tylko z lepszymi efektami, fanboyem vadera jako "głównego złego" i stylem kręcenia filmów Abramsa.
Spróbuj to wytłumaczyć Elrond 123 , on sobie wbił do głowy , że spamuje forum sw .
że co ? Jakbyś nie zauważył jeden z tutejszych użytkowników , przyznał ze nie spamuje . I nie jesteś wpływowym użytkownikiem , na tyle aby mi uniemożliwić , wypowiadanie sie na forum sw .
Ironia... Myślisz, że wypowiedzi w stylu "tutaj się z tobą zgadzam", albo "Tutaj się z tobą zgadzam w 100 %, czy "jar jar abrams zniszczył tą część sw" to nie jest spam???
Jak taki mądry jesteś to ; pokaż mi warunki regulaminu Filmweb , które łamią moje wpisy .
Wiec szukaj szybciej ....takiego posta z mojej strony nigdy nie było ...tylko mnie oczerniasz bez jakiekolwiek podstaw ...
Fakt masz racje , porostu zastosowałem sarkazm .
Z góry cie najmocniej i szczerze przepraszam
To co pisałem wcześniej głównie dotyczyło Elrond 123 sentie i dante 99 . Nie ciebie , oni mnie bardzo wkurzyli , i bez nich to .
Znowu szukasz okazji aby rozpocząć konflikt ?? ale dobra chętnie ci odpowiem no trudno twoje zachowanie nazwać inaczej ......
Po co mam z tobą dyskutować ?? każdy i tak zostanie przy swoim zdaniu ....tak bartoszcyc8 poczuj się lepszy przynajmniej na filmwebie przynajmniej na portalu poczujesz że jesteś kimś ..ponieważ tylko tyle ci zostało.
Niezły jesteś. Co mi jeszcze powiesz? Uprzedź mnie jak widzisz przez Palantir inne moje dolegliwości.
Na razie to ty próbowałeś się dowartościować. Ja ci w tym tylko pomagam. No dalej, spróbuj mnie jeszcze obrazić.
Skończę jak oduczę cię rzucania fałszywymi oskarżeniami. Kolejny raz to zrobiłeś. Z tego co zauważyłem nie podobało ci się gdy Az zrobił tak tobie. Czemu więc sam to robisz?
A obrażałem się nawzajem z Andurilem, nigdy nie zaprzeczałem.
Jednakże tu nie chodzi o to. Mam napisanych ponad 4000 postów, a ty twierdzisz że ja TYLKO obrażam ludzi na filmwebie. Radzę lepiej dobierać słowa. Poza tym to TY mnie dzisiaj obraziłeś dwa razy:
"....tak bartoszcyc8 poczuj się lepszy przynajmniej na filmwebie przynajmniej na portalu poczujesz że jesteś kimś ..ponieważ tylko tyle ci zostało." - jestem nikim i w prawdziwym świecie nic nie znaczę
"To nie była próba obrazy tylko zauważyłem że przez neta leczysz swoje kompleksy ...." - mam kompleksy
To dopiero ciekawe.
Wiec skończ prowokować..... napisałeś temat na Piratach z Karaibów (na który również czekam) i tobie nic nie odpisałem a ty o mnie złośliwy komentarz napisałeś pod moim tematem na forum gry star wars battlefront.
Odpowiedziałeś trochę nie na temat, ale w sumie się nie dziwię, że próbujesz wybrnąć z sytuacji.
To w końcu prowokuję czy obrażam? Zdecyduj się. A może to kolejny zarzut? To teraz wychodzi na to, że ja TYLKO I WYŁĄCZNIE na tym portalu stalkuję, obrażam i prowokuję, tak?
Sprowokowałeś to ty powyżej Aza tym postem:
"A gdzie link dla mnie ??"
Zgłoś tę rozmowę. Przy okazji zgłosisz siebie za prowokowanie Aza i obrażanie mnie.
Heh już nie trzeba. Widzę że poskarżyłeś się Belief.