Napiszecie czy ten film jest lepszy od poprzednich 6 części czy nie. Przy okazji mam pytanie: jak zmienić w swoim profilu miasto bo mi pisze: Warszawa, Polska czy coś takiego a ja chce zmienić miasto.
Eee?Czy jest lepszy od poprzednich części?Żartujesz chyba.Jak dla mnie to film dosyć przeciętny i rozczarowujący,niestety (ale na szczęście nie jest też jakiś bardzo słaby,da się spokojnie obejrzeć).Jeśli jesteś fanem Star Wars to powinieneś sam obejrzeć-choćby po to,żebyś wyrobił sobie opinię.
A co do twojego drugiego pytania-nie mam pewności,ale może spróbuj wylogować się i zalogować ponownie.
Jak dla mnie był lepszy od nudnawych części I i II. Grafika zupełnie mnie nie raziła. Film oglądałem w oryginale. Fabuła jako wprowadzenie do serialu całkiem ok, jako część 2.5 nie za bardzo bo nie wnosi nic nowego do pozostałych części i w sumie można się bez niej obejść. Jak dla mnie najlepsze były klony, Jedi zeszli na drugi plan.
Czy TCW jest lepszy, czy gorszy od pozostałych epizodów?
To w sumie całkiem ciekawe pytanie, bo musisz jeszcze uwzględnić 2 filmy animowane wojny klonów (u nas emitowane na CN, w formie odcinków).
To co z tego, że TCW jest animacją 3D?
Przecież taka animacja jest też w pozostałych epizodach.
Fakt, nie ma tu żywych aktorów.
Ale film składa się z obrazu, dźwięku, fabuły...hmm, to można pod pewnymi warunkami porównać TCW 3D do pozostałych epizodów oraz animacji.
Tak sobie myślę, że jeśli potraktujesz ww film tylko i wyłącznie do filmów z udziałem aktorów, to wcale tak źle nie wypada.
Jest co prawda zagorzałe grono zwolenników, którzy nie uznają NT, UE oraz WK, i oni raczej ten film zbesztają na całego.
Natomiast reszta powinna być zadowolona.
Ważne jest też to w jakiej kolejności i kiedy zaczęło się oglądać SW.
Znam takich, co do tej pory nie widzieli E3, bo 2 pierwsze epizody ich wkurzyły. A swoją przygodę ze SW zaczęli od ANH, dawno temu.
Dlatego też oni raczej nie wypowiedzą się w tej kwestii.
Fakt, mogę się mylić, bo czasem się tak zdarza, że najpierw coś się odrzuca, a potem jednak "daje się" temu szansę i ogląda, ale już innym nastawieniem.
Ja na przykład oceniam tak:
ST: 9,5/10
NT: 7,5/10
TCW: 6,0/10