne dzieło, nie związane bezpośrednio z sagą GW)

ocenił(a) film na 6
RypkaTroll

PS Pozdrawiam, Wesołych Świąt, niech moc będzie z tobą xD

ocenił(a) film na 7
RypkaTroll

To, ze igrzyska śmierci Ci się nie podobały, a Star Warsy tak to znaczy, że ja też mam mieć takie zdanie? Ogarnij się i nie spinaj dupska, bo ktoś ma inne zdanie od Ciebie. To wszystko to placebo, Gwiezdne wojny są wszędzie i jest narzucone, ze mają nam się podobać, więc zamknij twarz bo poddałeś się reklamie jak i miliony innych ludzi.

ocenił(a) film na 6
believe16

Ale ja nie spinam dupska, widzę wiele negatywnych komentarzy na forum np. że słabo aktorzy zagrali itd. i się nie czepiam, kwestia wyrachowania, ale jak widzę subiektywną, nie poprawną opinię, nie popartą argumentami, a na dodatku widząc oceny i komentarze na inne filmy, to mi się raczej coś nie podoba. Ale ogólnie dążę do tego, ze tego typu komentarze zaśmiecają forum, bo nie jest to wygarnięcie filmowi rzeczy, która zrobił źle, a po po prostu "wrzask" nastoletniej dziewczynki, która pomimo, ze nie gustuję w tego typu filmach, poszła zobaczyć go, chociaż ZOSTAŁA ZMANIPULOWANA(jak sama napisałaś) przez reklamę i hype, który powstał wokół filmu, a z przesadnym placebem się nie zgodzę, bo większość godnych zauważenia komentarzy negatywnych i pozytywnych jest poparta argumentami za i przeciw. A Zdanie "est narzucone, ze mają nam się podobać, więc zamknij twarz bo poddałeś się reklamie jak i miliony innych ludzi." jest nie adekwatne do twojej wypowiedzi, bo chyba mogą się komuś podobać gwiezdne wojny np. ludziom i dzieciom, które nigdy nie miały do czynienia z tą sagą? Bo film stoi na przynajmniej dobrym poziomie. Pzdr.

ocenił(a) film na 7
RypkaTroll

" bo chyba mogą się komuś podobać gwiezdne wojny" co za hipokryzja, to Ty zacząłęś się rzucać, że mi się nie podoba, mogą się podobać tak samo jak i nie mogą, i nie, nie jestem nastoletnią dziewczynką, oceniasz mnie przez pryzmat mojej opinii na temat filmu. Niepopartą argumentami opinię? Podałam wiele argumentów, do tego jeszcze w komentarzach, zaakceptuj to, że ten film po prostu jest według mnie i wielu ludzi słaby. Ps. 'nie' z przymiotnikami piszemy razem. ;)

ocenił(a) film na 6
believe16

Nie, że Ci się nie podoba, tylko napisałaś, ze film " okropnie nudny" co raczej znaczy, że poziom akcji 2/10, więc z tym się nie zgadzam ech... " bo chyba mogą się komuś podobać gwiezdne wojny" odniosłem sie do tego: " Gwiezdne wojny są wszędzie i jest narzucone, ze mają nam się podobać, więc zamknij twarz bo poddałeś się reklamie jak i miliony innych ludzi" Zrozumiałem to tak, że GW to gówno nie ma prawa się podobać, a 78% społeczeństwa (procent osób, które wystawiły by przynajmniej 7 filmowi) to boty bez własnego zdania ;d Jeżeli na takie oceny jakie są wystawiane GW podziałała tylko komercja to skończyłoby się jak w przypadku " Szybkich i wściekłych" na ocenie 6/7.

ocenił(a) film na 7
RypkaTroll

Niestety głąby chcące się załapać na ten hypetrain wystawiają mu wszędzie laurki, bo wmawiają sobie, że są częścią czegoś zajebistego.

ocenił(a) film na 8
believe16

Cóż , rozumiem ze nowe Gwiezdne wojny Cię nie wciągają ( może inne cześci sagi ci się spodobają , polecam obejrzeć ( jeśli nie oglądałeś :) ) ale może spróbuj obejrzeć jeszcze raz , może znajdziesz wiecej scen ktore Cię zainteresują .

PS : Wesołych Świąt

ocenił(a) film na 7
Pallando

O jaka miła i mądra odpowiedź, cieszę się, że jeszcze tacy ludzie istnieją, dziękuję i nawzajem. :)

ocenił(a) film na 9
believe16

Jakoś95% kryutykow i miliony na swiecie nie zgadzaja sie z Toba.Jakmysliusz? Podpowiem Ci, jestes polaczkiem,malkontentem.

ocenił(a) film na 7
JBridges

Proszę Cię, tak żałosnego komentarza jeszcze tu nie widziałam, jeśli idziesz za większością to już Twoja sprawa i tak, najlepiej zacząć wyzywać od 'polaczków', żałość i jeszcze raz żałość.

ocenił(a) film na 9
believe16

Ja idę za większością? 90% wpisów tutaj i tematów to niekończące się płacze i żale.

ocenił(a) film na 7
JBridges

Lel. przeczytaj jeszcze raz co napisałeś w pierwszej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 1
believe16

200 % racji . ale po TFA tlj najgorszy sw