Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261364
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

tylko z lepszymi efektami, fanboyem vadera jako "głównego złego" i stylem kręcenia filmów Abramsa.

ocenił(a) film na 9
bialo_czerwony

Nowa Nadzieja miała przecież wyśmienite efekty

użytkownik usunięty
marcinmrozowski

Tutaj z tobą sie zgadzam

ocenił(a) film na 9

Wreszcie przestałeś spamować... ;p

użytkownik usunięty
marcinmrozowski

Sam to zauważyłeś ? Czy może naskarżyła ci sie grupa osób ?

ocenił(a) film na 9

Sam... i to, i to

użytkownik usunięty
marcinmrozowski

Spróbuj to wytłumaczyć Elrond 123 , on sobie wbił do głowy , że spamuje forum sw .

użytkownik usunięty
marcinmrozowski

sam zobacz jak Elrond 123 , mnie prześladuje .

ocenił(a) film na 9

Już widziałem

użytkownik usunięty
marcinmrozowski

I co myślisz o jego prześladowaniu mnie ?

użytkownik usunięty

Popłacz się.

ocenił(a) film na 7

SPAM

użytkownik usunięty
elrond123

że co ? Jakbyś nie zauważył jeden z tutejszych użytkowników , przyznał ze nie spamuje . I nie jesteś wpływowym użytkownikiem , na tyle aby mi uniemożliwić , wypowiadanie sie na forum sw .

ocenił(a) film na 7

Ironia... Myślisz, że wypowiedzi w stylu "tutaj się z tobą zgadzam", albo "Tutaj się z tobą zgadzam w 100 %, czy "jar jar abrams zniszczył tą część sw" to nie jest spam???

użytkownik usunięty
elrond123

Jak taki mądry jesteś to ; pokaż mi warunki regulaminu Filmweb , które łamią moje wpisy .

A gdzie link dla mnie ??

użytkownik usunięty
wort801

nadal szukam trudno mi jest znaleźć ponieważ ,na Filmweb są setki tematów .

ocenił(a) film na 7

hahahahaha XDD

Wiec szukaj szybciej ....takiego posta z mojej strony nigdy nie było ...tylko mnie oczerniasz bez jakiekolwiek podstaw ...

użytkownik usunięty
wort801

Fakt masz racje , porostu zastosowałem sarkazm .

Z góry cie najmocniej i szczerze przepraszam

http://teczka.pl/prawo/co-grozi-za-falszywe-oskarzenia

użytkownik usunięty
wort801

To co pisałem wcześniej głównie dotyczyło Elrond 123 sentie i dante 99 . Nie ciebie , oni mnie bardzo wkurzyli , i bez nich to .

wort801

Fajnie. Jakoś się tym nie przejmowałeś gdy oskarżaliście mnie o stalking.

bartoszcyc8

Znowu szukasz okazji aby rozpocząć konflikt ?? ale dobra chętnie ci odpowiem no trudno twoje zachowanie nazwać inaczej ......

wort801

Hehe wiedziałem, że będziesz się ośmieszał. Czekam na dowody.

Ale już!

bartoszcyc8

Takie teksty zachowaj dla swoich kolegów ...

wort801

Zachowaj wszystko co piszesz dla siebie.

bartoszcyc8

bartoszcyc8 nie mam zamiaru z tobą dyskutować...

wort801

Pomyliłeś się. To chyba miało być tak:

bartoszcyc8 nie mam argumentów żeby z tobą dyskutować...

bartoszcyc8

Po co mam z tobą dyskutować ?? każdy i tak zostanie przy swoim zdaniu ....tak bartoszcyc8 poczuj się lepszy przynajmniej na filmwebie przynajmniej na portalu poczujesz że jesteś kimś ..ponieważ tylko tyle ci zostało.

wort801

Wow ty próbujesz mnie obrazić czy co? Próbuj dalej. :)

bartoszcyc8

To nie była próba obrazy tylko zauważyłem że przez neta leczysz swoje kompleksy ....

wort801

Niezły jesteś. Co mi jeszcze powiesz? Uprzedź mnie jak widzisz przez Palantir inne moje dolegliwości.

bartoszcyc8

Już dowartościowałeś się ??? czy jeszcze nie ??

wort801

Na razie to ty próbowałeś się dowartościować. Ja ci w tym tylko pomagam. No dalej, spróbuj mnie jeszcze obrazić.

bartoszcyc8

Od obrażania jesteś ty bartoszcyc8 ponieważ tylko to robisz na filmwebie ...

wort801

Nie pamiętam kiedy ostatnio kogoś obraziłem. Poza tym daj dowód na to, że tylko obrażam.

bartoszcyc8

Skoczyłeś już ??

wort801

Skończę jak oduczę cię rzucania fałszywymi oskarżeniami. Kolejny raz to zrobiłeś. Z tego co zauważyłem nie podobało ci się gdy Az zrobił tak tobie. Czemu więc sam to robisz?

bartoszcyc8

A co nie obrażałeś na forum ??za co miałeś np blokadę pisania ?? za niewinność ?? to ciekawe ..

wort801

A obrażałem się nawzajem z Andurilem, nigdy nie zaprzeczałem.
Jednakże tu nie chodzi o to. Mam napisanych ponad 4000 postów, a ty twierdzisz że ja TYLKO obrażam ludzi na filmwebie. Radzę lepiej dobierać słowa. Poza tym to TY mnie dzisiaj obraziłeś dwa razy:

"....tak bartoszcyc8 poczuj się lepszy przynajmniej na filmwebie przynajmniej na portalu poczujesz że jesteś kimś ..ponieważ tylko tyle ci zostało." - jestem nikim i w prawdziwym świecie nic nie znaczę

"To nie była próba obrazy tylko zauważyłem że przez neta leczysz swoje kompleksy ...." - mam kompleksy

To dopiero ciekawe.

bartoszcyc8

Wiec skończ prowokować..... napisałeś temat na Piratach z Karaibów (na który również czekam) i tobie nic nie odpisałem a ty o mnie złośliwy komentarz napisałeś pod moim tematem na forum gry star wars battlefront.

wort801

Odpowiedziałeś trochę nie na temat, ale w sumie się nie dziwię, że próbujesz wybrnąć z sytuacji.
To w końcu prowokuję czy obrażam? Zdecyduj się. A może to kolejny zarzut? To teraz wychodzi na to, że ja TYLKO I WYŁĄCZNIE na tym portalu stalkuję, obrażam i prowokuję, tak?

Sprowokowałeś to ty powyżej Aza tym postem:
"A gdzie link dla mnie ??"

bartoszcyc8

To co znowu mamy się zgłaszać żebyś się uspokoił ??

wort801

Zgłoś tę rozmowę. Przy okazji zgłosisz siebie za prowokowanie Aza i obrażanie mnie.

Heh już nie trzeba. Widzę że poskarżyłeś się Belief.

bartoszcyc8

Nikomu nie poskarżyłem się chłopcze... i nie obraziłem cie

wort801

W takim razie ona mnie śledzi tak? Bo chyba nie ciebie. :D
Tak, obraziłeś mnie prowokatorze.

bartoszcyc8

Napisał największy prowokator ..

wort801

Przez 30 minut wymyśliłeś tylko to, a w dodatku nieprawdę?

bartoszcyc8

Ponieważ dodawałem materiały ... niektórzy tworzą portal gdy inny tylko prowokują ....

wort801

Czyli jednak TYLKO prowokuję? Poproszę dowody na ten zarzut.